- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
w333
félisten
-
fntastic
aktív tag
válasz
pepe091 #41241 üzenetére
Szerintem alig használtnál keresgélj, ha találsz egy 2 magos 1 gigás modellt ezen az áron, akkor azt vegye.
(tehát Telekomnál vagy függetlenül nem kapsz ilyen áron ilyen paraméterekkel rendelkező (tehát kb. jó) telót)/egyébként kb. Xperia M-et tudsz venni, feltéve ha árul valaki, de az is lehet, hogy 40 felett van/
-
ryger
aktív tag
válasz
pepe091 #37959 üzenetére
Joemberek, azert jottem ide, hogy olyanoktol kerdezzek akik napi szinten foglalkoznak a telefonokkal. Nekem es a baratomnak is S2 van de neki mar a kezdetek ota es most van lehetosege cserelni. Annak idejen az volt az egyik legjobb telefon, most is valami ilyet keres.
-
w333
félisten
válasz
pepe091 #36147 üzenetére
Félreértések elkerülése érdekében nem azt mondtam hogy a bolti garancia a legjobb vétel, hanem azt ha őt ez nem zavarja akkor ennyi pénzért jó vétel lehet !
Csak azért a ParNerot ajánlom mert kb. 1 hete az egyik felhasználó vásárolt tőlük egy Optimus G -t és másnap visszavitte mert valami gond volt a térerővel, egyből cserélték neki, majd a csere telefonnal is gondja volt és rá vagy 3 napra visszavitte és visszakapta a pénzét, visszajelzések alapján elég megbízhatóak, persze senkit nem akarok rábeszélni a bolti garanciára !
-
w333
félisten
válasz
pepe091 #34821 üzenetére
Mivel kifogyóban van a Nexus 4 és tudják hogy az emberek még mindig veszik, így próbálnak minél több profitra szert tenni !
Jó ötlet a Telenor / Speedshop csak az a baj hogy a max keret 85k !Én azt ajánlom neki hogy ha jó a bolti garancia is akkor onnan vegye meg, ha pedig nem akkor használt gyári garanciásat !
-
Deck
titán
válasz
pepe091 #33162 üzenetére
Teljesen egyetértek. Mindig csak szidja a Z-t meg senkinek se ajánlja.. Sok hírnél olvastam a válaszait meg itt is. Jött a szar fakó kijelzővel.. Jött a leváló hátlappal ami szerinte 10ből 5 embernek.. Ez vicc ugye.. Biztos minden Magyarországi Z alapján mondja.. Aztán, írta hogy beáznak a Z-k.. IP57et biztos csak úgy dobálják mi? Csakis a saját telefonját isteníti ahogy írtad. Kerülöm is ezt a vicc topikot. A hátlap gond meg csak nyáron volt mikor 50foknál több volt 1-2 embernél.. És garanciális volt..
Vicc az egész..
-
Švejk
őstag
válasz
pepe091 #33162 üzenetére
Nos, a kolléga semmilyen telefont nem istenített.
A Z-ről. Egy 120 ezres telefont egy Sony szintű gyártónak kötelező lenne úgy megcsinálni, hogy ne engedjen fel a ragasztó. Vagy ha ezt teszi, ne írják rá hogy vízálló. Engem nem érdekel hogy milyen hamar cserélték gariban, ha egyszer 120 ezret fizetek egy telefonért, annak semmilyen alkatrésze ne váljon le, ne ázzon be, ne legyen piszkos. Még a lehetősége se merüljön fel.
Ha tudják ők is, hogy le fog válni, és így beázik, könyörgöm, miért így csinálják meg? Gondolj bele, fél éves telefon, ha fél év alatt már előfordult pár embernél, még 1-2 év múlva hánynak fog? A fogyasztói társadalmat ismerve egyre többnek, a gariidő lejárta után meg főleg. -
w333
félisten
válasz
pepe091 #33162 üzenetére
Ok. rendbe akkor felmelegszik és megemelkedik a hátlap vagyis valamilyen szinten mégis csak leválik nem ?
Nem istenítek semmilyen telefontde ha egy kicsit visszaolvasnál akkor láthatnád hogy ezeket azért írtam mert benne van a pakliban hogy ilyen előfordulhat és ezért mindenképp gyári garanciásat vásároljon !
Pont úgy viselkedtek velem mintha azt írtam volna hogy ne vegyen ilyen telefont és lebeszélném róla ! közben pedig csak felsoroltam a hibalehetőségeket, azért hogy gyári garanciával vásárolja meg !
(#33164) cyberkind
Parancsolj :Link itt van gyári garanciával !
-
cyberkind
félisten
válasz
pepe091 #33162 üzenetére
Akkor akár nyugodtan mehet a Z ?
Esetleg gyári garival ?Oké, majd jelentkezek ha vettem valamit !
-
Riuko
senior tag
válasz
pepe091 #33023 üzenetére
Online rendelésnél 8 nap van, telenornál is saját 1 hónapon belüli tapasztalat. Semmilyen saját ÁFSZ nem ír felül semmilyen parlament által hozott törvényt. Különben meg postás bácsi nem adja oda a telenor által lezárt csomagot addig míg ki nem fizeted, tehát nem is láttad nem hogy kipróbáltad volna a terméket.
De én szívesen elhiszem amit írsz, csak mutass már egy olyan másolatot amin szerepel, hogy te a postával kötöttél szerződést.
(#33026) kali: 3 napot és online 8 napot nem kell indokolnod, hibátlan árút minden tartozékával, visszavihetsz, online esetén a posta költség visszafelé a tiéd. Én le is zártam ez így van, nem vitázni akarok!
-
Tyer
őstag
válasz
pepe091 #33023 üzenetére
A 3 nap tuti él
ÁSZF-fel nem irhat felül globális szabályt, a 8 napot csak mondtam, de 3 napig bármitöl elálhatsz indoklás nélkül.
Az olyan lenne, amit irsz, hogy én most hozok egy szabályt, és az felül irja Magyarország törvényét. Ilyen nincs. Attol csak pozitivan lehet eltérni, mai példa, Decathlonban 30 nap.
Deichmann-ban volt fél éves akcio... De olyan nincs, hogy itt CSAK 1.
Vettem egy huzodzkodo rudat a LIdl-ben, kibontottam, nem tetszett, 2 nap mulva visszavittem, annyit kérdeztek: Hibás, és csere lesz, vagy a pénzt akarom vissza?
3 nap az tuti, csak kevesen tudnak rola.
Az "akkor most felhivom a fogyasztóvédelmet, és megkérdezem" c. mondat általában hatni szokott -
w333
félisten
válasz
pepe091 #31510 üzenetére
Ez így van ! nem volt még "Xperia Z" telefonom de nem is lesz
Ez a hátlap mozgás (ragasztás elenged és felválik) és a kamera lencsénél az apró piszok, arról nem is beszélve hogy indikátorok véletlenszerű elszíneződése és a szerviz support (kontár/amatőr banda) sajnos nálam ez már túl sok hibalehetőség!
De persze ez csak az én véleményem !Viszont ár/érték arányban a T-től ez a legjobb választás !
-
Petii88
tag
válasz
pepe091 #31510 üzenetére
Elhiszem, engem igazából a kijelző minősége ami kicsit elriaszt tőle, már mint hogy TFT, nem tudom mennyire lehet zavaró, tudom hogy fullhd meg minden, de ami a cikkben mellé volt téve telefonok, hát kicsit szebb képet adtak, persze tudom élőben másmilyen lehet, de majd lehet előtte elmegyek egy mediamarktba azt megnyomkodok egyet
-
w333
félisten
válasz
pepe091 #30097 üzenetére
Nem dolgozom ott, és szerencsére nem volt még garanciás dolgom velük !
Csak simán az a +40k nem éri meg a + garanciát ! sőt én amikor vettem ez +46k lett volna !
Szerencsére Nexus 4 -nek nem nagyon van semmilyen szériahibája, ha 1 évig bírja akkor nagyon valószínű hogy 2 évig is bírni fogja, de ha mégis véletlenül az 1 év alatt lenne vele valami probléma akkor majd a GSM garancia megcsinálja vagy kicseréli, vagy ha nem akarják akkor "fogyasztóvédelem" (én nem szarakodok ilyenekkel) de ha még ez sem segít, akkor majd abból a +46k -ból ami megspóroltam a vásárláskor majd megcsináltatom, de ha 2 évig nem lesz semmi baja akkor az a +46k a zsebemben marad !
És még valami, ha véletlenül leejted és törik akkor az sajnos nem garanciális ügy semmilyen telefon eseténvolt már rá példa hogy valaki elejtette a Nexus 4-et és a GG üveg eltört, majd az LG szervizben megcsináltatta és az "egész előlapot fémkerettel + kijelző" 28k volt ! (tehát nem olyan vészesen drága a javíttatása)
-
Neck
veterán
válasz
pepe091 #30097 üzenetére
Valakitől elkezdett terjedni, hogy megbízható a PartNero GSM (gondolom egy ott vásárlótól), és azóta ez közszájon forog, pedig ha jól tudom nem nagyon van velük senkinek garis tapasztalata...
Természetesen ez az infó felkapott lett, és mindenki leírja, hogy viszonylag megbízhatóak. Amikor el kell adni, persze hogy azok
xyzikeee:
Én használtam WP8-at telefont egy keveset, és nagyon tetszett, szerintem arra amire használnád bőven elég. Ettől függetlenül én Androidos telókat használok, mert nekem meg az jön be.
De ha van rá lehetőséged valahol (Media Markt, tudomisén) nyomkodd meg a Nokiát, hasznos, ha látod, kb milyen a rendszer.
-
GLOCK34
aktív tag
válasz
pepe091 #29448 üzenetére
Sajnos van rá példa ismerőseim körében,hogy megvonták a garanciát Sony telefonoknál.
Remélem hamarosan lépnek a gyártók és nem hagyják,hogy lejárassák a termékeiket. (Azt tudom,hogy az Asus -nál rendszeresen követik a fórumot.) Gondolom a reagálásuk késésének az aránylag kevés eladott készülék a legfőbb oka.
Az Asus egyébként még azt is javasolta mielőtt kiderült,hogy javították,hogy küldjem vissza harmadjára is és ha nem javítják igényeljem a kártalanítást.
Ha a szerviz is hasonlóan korrektül járna el meg sem fordulna a fejemben,hogy megváljak tőle mert tényleg szép és jó készülék (szerintem).(#29452) pit stop:
Ezt nem tudtam! Kezdek nézegetni Htc vagy csájna mobilokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest