Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz
Zsolt,72 #22672 üzenetére
Ismerősi körből indultam ki, de itt valóban nem követem a szifon topicokat.
De gondolom a szokásos fórumos dolog történik itt is. Nagyrészt az megy fórumra panaszkodni/sírni, akinek baja van és megoldást keres. A többi 90+% (?) vagy máshol keres megoldást (pl egy fórumozó ismerős
, MM okospult, social media) vagy egyszerűen elfogadja és használja vagy ujjongva örül. Ismerősök között a többiből van sok. Mindezzel nem bántani akarom őket, megértem, hogy sokan szeretik ha valami stabil és sokáig megbízhatóan működik. Ott legalább van az ár mögött teljesítmény és szolgáltatás.
A droidos drágulás valóban érezhető, simán pariban vannak a top árak. -
vence
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #22624 üzenetére
Most meg jössz az “utca vs u” problémával, amiről eddig egy szó sem esett.
Nem, semmilyen fenti probléma nincs, az "u" csak rövidítésként volt ott.
De mind egy, elengedhetjük ...
... a megoldás már ott volt az eredeti hsz-ben is.A keresőt pedig régóta használom sokkal komolyabb dolgokra ...
ezért bukott ki a G. említett csalása is. -
vence
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #22621 üzenetére
Abban mi életszerű van, hogy pl.
József utcára keresve hozza az összes bp-i
József Attila utcát, !!!
de nem hoz egyetlen József u-t sem ?!Szóval, lehet magyarázni a bizonyítványt, de nem biztos, hogy kell ...
Ami el van cseszve, az ..ar!!Szóval nem egy ir.szám megkeresésével van a gond ...
Egyébként köszi!
(Már a PC-s időkben is használtam útvonal tervezőt,
és Navig-ot, amikor még térképes kijelzője sem volt pl. egy nem belépő Merciben.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest