- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz
Tukolp #192432 üzenetére
Ha nincsenek mentve a jelszavak, akkor nincs az az app, ami átvinné a semmit.
De ez már sokkal inkább Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topikba tartozó kérdés, folytassuk ott inkább. -
ggeleven
őstag
válasz
Tukolp #192427 üzenetére
Mi Mover néven fut. Áthoz szinte mindent. Ha valami nem megy újabb droidon biztonsági okokból, akkor azt persze nem, illetve saját belépést igénylő appba persze külön be kell lépni.
Ha jelszavaid mentve vannak Google fiók alá és az újon is belépsz és be van kapcsolva a szinkronizálás mindkettőn akkor persze áthozza a jelszavakat is. -
Tamás1966
aktív tag
válasz
Tukolp #192424 üzenetére
Mondanám neked, hogy én 15 évig Samsungoztam .
Most vettem egy xiaomi Poco X7 pro- T, mert azt kaptam 150 ezerért, amit a Samsung ad a neve miatt 300 ezerért.
Abból, hogy ez most xiaomi és nem Samsung, semmit nem érzek. Olyan, mintha vettem volna egy modernebb, jobb telefont, mert ugye a régi már 6 éves volt.
A lényeg az Android rendszer. A xiaomin is az van, úgy hogy semmi gáz.
Nincs rendszer változás. Ez a lényeg.
Nem kell ismerned a Xiaomit, elleszel vele jól.
Nekem 1 hónapig volt Iphonom, na az már kemény.
Ott már folyt a víz a homlokomról néha. -
ecaddsell
aktív tag
válasz
Tukolp #192414 üzenetére
Nekem ugyan csak a Sima Xiaomi 14 van, de teljesen elégedett vagyok a képekkel (úgy, hogy mellette használok MFT ill. FF MILC gépet fényerős obival is).
Ha nem találja el a fénymérést van egy kis EV (Exposure Value) gomb a bal alsó sarokban azt lehet -4/+4 Fé között (EV magyarul Fé) húzogatni. Tutira veszem, hogy az összes többi telefon is tudja ezt, szóval ez azért elég jól kezelhető. Pro módban meg ugye minden állítható. -
válasz
Tukolp #131589 üzenetére
Szia,
Sok pro és kontra van, ilyen esetekben nem egyszerű dönteni, mert egyik sem jobb egyértelműen, illetve mindenben a másiknál.
Amik hirtelen beugranak fejből:
S9+: Jobb IP védelem, jobb (felbontású) kijelző, jobb DAC, jobb AOD, a kamera jobb a videós képességek terén, jobb bluetooth, több érzékelő
P20 Pro: jobb akkumulátoros üzemidő, jobb fényképezés gyengébb fényviszonyok mellett, infra, alapban dupla tár, jobb ujjlenyomat-olvasó, dual 4G és dual VoLTEA dual VoLTE kapcsán volt hír, hogy valamelyik régióban (nem a miénkben, hanem Indiában) kap olyan frissítést az S9 széria, amivel tudni fogja, azóta nem hallottam egyéb fejleményről.
-
balazs0102
senior tag
válasz
Tukolp #131592 üzenetére
Én sima S9-et vettem. Most P20 P-re fogom cserélni. Sok minden zavar az S9-ben. Lehajlított kijelző ultraszopás, nincs rá megfelelő üveg, nélküle pedig szedi a hajszálkarcokat. Írisz felismerés egy nagy vicc, mégse tudok rajta nevetni csak sírni. Hátoldali ujjlenyomat olvasó csak akkor előny ha zsebből veszed elő, asztalon kifejezetten szopás, nekem pedig rohadtul sokszor ott kell és gyűlölöm emelgetni. Hangerőgomb lefele, kb egy magasság a bekapcs gombbal, 10ből 5X egyszerre nyomom meg, mert másik oldalt ellentartásnál csak megnyomom...még szerencse, hogy nem reagál semmit rá. Visszatérve az ujjlenyomat olvasóra GAGYI. 1,5évvel öregebb Honor 8-ban nemhogy okosgombként is ment de még gyorsabb is volt. Szép és jó fényerejű a kijelző, nagyon faxa az AOD, és számomra kiváló videót és képet készít. Ez utolsó kettő fog igazán hiányozni ha P20P-re váltok. Képben talán még ok, de ahogy olvasom az AOD nem olyan fasza, videóban pedig lenne mit behozni, viszont van valami ami csak a P20Pben van az pedig az Infra port, amit minden nap használtam a honor 8ban és ez most hiányzik. Még idekeverem a xiaomi mix3-mat amibe a tendenciát nézve gondolom nem raknak infrát, így tényleg marad a P20P. Na ennyi
befejeztem.
-
-
diegho
nagyúr
válasz
Tukolp #131490 üzenetére
Csak egy pár másodperces matek.
300k. Áruhitel 30-40% kamattal, nem megbízható helyről (mivel itthon nincs hivatalosan Pixel) elég nagy baromság, pláne úgy, hogy egy szaros személyi kölcsönt megkapsz 10% körüli kamattal. Nem is értem ezeket a cetelemes szarokat választókat.
-
nyisziati
veterán
válasz
Tukolp #131490 üzenetére
Tessék, itt van pár hely, ahol árulják,
viszont részletfizetéssel nem hinném, hogy foglalkoznak, ezt neked kell megoldani.
Maczera megelőzött.
(mondjuk a készüléket "0" percesnek hirdetik, ami szerintem használtat jelent - ennek nem árt utánaérdeklődni, nehogy meglepetés legyen) -
maczera
aktív tag
válasz
Tukolp #131490 üzenetére
Kevés Guglizás után a MobilWebshopnál láttam Pixel 2XL-t és Cetelem hitelt hirdetni, de se a cégért, se a Cetelem hitelért, sem a készülékért nem vállalok felelősséget.
-
joysefke
veterán
-
MrBrown26
csendes tag
válasz
Tukolp #130905 üzenetére
Ha futja rá a keret akkor érdemes egy iphonet venni, főleg ha hosszútávra akarsz magadnak egy megbizható telefont, már olyan gyorsan fejlődik az ipar hogy ami ma flagship azt 3-4év múlva már a középkategória alja is tudni fogja. Viszont az iphone 8 még menni fog, viszont a huawei p10ről vagy a samsung s7ről azt se fogják tudni hogy volt olyan.
-
válasz
Tukolp #130908 üzenetére
Az Apple amint megjelenteti a honlapján az új típusokat, ott a régiek ára azonnal olcsóbb lesz, a hivatalos viszonteladók aszerint áraznak, de a szolgáltatóknál szokott csúszás lenni, ott a konstrukciók sokszor csak hetekkel később változnak adott irányban.
A nem hivatalos viszonteladók tetszés szerint áraznak, így ott bármi lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest