- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
Humbucker #86657 üzenetére
Nem jó vagy rossz, csak valamivel jobb vagy valamivel gyengébb.
Ha a szoftveres oldalt nézzük és azon belül nem a kinézetet, akkor Android vonalon nálam az első kettő helyen a Nexus és a HTC van.Az hogy mennyire színes, szagos a "menüje" az másodlagos és amúgy is szubjektív. Én a letisztultabb megjelenést szeretem, és a Sense a kedvenc. Sem az LG sem a Samsung nem jön be igazán.
"Százszor jobb a menüje meg minden a Samsungoknál,szép, szebb a felbontás, meg a menübe lépés,widgetek,nagyon jók." Nem igazán értem mit értesz ez alatt...
A felbontás az nem szép nem szép kérdés. Ha az IPS és Amoled közti különbségre gondoltál az más tészta, kinek mi tetszik jobban. Egyértelműen egyiket sem lehet jobbnak kihozni manapság, régen még más volt (pl HTC Desire idején).
-
stereotype
csendes tag
válasz
Humbucker #86640 üzenetére
Hát, hogy samsung
. Nem volt még Samsung telefonom, így csak mások véleményére tudok hagyatkozni.
Szidják sokan a TouchWiz-t és a memóriakezelést, igaz? Bár lehet h az csak középkategóriában jellemző, és ezeknél már megcsinálják tisztességgel?Igazából nem volt még ilyen kategóriás telefonom.
Annak az oka, hogy most ilyenkre szeretnék váltani az, hogy a középkategóriánál már nagyon meguntam azt, hogy tipikusan 1 év után egy marék szamócát nem érő elektronikai hulladékká változott, amiért kár volt pénzt fizetni.
-
Ájvé
veterán
válasz
Humbucker #86562 üzenetére
Zenét, fotót, videót és képeket mind teheted SD kártyára, át kell állítani, hogy alapba azt használja tárhelynek, így nem a belső memóriára fogja pakolni és nem fogja kiírni, hogy megtelt a tárhely.
Szóval csak ezek miatt nem kell 16GB ROM.jenei1994:
Lenovo A2010, esetleg Doogee X5 Pro, de ez utóbbival szemben vannak kisebb fenntartásaim személy szerint. -
törölt tag
válasz
Humbucker #86562 üzenetére
Ha fényképezni is akarsz akkor a meizu m2 note igaz az már 54k
lte b20 800mhz frekvencia városokon kívül ezt a frekit használják a szolgáltatók a két T nél ahol nincs 3g ott leginkább ezzel fedik le a területet
-
törölt tag
válasz
Humbucker #86559 üzenetére
Kínai b brand
Szvsz én csak a brandet veszek, ha bármelyik kihozna egy ilyet 50-55 ezerért azonnal megvenném
Minden benne van ami kell, 50 környékén valami kompromisszumot kell kötni leginkább az lte b20 hiànyát. Hasonló tudásban (soc erősebb, fényképező jobb) 73 ért a huawei p8 lite vanDe 100x inkább ez mint 40 felett a honor holly vagy az a concorde
-
Ájvé
veterán
válasz
Humbucker #86557 üzenetére
Telepítés alatt még a top mobilok is képesek megakadni kicsit, akkor nem értem mit vársz el belépő szinten. Minden telefon meg fog akadni. Még egyszer kérdem, mire kevés a hely? Ha leírnád mi a felhasználás célja, könnyebben tudnánk megoldást találni rá. De mint előttem írta Cfc_Boy, Doogee X5 Pro simán benne van a vállalható kategóriába. Sokkal jobb, mint az általad írt, Holly és Concorde telefonok (amikről a ROM-on kívül nem sok pozitívat lehet elmondani).
-
Ájvé
veterán
-
törölt tag
-
Ájvé
veterán
válasz
Humbucker #86539 üzenetére
SoC, leginkább a processzor és grafikus vezérlőre gondolunk ilyenkor, de több mindent tartalmaz.
Ezt vedd inkább:
Redmi 2 Pro
minden tekintetben sokkal jobb választás lenne.
Esetleg még:
Doogee x5 PRO
ha spórolni szeretnél. -
Morris
veterán
válasz
Humbucker #86298 üzenetére
Mert régi és lassú.
Öcsémnek az van. A legfrisebb rendszerrel és utálja a fenti okok miatt. Még root-olta is emiatt, de nem javult.
+ a samsungnak vagy egy fajta agresszív memória tisztítási tulajdonsága (app bezárási szorgalom). Nem folyamatos, röccenés-mentes a rendszer emiatt. Hiába a viszonylag erős hardver. -
Ájvé
veterán
-
MeGabee
senior tag
válasz
Humbucker #86250 üzenetére
Itt volt tesztelve Doogee.Szerintem amit linkeltél,az nekem elég drágának tűnik,pláne hogy semmivel sem jobb annál,mint amit Bog tesztelt.
-
válasz
Humbucker #83064 üzenetére
Google barátom első találata.
A géppel elvégezhető verziót nem tudom alátámasztani, de a menüből tutira úgy kell alapállapotba hozni.
-
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Humbucker #82144 üzenetére
Hát van kinálat szerintem, ha ennyiért nézel.
HTC One m7 összeszerelésben egész jó hw-ben is, kamera gyengus de kb s3 szint.(30-40k)
S4-et betudsz alkudni 45-be szerintem lazán,(50-60k tájt)
Xperia Z nekem volt imádtam bár már már az összes elhasználodott gumi tömítések stb.(30-40k körül.)Hirtelen, de vannak nagyon jó kínaiak is ennyiért.
-
w333
félisten
-
mikesgabor
aktív tag
válasz
Humbucker #67703 üzenetére
Szerintem is szebb az S3 mint az S4 de azért az sem világbajnok.
Amik nekem eddig baromira tetszettek az a HW G300 és a HTC Sensation.Na azok baromira szépek voltak.(szerintem)
Ami most elég szép az szerintem az S5mini.Baromi jól néz ki bár még élétben nem volt szerencsém látni. -
quailstorm
félisten
válasz
Humbucker #67562 üzenetére
Öreg. NAGYON ÖREG. Nem pörög. Fűt.
(#67564) csaba1203: benézted a hozzászólást, de az S3 LTE is jó volt a maga idejében, nem véletlen vetettem haverral. Leginkább zenél a fülébe, meg eszméletlen játékfüggő, szóval jó volt az. Mindjárt a Max Payne-t nyomta rajta ahogy meglett
(#67565) vanek: ZTE Blade Q, "újhasznált" apróról. Hamarosan az enyém is eladó sorba kerül, mert megjavítom az elődjét. Ez bőven kijönne neked 30k alatt, és giga ramot is kapnál.
-
renamed
csendes tag
válasz
Humbucker #67496 üzenetére
Kiszivárgott a Galaxy S4 KitKat frissítése
S3-ra pedig hivatalosan nincs, de ettől független megy azon is -
xmaas
őstag
válasz
Humbucker #67452 üzenetére
Hasznalt cummoert kiadni 50-60 ezret nem tudom mennyire erdemes legalabbis szamomra en nem valalanek be hasznaltat ennyi penzert amikor kijonn eleg jo uj keszulek is ennyiert.
One X egy 2012 es model en nekem nem tunik jo vasarnak , Lg G3 S nem olyan rossz viszont csak 8 GB belsoje van amibol 4 hasznalhato fel persze bovitheto na de megis kicsit sovanynak tunik es ha mar "mini" had ne legyen 5 colos....
Szemely szerint inkabb vasarolnek egy Moto G 2014 es modelt vagy ha ha nincs gondod kinai gyartoval szoba johet a Redmi 1S is 50 korul -
csaba1203
addikt
válasz
Humbucker #65474 üzenetére
Mindegyik nagyon jó készülék annyi a különbség,ami nem nagyon észrevehető,hogy a G2 mini felbontása valamivel kisebb.Az S3-ból viszont csak az LTE-s verziót javaslom 2Gb rammal abban nem fogsz csalódni.
Árban attól függ újat vagy használtat szeretnél az S3 kicsivel drágább újonnan. -
quailstorm
félisten
válasz
Humbucker #61478 üzenetére
Elsőre, CPU-z, root checker. Terminál, su parancs. Valami csak jó lesz...
Másodikra, nem nem és soha. Haver is vett hulladékot 400HUF-ért (Red Bull mobile 2). Teljesen halott. Nincs rajta bootloader, szerintem hardverhibás. Ha meg lehetne egy SD-vel és zippel csinálni (mint a példás Huaweit), már rég megtette volna. Vagy PC-vel és egy appal...
-
w333
félisten
válasz
Humbucker #52761 üzenetére
Kerüld el messzire ... mert ez bizony hamisítvány !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest