Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szetcsuszott

    aktív tag

    Sziasztok!

    Új telefon vásárlása esedékes, hálózatfüggő és gyárilag újonnan is kaka Lenovo A6000-em megérett a kukára. Ebből gondolom lejön, hogy nem váltogatok havonta telefont, hosszabb távra tervezek. Asszony redmi 4A-ja meggyőzően muzsikál, úgyhogy xiaomi lesz az enyém is, ez eldöntöttnek látszik.
    A kérdés az, hogy hosszabb távon megéri-e a 10ezres felár amit a redmi note 4 3/32 -ért kérnek a redmi 4x 3/32-hez képest. (drágábban egyáltalán nem gondolkodom 50ezernél). Igazából nekem az 5,5 coll sok, az már szerintem sehogy sem fér el a nadrágzsebben, 5'-al még elvoltam.. szóval a kisebb kijelző mindenképp a 4x mellett szól, de ha hardveresen van annyival erősebb, időtállóbb a note4, hogy a szakértő urak szerint megér +10ezret, akkor majd megszokom a méretét. Ahogy látom a sd 435 az nagyjából a sd 625 a csíkszélesség és az órajel kivételével (8x ARM Cortex A53 1,4GHz + adreno 505) Fotós téren úgy látom kb. egál, de az asszony 4A-jának képességei is megfelelők nekem, ezerszer jobb képeket lő, mint a lenovom, ami értékelhetetlen.
    Amire használom, telefonálás, böngészés, face, viber, youtube, horizon go, navi(!!), ilyenek. Fontos, hogy gyors/pontos legyen a gps, a levonóm gyárilag fos és használhatatlan ezen a téren (is). Játék nem lesz.
    Előre is köszi!

    Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G

Új hozzászólás Aktív témák