- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovta23
tag
válasz
ubyegon2 #22528 üzenetére
Szia!
Coolmobillal én is sokat szoktam "beszélgetni". Vannak vicces válaszai.
Mondjuk nekem válaszolt a változó ár azonos termékek esetén kérdésre.
Megmagyarázza azzal hogy más beszállító más áron hozza a készüléket.
Sokszor nézegettem náluk a készülékeket, dicsérik őket.
Realme márkát és ezt a típust sem ismerem.
Amúgy számomra pont a fotós tudás a lényeg.
Játék például nulla. -
-
kovta23
tag
válasz
ubyegon2 #22522 üzenetére
Szuper írás!
Nem tudom hogy szükség van e erősebb procira és több ramra,de lehet később szükség lesz.
Most mondjuk simán elvagyok a 9 lite-al csak a biztonsági frissítés hiányzik. Meg kicsivel több aki idő.
Az hogy éppen melyik miui vagy éppen melyik hyper os fut eddig sem érdekelt -
kovta23
tag
válasz
Viktor0610 #22520 üzenetére
Szia!
Ismerem a miui rendszert 5-s széria óta xiaomit használok
Nem is magamra értettem hogy lebeszélne azzal ha rosszat mond róla.
Köszi -
kovta23
tag
válasz
Viktor0610 #22518 üzenetére
Szia!
Ezt jó tudni, ilyen hozzászólásokal lehet félrevezetni a tagokat
-
kovta23
tag
válasz
ubyegon2 #22510 üzenetére
Szia!
Én is ugyanígy vagyok vele. Kicsit elcsábított a 14t mai jó ára, de nagy vágyam a 14.
Mi az a határ szerinted amíg lemehet az ára? Vagy majd akkor ha 14tpro lejjebb megy és az húzza magával?
Nálam nem is anyagi kérdés hanem nagyon szeretem még mindig a 9lite-t és az akksin kívül nincs vele gondom.
Bár az kezd zavarni hogy nincs biztonsági frissítés.
Meg azért ha megyünk kirándulni akkor észre veszem hogy a család többi tagja jobb képet lóő a saját mobillal -
kovta23
tag
válasz
Pancsermeste #22500 üzenetére
Szia!
Én szolgáltatónál egyszer vettem mobilt kb 1999-ben. Vettem Euronics,Média Markt és különböző "névtelen" online shoppban is.
Soha nem volt még probléma egy mobillal sem ezek közül és azokkal sem amiket a család további 6 tagjának vásároltam kb 20 év alatt.
Számomra egyértelmű hogy egy 250 ezres készüléknél amit venni fogok nem ér meg kb plusz 100 ezret egy gyári garancia.
Valószínűleg mázlista vagyok és ezt mindjárt meg is kapom, de ezen kívül egy elektronikai cikk sem adta meg nálunk magát. Persze mosógép 15 év után hűtő kb 20 évesen lesz cserélve..... -
kovta23
tag
válasz
Viktor0610 #22498 üzenetére
Köszi!
Sok minden változás szerepel az EU-s irányelvben, amiből szerintem csak a C töltő csatlakozó valósul meg év végére. A többire nincs még? céldátum. Azért egy két dolog kivitelezése nem fog hamar létrejönni. Legyen az az egységes töltési szabvány vagy a nem korlátozott gyors töltés
-
kovta23
tag
válasz
Viktor0610 #22496 üzenetére
Szia!
Szuper, köszönöm!
A közös töltő csatlakozó esetében látom a celdátumot, viszont a töltő fej esetében nem -
kovta23
tag
válasz
Viktor0610 #22489 üzenetére
Ahhoz képest rengeteget terjesztik az igét.
-
kovta23
tag
Sziasztok!
Egyre több helyen olvasom,egyre többen terjesztik hogy 2025-től a mobilgyártók nem rakhatnak töltő fejet a telefon mellé. Én kerestem de sehol nem találok erre hivatalos írást. Írnak a kötelező c-s csatlakozóról ami most már ugye az iPhonekra is vonatkozik és a többi tölthető termékre is fog. De a töltőkről semmi
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest