- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
„szó nélkül elfogadják, hogy helyettük a gyártó majd megmondja, hogy nekik mi a jó és még ujjonganak is örömükben”
Egyáltalán nem ez látszik sem a generális iPhone topikban, sem pedig a tesztek alatt. Valamint saját magam is így látom, hiszen azzal együtt, hogy egy kimondottan elégedett Apple-felhasználó vagyok 2018 óta, magam is megélem a hibákat és beszélek róluk.
-
válasz
ggeleven #22671 üzenetére
Amit az Apple felhasználókra vonatkozóan írtál, egy téves sztereotípia.
Elég bekukkantani hozzánk, az iPhone topikba és látni fogod, hogy nem így van. Ami pedig a pénz öntését illeti: van jó néhány Androidos gyártó, amely szintén nem szívbajos az ár képzése során. Egálban vannak az Almával.
Korábban valóban más volt a helyzet, de az már a múlté…
Kritikus hang és elégedettség egyaránt jelen van bármely gyártó és fejlesztő felhasználói között.
-
A Google Support sem tud ebben segíteni? Azért jutott eszembe, mert ilyen esetben az Apple Támogatás (a tulajdonjog igazolása után, azaz a számla bemutatását követően) tud segíteni és erről több, a valós életben történt pozitív visszajelzés is van, tehát egy működő szolgáltatás.
-
„Szóval nem egy ir.szám megkeresésével van a gond ...”
Érthetetlen, hogy ezt miért írtad. A neked írt válaszom egy tőled vett idézettel kezdődik, amiben éppen az irányítószám problémát vetetted fel s én erre reagáltam. A félreértés elkerülése miatt mindezt idézettel: [kép]Most meg jössz az “utca vs u” problémával, amiről eddig egy szó sem esett. Se te, se én nem írtam. Irányítószám volt a problémád, ezért arra is reagáltam. Idézettel. Erre jön ez a válasz tőled. Miért? Hogyan kapcsolódik az eddigi témához? Már elfelejtetted, amit tegnap este 18:13-kor írtál a 22619. számú hozzászólásban?
-
„Irányítószámmal együtt keresett és úgy már megtalálta.
wtf.”Mivel a fővárosban előfordul, hogy ugyanaz az utcanév több kerületben is létezik, ezért teljesen életszerű, hogy szükséges a találat eléréséhez az irányítószám megadása. Nem wtf, hanem szükséges alapinformáció a navigáció megkezdése előtt, a cím megadásához.
[link] - segítség a szám megtalálásához, de az is elég, ha annyit írsz a keresőbe: “Baja irányítószáma” vagy Budapest X kerület Y utca irányítószám”. Több térképet is használok (Apple, Google) és az irányítószám megadása mindig segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Futás, futópályák
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Apple asztali gépek
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest