- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
válasz
sohajda90 #182714 üzenetére
ahogy írtam ne legyen visszalépés viszont amiket írtál mindegyiknél van valami ami téren visszalépés van
talán az infra ami nem akkora gond főleg hogy sok telefonnál nincsenviszont a vezetéknélküli töltés és az ip68 nálam alap bocs hogy ezt nem írtam le előre
így amiket írtál abból csak a Motorola Edge 40 tudja ezeket
de lehet a pro verzió jobb választás lenne? -
r6man123
senior tag
válasz
sohajda90 #182714 üzenetére
Szia!
Én is többször próbálkoztam ezzel a Mate 20 Pro-ról hova tovább kérdéssel, de válasz nem érkezett, köszi a szuper összefoglalót, hasznos volt!!
Ha nagyon maximum 400 000 BR-ért néznék mit javasolnál? S23 ultra és a Honor Magic 5 pro jött számításba. Van más játékos?
Tudom totál noob kérdés, deee... A telefon amúgy tök jó, tudok várni az új vásárlással... Van értelme várni, jönni fog új modell, ami ezeket a készülékeket lejjebb fogja nyoni? Számomra a fotó teljesítmény a döntő.Nagyon köszönöm!
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
sohajda90 #182337 üzenetére
„a Bluetooth fülesnél, hangszórónál is valószínűleg olyan márka termékével próbáltad, amelynél szorosabb az együttműködés a Google-el, mint az Apple-el.”
Ezen a ponton lehet, hogy érdemes volna megtudni, Vismajor01 topiktárs milyen gyártmányú kiegészítő csatlakoztatásakor járt sikertelenül. Nálam gyakori, hogy ökoszisztémán kívüli cuccokat csatlakoztatok és a sok-sok eddigi eset során egyszer sem volt kudarc (az alanyok: iPhone 6S, 8Plus, 11, 12 mini, 13 és Jabra, JBL, Xiaomi, Tronsmart, Anker kiegészítők).Jó példa arra, hogy mennyire nem problémás a másokkal való együttműködés, hogy a frissen vásárolt Redmi Buds 4 Active típusú füles dobozára rákerült, hogy Android rendszerű telefon esetén működik az úgynevezett „Fast pair” funkció, tehát elegendő egymás mellé tenni a Redmi fülest (bölcsőben), valamint a telefont és készen is van. Kiváncsi voltam, ezért kipróbáltam és iOS esetén is pont ugyanennyi volt a párosítás.
Az én megfigyeléseim szerint igen jó az iOS kompatibilitása az ökoszisztémán kívüli dolgokkal is. -
Vismajor01
addikt
válasz
sohajda90 #182337 üzenetére
Azért azzal érvelni, hogy az iphone csak azért szar mert igazából más almás termékekkel működik együtt én meg nem azzal használtam iszonyatosan stevejobs hónaljszagú. Pont ez a bezárt ökoszisztéma amit iszonyatosan gusztustalannak találok. Ha valaki vmit nem elérhetővé/szarul müködővé tesz annak a **** ***át. Lehet ezt finoman, elegánsan csinálni (Samsung óra csatlakozik nem samsung telefonhoz is, de egyes premium ficsorok nem elérhetőek) és lehet ilyen bunkón, hogy outright nem is müködik mással. Hogy én ne tudjak telefonról nyomtatni meg backupolni mert nincs macbook airem...
Ami elfogadható dolog mert TE nem találtál jobb ár/érték arányú laptopot (what??
)
-
ghiottone
nagyúr
válasz
sohajda90 #169981 üzenetére
Annyira nem vészes az sd888, ha rendesen optimalizálták. Én is meglepődtem, hogy egy sd865-ös OP 8T után az sd888-as OP 9 egyáltalán nem teljesít rosszabbul, sőt. Samsungnál viszont kiváncsi leszek, mert S20FE volt nálam decemberben és most jön egy S21 FE is. Lehet akkor már megváltozik a véleményem
-
ghiottone
nagyúr
válasz
sohajda90 #159640 üzenetére
Ebből van egy újabb verzió SD678-al, csak nem tudom mikor adják ki az EU-ban. Lehet marad csak "US only"
-
TunerJoe
senior tag
válasz
sohajda90 #141394 üzenetére
A Nokia gyenge, az LG nem az igazi, és szoftveres támogatása várhatóan egy kalap szr, úgyhogy a Xiaomi a befutó. Szerintem próbáld meggyőzni édesanyád arról, hogy a kínai cuccok tudnak jók is lenni. Amúgy a Nokia 8.1-en nem Android GO, hanem AndroidOne van, a Xiaomit pedig Mi Mix 2S-nek hívják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest