Hirdetés
- iPhone topik
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vezér
tag
Van itthon 520 és 620 is, mindkettő stabil és gyors. Anno képeken nekem is jobban tetszett az 520, de élőben nálam a 620 viszi a prímet. Kis kompakt tenyérbesimuló, keskenyebb kávával, szebb kijelzővel, világító gombokkal, vakuval.
Használt de zsír újonnan (nokia garanciával) sikerült 30e ért kártyafüggetlenül beszerezni, itt hardveraprón.
Az 520 is nagyon jó. Természetesen ugyan azt a sebességet hozza mint a 620, de fakóbb a kijelzőt védő plexi(vagy mi ) -
Vezér
tag
-
Vezér
tag
Ebben teljesen igazad van, csupán annyival egészíteném ki, hogy sebességben teljesen partiba van a nagyobb testvéreivel is. Tegnap hasonlítottam a párom 520-át az én 920-hoz, és meglepődve tapasztaltam hogy nincs érzékelhető eltérés. Továbbá mellé tettem egy iphone 4-et(ami árban de korban sem egy kategória) Na azt meg keresztben lenyeli, hangsúlyozom sebességben.
[ Szerkesztve ]
-
Vezér
tag
A HTC ONE tényleg gyönyörű telefon. Jöhetne már WP kiadásban. Neked pont megfelelne. L920-rol tudok nyilatkozni. December óta használom és nem bántam meg h megvettem. Minden flottul megy, nem akad, nem fagy. Klasszikus notifi center ugyan tényleg nincs, de nincs is rá szükség, ugyanis mindent egyből látsz a kezdőképernyőn az élő csempéken. Akkuja 1 de akár 2 napot is bír használattól függően. A nokia HERE szolgáltatások miatt valószínűleg újra ezt venném.
[ Szerkesztve ]
-
Vezér
tag
válasz JamesFinn #32187 üzenetére
Szívesen! Azért a vásárlás előtt nézelődj, érdeklődj a 620 topikban.
-
Vezér
tag
válasz JamesFinn #32184 üzenetére
Bármelyik lumia jó vétel lehet. Véleményem szerint, ebben az árkategóriában minden más visszalépés lenne a korábbi telefonodhoz képest. Mik az igényeid az új készülékkel kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
-
Vezér
tag
fb értesítés megjön, csak néha késik. Nekem speciel ez pont jól jön mert ki tudom magyarázni miért nem válaszoltam.
Nyilván ez ettöl még negatívum, de az is biztos hogy a Lumia 620 sokkal jobb mint amit a kolléga ajánl(xperia go) xD
A kérdés csak az mi az ami igazán fontos.[ Szerkesztve ]
-
Vezér
tag
válasz King Charles #31190 üzenetére
Jó irányban keresgélsz. Egyébként némi KP-ért minden mobil OS-re van offline turnbyturn Navi, de tény hogy a nokia ingyen adja a készülékeihez.
-
Vezér
tag
válasz Vermilion69 #29222 üzenetére
Te tudod mi az ami neked igazán fontos. Ha zseblámpára van szükséged akkor jó a led vaku. A Wp egyszerűbb, nem kell vele babrálni hogy normálisan működjön. App felhozatal a nem ér fel a play áruház kínálatával, de minden ami fontos van. A L520 klasszisokkal használhatóbb és gyorsabb az Arc S -nél. Ez az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
Vezér
tag
válasz Vermilion69 #29201 üzenetére
Az Arc S jó kis teló,... Volt 2011-ben. Én Lumia 520 -at ajánlom ebben az árkategóriában. Olvass utána.
http://mobilarena.hu/teszt/nokia_lumia_520_tudja_amit_a_nagyok/bevezeto.html[ Szerkesztve ]
-
Vezér
tag
Lumia 520 WP8(34.000.) vs iPhone 5 iOS7(215.000.)
Szerintem nincs számottevő különbség sebességben.[ Szerkesztve ]
-
Vezér
tag
-
Vezér
tag
válasz klepto #27785 üzenetére
Nagyon jó Játékok vannak már WP-re is, de közel sem akkora a választék mint más platformokon. Viszont ha a lumiat telepakolod csurig mindennel akkor is ugyan úgy viselkedik mintha friss és szűz lenne. Nem fagy, nem laggol, ezek pedig fontos kritériumok egy TELEFON esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest