- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kovta23 #22531 üzenetére
Fene tudja, én épp a félmilliós mobilt félnék megvenni nem hivatalos webshopból. De persze ez nem valós aggódás egyelőre.
Amúgy ha lenne telóra félmilád, lehet nem érdekelne, hol a legolcsóbb. Bár ahogy a BestBuy topikot nézegetem, épp azok a legnagyobb sz*rrágók, akik más topikban meg milliós jövedelemről írogatnak.
Nekünk nyilván komoly különbség 100eft!
-
válasz
kovta23 #22529 üzenetére
Szerencsére a 13T sorozat fotóképessége nagyon jó, nyilván az Ultra még jobb, de bő 3x-os áron nem is csoda.
Plusz az is jó, ha az ember kényelmesen zsebrecsapja a telót, ha mozdul valahová, Ultránál a bazinagy kamerasziget...
Megmagyarázza azzal hogy más beszállító más áron hozza a készüléket.
Aham, hát ez elég amatőr megoldás így. Webshopok néha 5-6 nagykertől is kapják ugyanazt, de egyazon termékazonosítós terméket csak egyszer kell berakni a készletbe, de ők tudják. Viszont így főleg érdekes, hogy melyik a global vagy EU-s verzió.
Ettől függetlenül szerintem is megbízható a Coolmobile.
-
válasz
kovta23 #22527 üzenetére
Szia! Az mstore azért előnyös, mert az tutira hivatalos forgalmazó és most egész jó áron van náluk. Coolmobile-nál még jobb áron van, csak ott le kéne csekkolni, hogy milyen régiósat árulnak, bár nem hiszem, hogy kínait árulnának, de nagyon nincsenek képben amúgy. Tegnap chaten megkérdeztem tőlük, hogy két tök ugyanolyan 13T esetén miért van 140390.- és 146090.- forintos áron is, erre elküldték nekem a két különböző Pro verzió linkjét, hogy tanulmányozzam.
Na igen, ha így nézzük, megvehetnénk a jóval drágábbakat is, de nekem az Ultra verziók már inkább fényképezőgépnek tűnnek, nem véletlen van hozzá külön objektív rátét is.
Én a meg nem ivott sörökkel tudom kapacitálni a vételezéseket, nyár elején is ezért kellett gyorsan megvennem a használt üzleti notit, mert közelgett a kánikula!
Egyébként ez a Realme GT7 Pro is rohadtul tetszik, de ha lesz is nálunk forgalmazva, tuti nem 150eft körül lesz az ára.
-
válasz
kovta23 #22525 üzenetére
Szia!
Lassabban készít sorozat felvételeket.
Ez igaz, ebben kijön a gyorsabb képfeldolgozási képesség az erősebb procival.
Igazán nincs mit, örülök, ha így elbeszélgetünk egy telóról és ez segít végiggondolni, milyen mobilt is akarunk, normál kereteken belül persze. Sajnos ilyenkor amiket leírok, miközben végigfut bennem, egyre erősebben gondolok az mstore üzletre, nehogy elfoggyon a most épp még raktáron lévő 13T!
Gyorsan ki is számolom, mennyit spóroltam azzal, hogy nyár óta rengeteg sört nem kellett megvennem, mit kéne eladnom gyorsan....meg is lesz hamar a teló árának egy jó része. (gyakorlatilag fél éve már 13T-m van gondolatban, csak még nem vettem át a boltban)
-
válasz
kovta23 #22523 üzenetére
Nem tudom hogy szükség van e erősebb procira és több ramra,de lehet később szükség lesz.
Ebben a mondatban is van pár gondolkodásra késztető elem. Mikor lesz ez a később, amikor már mondjuk kevés lenne a 13T? Adott akku kapacitás egy erősebb teljesítmény mellett rendes napi használatot feltételezve gyorsabban meríti az akksit nyilván. A gyártók nem véletlen mennek el az egyre nagyobb Watt-értékű töltők irányába! Az addig OK, hogy gyorsan feltölthető az akksi, de vajon 3 év alatt eléri-e azt a degradációs szintet, ami már zavaró lesz a usernek? Valószínű-e, hogy ez inkább sarkall újabb mobil vásárlásra, mint a teljesítmény? Hát szerintem igen! Azért ezek nem belépő szintet képviselnek, hogy hamar gyengének érezzük a teljesítményüket.
Semmi bajom például a 12X teljesítményével, sose játszom, így aztán még ellennék vele egy jó ideig, de most 2,5 év alatt már érzékelhetően gyorsabban merül, mint első évében, ha eléri a 3 éves kort, simán lesz annyira zavaró, hogy cseréljem. De ezt ugye nem várom meg, ezért is bambulom régóta az utódját.
Legutóbb mondjuk a 14T sorozatot nyomorgattam Xiaomi boltban és már nagyon viszket a tenyerem a 13T-re, mert ugye az előző verziót vesszük mindig okosan. Jól bevált, sok tapasztalat, kiforrottság és normál usernek igazán nem érezhető a különbség. Sokaknak persze ott van az, hogy naná, hogy a legújabb modellt kell venni, de ez előbbiek alapján nem racionális.
Egyszóval nagyon jó mobil jó teljesítménnyel, fotóképességgel, megjelenítővel és lehetőleg minél tovább elfogadható akkuidővel! Ez a 13T és 14T sorozatból épp a 13T lesz! A következő mobilom a 13T után már úgyis silicon-carbon akksis lesz, addigra kiderül, mennyire jobbak azok.
Realme GT7 Pro-ban már ilyen akksi lesz! Jól néz ki nagyon a teló...és épp mire hasonlít nagyon? A Xiaomi 13T sorozatra.
Szóval mi szól a 13T ellen? És mi mellette?
-
válasz
kovta23 #22515 üzenetére
Szerintem először vedd meg a simát és ha hiányérzeted lenne, még válthatsz Pro-ra...
Csakhogy szerintem ez olyan érzésre, hogy ha pár napig tutujgatsz egy jó kis telót, akkor már nem akarod kiadni a kezedből!
Plusz itt is megvan ugyanaz az előnye a 13T-nek a Pro-val szemben, ami nálam volt a Xiaomi 12-vel szemben a 12X-nek!
Utóbbi is épp elég erős volt, viszont akárhogy nyúztam, nem melegedett.Szerinted szükséged van arra a kis plusz procierőre, amivel több a Pro? Fotóképességük kb ugyanaz...
Ami a legjobb viszont, hogy bármelyiket is veszed, csak jól járhatsz!
Elméletileg van saját topikjuk is, de ott idén csak nyekergés megy, hogy ki, mikor, milyen verziójú és régiós HyperOS frissítést kapott, de hol van már nekem is? Jajjjjjjj, galád Telekom, nektek Yetteltől van? Mi lesz velem, már napok óta csak a 11.0.08 van, Béláknak meg már .12-es!
Brühühüüüü...
Különben tényleg csak addig super a teló, míg meg nem tudod, hogy másnak már magasabb verzióra frissült! Onnantól minden baja lesz és már dobnád ki az ablakon.
-
válasz
kovta23 #22519 üzenetére
Ott volt a smiley, szóval no para.
Meg amúgy sem jó, ha azért nem veszel meg vagy épp' megveszel egy telefont, ha valaki lebeszél róla vagy rábeszél.Évek óta MIUI-használó vagyok, és nem tökéletes a rendszer, ez igaz, de a One UI sem volt az, ahogy kb. az összesről lehet jót/rosszat olvasni.
Szerintem vedd meg a 13T Prot, lehetőleg neten, elállási lehetőséggel, ha nem jön be, az azért kiderül két hét alatt.
Szerintem szeretni fogod. -
-
válasz
kovta23 #22511 üzenetére
Elképzelni se tudom, fog-e érezhetően csökkenni az ára...max picit akkor, ha kijön a Xiaomi 15, de ha azt nézzük, mennyire nem csökkent a 13 ára, mikor kijött a 14... szóval sok reményt nem ad ez sem. Nincs annyi a piacon, hogy csökkenhessen.
Pár éve a Xiaomi 12X fogyott el hamarabb és a végefelé már jóval drágábban adták, mint a sima 12-t! Ennyire befolyásolja az árat a kínálat sajna.
A 13 utolsó ára 270 körül volt, ennél lejjebb megbízható helyen tuti nem megy a 14 sem.
-
válasz
kovta23 #22509 üzenetére
Szia! Nekem is 14 lenne mérete miatt optimális, mert tudásban bőven elég lenne még a 13T is, viszont szerintem jóval kevesebb kerül be forgalomba nálunk a sima számozott verziókból, a Xiaomi 13 is elég hamar eltünt a kínálatból, T sorozatból jóval több van mindig. Emiatt eléggé tartani fogja az árát a 14, ennél közelebb nem akarják vinni a 14T árához. Így ez nekünk elég rossz hír.
-
válasz
kovta23 #22507 üzenetére
Atyaég!
Nagyon jóhiszemű voltál, nem szabad, még talán sikerült volna a nepperek orra elől egyet elhalásznod, de ha ennyi időt adsz nekik, akkor esélytelen. Nagyon sajnálom, hogy így jártál, szerintem, ha időben kapcsolok és ránézek a kínálatra, én is megszívom. Szinte képtelenség neppereket megelőzni, no majd lesz fenn Aprón 200-ért jó sok belőle. De az is lehet, csak pár darab volt alapból ennyiért...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest