- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
-
-
-
BiP
nagyúr
válasz
adrian94 #177375 üzenetére
#177375 adrian94 + #177199 juhiimi : Én most egy S10-et használok, tavaly vettem használtan. Teljesen vállalható, én szeretem, meg vagyok vele elégedve.
(igaz, már bizsereg az ujjam, hogy váltsak valamire, de csak az újdonság miatt, nem mintha nem lenne jó a telefon).
Egyedül az akksi lehet kérdéses, azért játék alatt (pedig nem is asphalt 9-szerű 3d-vel játszom) azért érezhetően gyorsabban merül.
A sebességével sincs bajom. (az előző S9-em feleségemhez került, az se lassú még).
Androidból viszont már nem kapja meg a 13-ast, ez hátrány lehet.Én mindig korábbi S szériákat veszek, használtan, de ha úgyis nagyobb méret kell, esetleg használtan A52s, A53-at is ki lehet fogni ezen az árszinten, és azok újabbak, esetleg garancia is van még.
szerk: látom, S20FE-t is említették, azzal se fogsz mellé. (Snapdragonost érdemes keresni, asszem az S20FE 5G az az.) -
-
Ájvé
veterán
válasz
adrian94 #140514 üzenetére
Ja csak majdnem, de 111.500 kétlem hogy hivatalos forrás lenne, valami külföldi behozott készüléket kapsz ennyiért. Normális forrásból 120. Vagy több, de extremen 140-be kerül és ez a valódi hazai ára ha Magyarországra szánt készüléket nézzük (ez pedig bőven a duplája). De csak szemléltetni akartam a különbséget. Két készüléket hasonlítunk össze ami árban messze nem egy kategória, ez csak a Xiaomi érdeme hogy felmerül egy majdnem 2x annyiba kerülő készülékkel szemben.
-
-
nyisziati
veterán
válasz
adrian94 #140460 üzenetére
Samsung galaxy A9.
Igaz, az aksi csak 3.800 MAh, de így is visz 2 napot.
A többi kritériumnak megfelel.Vagy van még az A50 és A70, de azokat nem biztos, hogy 100 alatt megkapod.
(#140462) Viktor0610 : "A Xiaomi a kínai Apple. (Ők is küldenek nemzetközi SMS-t. :)) )"
Amcsi cégben megbízom.
Ott demokrácia van, nemjegypontrendszer. -
-
-
-
juuzer
addikt
válasz
adrian94 #132043 üzenetére
Elvileg ezt a telefonok tudják. Bár nem tudom sajnos, hogy Xiaominál ez hogy van. De sokszor appba is be van építve, lásd Snapchat.
A másik kérdésedre válaszolva: a Redmi Note 5 jobban megéri, mint a Redmi 5 Plus. (Az itthoni elnevezéseket használtam, az indiaiaktól elvonatkoztattam direkt.)
pete_21: Szia! A sima P20 esetén inkább az S9-et választanám. A Pro modell esetében nálam már a P20 Pro fele billenne a mérleg. Egyébként nem tudom, hogy ezt a front facing camera beauty módot javították e a megjelenés óta, de tény, hogy van/colt és pl az iPhone XS-nél is megy erről a problémázás, mert ott is van ilyen sajnos.
-
-
-
Ájvé
veterán
válasz
adrian94 #85951 üzenetére
Csak Huawei/Honor esetén hallottam, hogy 1:1-ben lehet SD-re telepíteni appokat. Egyéb esetben maximum a program egy része helyezhető át, de nem minden appnál van erre lehetőség.
Egyébként Redmi 2 Pro (bár állítólag most kifogytak, ami nem is csoda az árát tekintve). -
-
Ájvé
veterán
válasz
adrian94 #71574 üzenetére
Nincs és nem is lesz elvileg (hacsak nem valamilyen portból nem hivatalosan).
Redmi 1S jobban megéri.Imy:
Ilyen akcióba mindig ott van, hogy az akció végéig vagy a készlet erejéig. Hagynám a fenébe, amúgy sem olyan nagy szám az S850. -
norbert1998
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest