- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Norbi. #154503 üzenetére
Hardveresen tényleg a legjobb ajánlat de inkább vennék egy kicsit gyengébb telót csak ne miui legyen rajta
a miuit lehet szeretni meg lehet utálni én az utóbbi csoportba tartozom
de az is vicces hogy a kolléga mióta megvette a 9s-t azóta mindenkinek ezt ajánlja bármi legyen is az igény
-
törölt tag
válasz
Norbi. #154358 üzenetére
Mindenki demagóg módon sebességen van fennakadva, de nekem nem azért kell az 5g, és az alapvető előnye se ez főleg.. Ha hétvégén egy kamion parkolóba beözönlik két kiránduló busz akkor elhasal a 4g. Az 5 meg nem. Ha több embert tud kiszolgálni ugyanazzal a letöltési sebességgel mint a 4g akkor nekem jöhet. Ezért akarok váltani. ( Jórészt a hanyatló nyugatot járom, ott meg gondolom csak lesz lefedettség előbb utóbb rendesen.
-
nyisziati
veterán
válasz
Norbi. #154182 üzenetére
Nemcsak elvileg, gyakorlatilag is. Pár éve változott a PH szabályzata ezügyben, hogy a jobb átláthatóság miatt egy hsz-re egy válasz menjen.
A tavalyi fórummotor-átalakítás is részben ezt célozta, ezért lett a hsz-téglalapok jobbfelső sarkában a lehúzható menü, ahol a szűrést lehet végezni az illető összes hozzászólására, vagy csak erre a speciálisra. -
pergabb
senior tag
válasz
Norbi. #153282 üzenetére
nem, a wow faktort mindig csak iphone telefonnál éreztem. Mikor a mi9-et vettem és új volt, éreztem, hogy de jó, viszont nem volt az a pszichésen ártalmas lelki kötődés, hogy ujj, ő az én kis telefonom, de imádom
18 wattos qc3 powerbank van nálam mindig, egy 20 ezres, (különben délben már megadná magát a mi9 és besz*pám az egész napot), itthon is van egy 10ezres szintén qc3-as, de azt nem tudtam, hogy ez a szabvány játszik apple telefonnal is, ill. azért a gyors töltés még mindig gyorsabb máshol, mi9-be is fél óra alatt beleszalad 60%, i11-be gondolom csak 40 fele, vagy annyi sem. Az viszont meggyőző, hogy egy iphone 8 plushoz képest is jobb üzemidőt hoz.
mi10 amúgy nem rossz, bár élőben a büdös élete nem láttam, de szerintem a 11 lesz majd sláger telefon, itt vhogy maradtak hiányosságok és nem teljes a kép. Nem igazán fotózom telefonnal, kutya, ezer évente nővérem vmelyik gyerekével egy közös sz@rós selfie kép
, de ennyi. Viszont annak ellenére, hogy mit dob ki pl egy dxo, ok zajosabb az iphone, de minden szempontból természetesebb és szebb a képe szerintem. Mi9-et megnéztem milyen, aztán soha többet és csak rawba, ill dng-be lőttem vele fotót, mert hányingerem van ezektől az algoritmusoktól, mint ha hernyókat festenének és abból állna össze a kép. Ugyan ez igaz a trónon ücsörgő p40 pro-ra is, egyszerűen nem értem miért az áll az első helyen, de ez már az én problémám
videó az már befigyel néha, mert fényes nappal simán hoznak olyan minőséget ezek a mobilok, hogy évekkel később is úgy nézzem vissza, hogy ez szép, sőt, nappal nem is sok különbséget látok egy ilyen mobilos videó és pl a nikon z50 között, pedig az az egész szenzort használja 4k esetén (az a váz van nálam szigorúan csak videózásra, de vannak pillanatok, amikor nincs idő összepakolni a gimballal, meg nem is tudom zsebre dugni a szettet). Igazából rég az van a fejemben, hogy i11, szerelem újra, stb, csak parázom a SOT időn. A szerelem még nagyobb lenne egy 11 pro max-al, de milliárdosként sem költenék annyit erre, kicsit már beteges.
-
szasanyi
félisten
válasz
Norbi. #152552 üzenetére
Igen, néztem de nemtom hogy meddi várható még frissítés rá - ráadásul nem AMOLED ami alapvetően nem lenne gond, de 100k-ért számomra az. Az A40-et is néztem, aminek a kijelzője egyértelműen szebb és frisebb típus is, sajnos minden másban igazad van (igaz csak 4/64 és 70k szóval nem egy kligában vannak).
Tudom, hogy nincsenek csodák de azért, hogy értsd mire célzok: Mi9 Lite 6/128 AMOLED 91k volt, teljesen elégedett vok - ezt nevezem én jó ajánlatnak (csak sajnos ez már nagy a feleségemnek) és vmi hasonlót keresek
Ha akad jobb alternatíva a 100k-s Horor 20-nál azt szívesen fogadom! -
-
K.J
senior tag
válasz
Norbi. #152441 üzenetére
Az asus küllemben tetszett meg, vágom, hogy régi, ezért is van az ára kb a padlón.
Csak azért dobtam be, hogy ilyen hardverrel megérheti-e vagy ezzel már nem lehet mit kezdeni a mai, rohanó világban.Ez a 150 ezer is egy hülye kijelentés volt részemről, tudom, hogy a minőségért fizetni kell, meg már minden szarért is.. Nézek egy almát akkor és le van tudva.
Köszönöm -
arcsin
senior tag
válasz
Norbi. #152376 üzenetére
Azért szívesen részt vennék a holografikus meetingen 5g-n keresztül a következő pandémia során
.
-
arcsin
senior tag
válasz
Norbi. #152374 üzenetére
Arról nem beszélve hogy elvileg nagyon merítik a készüléket és nincs is rendes lefedettség sem kiépítve. Persze 4G modban is képesek ezek a készülékek működni, de akkor meg felesleges pénzkidobás. Én sem vettem végül másik telefont idén. Rendeltem egy másik speakert a mostani Redmi note4-be(telefonáláskor halk nagyon) , jó lesz az még 1 évig legalább. 2-3év múlva már esetleg a j60-80 ezres kategóriában is lehet kapni majd 5g-s készüléket
-
Kempetlen
tag
válasz
Norbi. #151981 üzenetére
Köszi. A P30 kijelző nevét a mobilarénás specifikációkból másoltam, de gondolom, hogy a Pro verzióvalkeverték. A részlet miatt csak a Telekom játszik. A mobilarena-s cikk megjenelése alapján gondoltam, hogy az Mi 9T újabb, de akkor tévedtem. Köszi!
-
hallerlaller
addikt
-
válasz
Norbi. #151921 üzenetére
Biztosítás ugye +70-80 ezer Ft/2év pl itt, de máshol se láttam olcsóbban. plusz a 10-20% önrész, és lassan egy használható teló árát dobtad rá a készülékárra...
Nálam a lélektani határ a ~500EUR. Az s7e-t kiadásának évében 600€-ért vettem, azóta fejlődött a technika = kb azt a (mindennapi igényeimet 100% kielégítő) teljesítményt OLCSÓBBAN szeretném megkapni. Egy extrát szeretnék: egy strapa vázat + kicsit több akksiidőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- N€T0X|N: SSD cserék
- OLED TV topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest