- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sayuar
senior tag
válasz Viktor0610 #84744 üzenetére
hamisítvány
Már a 120 USD készüléket (ilyen erős konfiggal-legalábbis az árhoz képest) is hamisítják? Megéri? Az aliexpress "Lenovo Store" kereskedőjéről nem feltételeznék kétes eredetű termék forgalmazást...bár a mai világban...Akkor már csak a lenovo felhasználók véleményére várok, megerősítés gyanánt.
-
MODERÁTOR
válasz Sayuar #84751 üzenetére
A Lenovo készülékeket igen nagy előszeretettel hamisítják.
Nem kell ilyen "drága" dolgokra gondolni, a Xiaomi pár dolláros fülhallgatójából is sikerült az eBayen hamisítványt vennem.Az a baj, hogy nem találok más boltot, hogy ott mennyi volna ez a készülék, hátha megerősíti, hogy ennyiért ez a készülék megvásárolható, és nem hamisítvány.
Az meg, hogy mi a bolt neve, nem jelent semmi garanciát az AliExpressen.
Xiaomi 13T
-
Bemax13
újonc
válasz mr.tamasbiro #84742 üzenetére
Lg l70.25ezer es ezt mind tudja.nagyon is megeri az arat.
-
MeGabee
senior tag
válasz mr.tamasbiro #84755 üzenetére
Én nem vennék a helyedben egy ennyire elavult vasat,mint az l70.
4 giga tárhely szarra se elég,a snapi 200-as SoC meg már akkor is elég gyengusz volt.Itt össze tudod hasonlítani őket.
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
Zlcsi
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg melyik telefonnak van a legjobb kamerája?
-
MODERÁTOR
-
Zlcsi
senior tag
válasz Viktor0610 #84758 üzenetére
nem annyira vagyok otthon, az milyen márkák ezek
-
MODERÁTOR
-
Bemax13
újonc
Ha jatekra,fenykepezesre,filmnezesre,zenehallgatasra,netezesre hasznalnam a telot,ami birja a dobalast,rataposast akkor melyik lenne a jobb?nagykepernyo kell.
-one plus one
-asus zenfone 2
-Lonovo vibe z2pro
-Sony xperia z ultra -
Kékes525
félisten
válasz Bemax13 #84761 üzenetére
Olcsó Extrém felhasználásra Mobiltelefonok, Ütésálló mobiltelefonok, Mobiltelefonok / Strapabíró telefonok
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Zlcsi
senior tag
válasz Viktor0610 #84760 üzenetére
jól van nah
jelenleg 1020-asom van annál gondolom egyik sem csinálj jobb képet
-
Kékes525
félisten
Szerintem az nem olyan biztos.Nokia Lumia 1020 vs Samsung Galaxy S6 Edge Camera Comparison
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
VIBO
őstag
Sziasztok
iPhone 6-ról váltanék Samsung s6 Edge-re. Szerintetek?
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
csmat
senior tag
Én 2 napja hoztam el egy lenovo A2010 est. Egyenlőre eléggé jó. Eddig stabil, aksija jól bírja, navigálni is jól tud, minőségi az összeszerelés, jó anyagból van, meglepően gyors, nem érzem lassabnak mint a z1c- t, mondjuk kamerában lemarad, de nem is egy szint a kettő.
Eddig merem ajánlani!Csak azt nem tudom, hogyan lehetne átrakni az appokat az sd- re
-
-
MODERÁTOR
-
-
VIBO
őstag
válasz Viktor0610 #84773 üzenetére
Miben nyilvánul meg hogy lassabb?
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
MODERÁTOR
Ezt így nehéz megfogni.
Általánosságban érezheted ezt az Apple termékeihez képest.Ne érts félre, én most egy G4-et használok, ami nagyjából párban van az S6-tal. Ott sincsenek nagy lassulások, de azért néha meg-meg "makkan" a gép, ami persze, nem zavaró, de nem ezt várná az ember egy felsőkategóriás készüléktől.
Én Android párti vagyok, ha engem kérdezel, válts nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
qMAGICq
tag
Sziasztok! S5 ről valtanek.
S6 active és ez note5 active is nagyon érdekelne. Viszont miert csak AT/T nel kaphato Amerikaban? Itthon várható egyáltalán? Kintről be lehet és érdemes beszerezni? Angol menün kívül mik lehetnek meg a gondok?
Kijelző 5-6" minel nagyobb annal jobb
Vagy legyen vízálló vagy ha már nem akkor legyen hozza ceruza.
S5 / note4 példázl remek páros volt.
A mostani szeriaban nincs vizallo itthon vagy a note bol mrg hianytik a sd card meg az akku...Köszi
GA-P35-DS3 , E6750 @ 3,6 GHz 1,5 V , ASUS Silent Knight , 2 x 1 GB Kingmax @ 1080 MHz 2,0 V , EVGA 8800 GTS 512 @ 785/2160 MHz
-
werszomjas
addikt
válasz werszomjas #84556 üzenetére
Körül néztem, mi jöhet szóba:
Max 5"
min 2GB ram
Általános felhasználás, játék nem, kamera jó legyen, lehetőleg szép képeket/videókat csináljon
Ár: max 60k (használt/új is lehet)
Gyors legyen, ne akadjonEzek közül ti melyiket kukáznátok azonnal, és a maradékot milyen sorrendbe tennétek?
Lenovo S60
Huawei Honor 4C
Huawei P8 Lite
Motorola Moto G (3rd gen)
Xiaomi Mi 4(i)
Xiaomi Redmi 2 PRO (2GB-os verzio)
Sony Xperia M4 Aqua
Sony Xperia Z1 Compactüdv
-
viano
aktív tag
válasz werszomjas #84779 üzenetére
A Sony Xperia M4 Aqua nagyon rosszul áll tároló (ROM) ügyben, kivéve a Dual SIM -es, mert az 16 GB-vel jön, de az elég ritka darab, szerintem még használtan sem fér a keretbe.
A Huawei nálam örökre elásta magát, még a hibákat sem szokásuk kijavítani, kivételek persze lehetnek . .
de nem ez a jellemző.Motorola Moto G (3rd gen)
. . a 2 + 16 GB -ost szabadna csak megvenni, de túlárazott és még csak mostanában kerül igazán forgalomba, szerintem ez se fér bele a keretbe.Így talán kicsit szűkül a lista.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Én a helyedben vennék egy Nexus 5 -t
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
viano
aktív tag
Ha valaki Alcatel Idol 3 (4,7) vagy (5,5) vásárlást tervez, egy jó lehetőség:
-
w333
félisten
-
MeGabee
senior tag
Lenovo S60 (gyengébb hardver)
Huawei Honor 4C (4G,NFC hiány,amúgy ez a Best Buy)
Huawei P8 Lite (közepes hardver,viszont mindent tud,kevés akkuidő)Motorola Moto G(3rd gen) (szintén gyengébb hardver,nincs hazai support)Xiaomi Mi 4(i): Nem bővíthető a tárhely,van 32GB-os változat,de az meg nem fér bele a keretedbe.
Xiaomi Redmi 2 PRO (2GB-os verzio) (nem tudja az összes hazai LTE sávot)Sony Xperia M4 Aqua(ha nem 16 GB verzió,akkor csak 1,4 GB szabad hely van rajta a rendszer mellett)
Sony Xperia Z1 Compact (ez a legerősebb hardver,de majdnem 2 éves teló,legkisebb méret)Szvsz: 1.Honor 4c-P8 Lite
2.Redmi 2-S60
3. Z1C"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
BenHans
addikt
válasz MeGabee #84785 üzenetére
MeGabee: Az expansys.hu-ról rendelt Moto-kat a [Cordon] javítja, ha erre gondoltál hazai support alatt. Más forrásból származó készülék esetében is érdemes lehet megpróbálkozni velük, előfordult már így is, hogy garanciában javítottak.
mr.tamasbiro: [link]
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
tzol
tag
Sziasztok! P8 lite és A7000 között gondolkodom, de nem értek valamit. Ahogy olvastam - kb 800 hozzászólást futottam át - mostanában a P8-at ajánljátok itt, azonban nekem úgy tűnik, hogy az A7000-nek jobb a procija, fényesebb a kijelző és nagyobb a kontrasztja, tovább bírja az akksi, egyszerre tudok két SIM-et és SD kártyát használni valamint 10eFt-tal olcsóbb. Ha a számomra ismeretlen kis gsm boltokat nem számolom, akkor a p8 lite 75eFt, míg az A7000 65eFt. Mi az amit szerettek a P8 lite-ban? Mitől jobb mint az A7000?
-
Ájvé
veterán
A7000 phablet már, ha valakinek megfelel a méret akkor jó választás. Viszont vannak a P8 Lite-nak is előnyei, 16GB ROM, sokkal jobb kamera, kompaktabb méret amit fent is írtam már. Egyébként igen, azokban jobb az A7000 amit írtál.
(#84779) werszomjas:
Ha elég a tárhely akkor Mi4 jó választás.
Egyébként Mi3-at olcsóbban megkapod, szerencséd van lehet használtan 60-ért 64GB-at is találsz, akkor meg tárhely is bőven elég lesz, nem sokkal gyengébb a Mi4-nél és nagyon jó a hazai közösség mögötte, sok rom is van rá, bár szerintem még mindig a MIUI a legjobb rá, már CM is van rá, az talán jobb lehet ha már lesz stabil is rá.[ Szerkesztve ]
-
MeGabee
senior tag
A7000 helyett én akkor már inkább a K3 Note-ot venném a helyedben dupla akkora tárhellyel (16GB),fullHD kijelzővel.EU warehouse-ből ugyanannyiban megáll De aprón is találsz pár tagot,akik árulnak ilyesmiket.
[ Szerkesztve ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
csmat
senior tag
válasz mr.tamasbiro #84786 üzenetére
http://www.gsmarena.com/lenovo_a2010-7507.php
itt látodFüggetlenül 33.000 ft az edigitalban szerintem 2 napon kibír az aksija
-
tzol
tag
Köszi! Számomra ami 4" fölötti az már phablet, mert a kezemmel már nem érem át kényelmesen. Már csak az a kérdés, hogy nadrágzsebben mennyit számít nekem a méret. Majd kipróbálom valaki phabletjét.
Mire alapozod, hogy az A7000 kamerája rosszabb? Kevesebb a megapixel, de engem inkább a szenzor mérete és az optika érdekel. Amit találtam az alapján az A7000-es optikája több fényt enged be, de a többi paraméterre nem leltem rá a neten. Mivel a tesztképek nem ugyanozok a két telefon tesztjében így nem tudom, hogy mit gondoljak az A7000 kamerájáról.
(#84790) MeGabee:
Köszi az ötletet! Bár a full HD kijelző nyom a latba, a 8GB ROM nem zavar, úgyis megy mellé SD kártya. Kicsit félek az EU warehouse-tól a garancia miatt. Morfondírozok majd rajta. -
bismillah
csendes tag
Hello
telefont keresek.
1 évre kb.
Most keresek buta régi telom van.
a keret max 65 talán 70
Annyi lenne az egy kritérium hogy ne legyen 4,5" nál nagyobb és birja jól az aksi és ne akadozzon fagyjon lassuljon.Lehet használt vagy új is de telenor os sim em van.
Androiddal vannak előitéletim, de sajnos iphone re nincs pénzem, microsoftot nem ismerem.
Mi most a best buy ezen az áron?
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
Van róla teszt, ez egy tipikus budget mobil, vagyis ahol lehet spóroltak, ennek a kamera általában kárát látja. P8 Lite viszont pont ellenkezője ennek, Huawei saját chipjét tette be (abból se túl erőset), hogy spóroljon, viszont maga a mobil kialakításban és más hardveres elemeiben a felső-közép kategóriát közelíti, jó kamera, 2/16 RAM és ROM, igényes jó készülékház (nyilván nem prémium azért, de rendben van). Ha nem játszol akkor minden igényt kielégít szerintem, gyors jó telefon és nem esett sok tekintetben az olcsósítás áldozatául.
Ha meg játék kell akkor P70 lenne jobb kicsit drágábban, kamerája annak se remekel, de hardvere erős és 16GB ROM is megvan benne, ami nagyobb játékokhoz kell is. Lement már 80-ra az ára, ennyiért jó vétel. -
IMIIKE1998
őstag
Üdv!
Miért olyan drága Magyarországon az iPhone és mi olyan jó benne, hogy sokan képesek annyit kiadni rá? -
DS39
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #84797 üzenetére
adók?
státuszszimbólum.
egyébként eléggé flottul megy a rendszer, de nem ezért veszik a legtöbben.
-
Hunt3r22
őstag
válasz IMIIKE1998 #84797 üzenetére
Samsung S6 edge + vagy Note 5 / Htc m9 / Sony Z5 is hasonló áron van.
Magyarországon státusszimbólum, nyugaton tömegtelefon.
Xr
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest