- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
classic B
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #176782 üzenetére
Figyelj, nem akarlak megbántani, de itt te voltál a "hibás". Nem kellett volna elhoznod egyiket sem a kettő közül.
Tartsd meg a telefont, vagy add el és vegyél egy újat. A MM-tól ne várj semmit ez ügyben. -
zolem
aktív tag
válasz
[CS]Blade2 #176776 üzenetére
Ha valaki online rendelte fóliával akkor akár vissza is küldhette de simán lehet az is hogy csak a felrakást rontották el. Lurti... Én maradok a gyári csomagolásban verziónál és rak(at)ok fel később.
Gyárilag nincs rajta valami fólia?
-
juve600
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #176776 üzenetére
"karcos" fólivál egy visszavett telefont vettél meg eredeti áron.......
-
zolem
aktív tag
válasz
[CS]Blade2 #176772 üzenetére
Sokan keverik. Nincs elállás személyes vásárláskor. Ha a készülék meghibásodik vásárlást követően 3 napon belül akkor csere. Ha az után akkor javítás.
Meg van olyan,hogy bizonyos bolt cserél mondjuk egy ruhát mert nem jó a méret de az sem kötelező.
Úgyhogy inkább nézd meg, nyomkodd meg élőben aztán vedd meg neten! -
Csápájev
őstag
válasz
MediaMarkt elég rugalmas. Szerintem nyugodtan vidd vissza és mutasd meg, hogy bubis a fólia alatt. Ha drága volt, szólj hogy nem kérsz rá újat, adják vissza az árát. Velem mindig együttműködőek voltak.
-
juve600
nagyúr
válasz
annak a fóliának az árában Spigen üveget kaptál volna, na az tényleg jó
ha személyesen vetted akkor semmit se tudsz csinálni ,az hogy előtte ki-mit csinált azzal a telóval meg senki sem tudja, jó tanulópénz ,kerüld messzire őket legközelebb illetve vásárlás előtt tájékozódj mondjuk itt a fórumon
-
juve600
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #176770 üzenetére
netes vásárlásnál van 14 nap, ha neten rendelted de személyesen vetted át ,h a boltban vetted akkor nincs elállás
amúgy szerintem itt mindenkinek egyértelmű hogy téged átvertek
-
Sungoo
addikt
válasz
[CS]Blade2 #176753 üzenetére
Hogy lehet, hogy egy bontatlan készüléket kibontanak, és a gyári fóliát leszedve újra fóliáznak? Az nem egy új készülék, hanem egy visszaküldött.
-
válasz
[CS]Blade2 #176755 üzenetére
Nekem is igy akartak eladni egy készüléket meg nyáron. A vásárlók könyvébe is be kellett írnom. Ugye ha nincs a hirdetésben és a polcra is kiírva hogy azzal adják akkor nem kötelezhet a kiegészítővel együtt történő vásárlásra.
A vége az lett hogy kaptam telefont fólia nélkül bontatlanul és a szombathelyi boltot figyelmeztette a hatóság. -
pubili
csendes tag
válasz
[CS]Blade2 #176755 üzenetére
Ennek tényleg időre van szüksége, ezt el is mondják. Várj még vele. Elvileg jegyzőkönyvet is adnak hozzá. Én azt nem olvastam el, lehet hogy abban is vannak hasznos információk.
-
vacs
veterán
válasz
[CS]Blade2 #176753 üzenetére
Fólia vagy üveg?
Ha üveg, akkor késsel finoman nyúlj alá oldalt ott ahol levegős, emeld meg a buborékig, majd engedd el, és a buboréktól "nyomkodd" a kijelző széle felé és kb jó lesz. -
m1lan
őstag
válasz
[CS]Blade2 #176709 üzenetére
Nagyon nem egy kategória a kettő. Az A13-ban lévő PLS valahol az olcsó IPS kijelzők alatt helyezkedik el minőségben. Az AMOLED feketéjével és betekintési szögeivel semmi nem veszi fel a versenyt, ez meg még ráadásul iszonyat fakó és napfényben gyakorlatilag láthatatlan.
-
válasz
[CS]Blade2 #176535 üzenetére
"A Moto milyen valós üzemidőben 1 töltéssel a Samu-hoz és a Note 11-eshez képest?"
Nehéz ezt megmondani.
Proci/akku ugyanaz, mint a Redmi Note 11 esetében, de IPS kijelzős (ez talán többet eszik), viszont kevesebb benne a plusz app a MIUI-hoz képest, tehát ez plusz akkuidő lehet. 🤔 -
válasz
[CS]Blade2 #176535 üzenetére
Nem a főverzió a gond hanem inkább a biztonsági frissítések
-
juve600
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #176523 üzenetére
Xiaomi Redmi Note 11
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Hasonló a két telefon, Xiaomi Redmi Note 11 hardveresen erősebb, pontszámok alapján egy jó 80%-al erősebb a procija, viszont Android 11-el adták ki és később azt lehetett frissíteni Android 12 és MIUI 13 felületre.
A Samsung A13 telefon 2 hónappal később jelent meg, de már Android 12-vel és frissíthető Android 13-ra One UI 5 felülettel, így frissítés szempontjából a Samsung jobb választás, valószínűleg tovább is fog kapni frissítéseket.
Akkumulátor szempontjából mindét készülékben 5000 mAh-s akksi van, tesztek alapján viszont a Samsung A13 készenléti ideje 114 óra, a Xiaomi Redmi Note 11 készenléti ideje pedig 126 óra. Szóval tesztek alapján a Xiaomi készüléke elviekben egy kicsit tovább bírja.De ahogyan előttem is írták támogatás és mobil bankolás szempontjából én lehet inkább mégis a Samsungot választanám, de amúgy mindkét telefon megfelel arra amire szeretnéd.
-
válasz
A Redminek jobb az akkuja, teljesítményben is jobb a Samsungnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest