- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Lehet van, de aminél ügyeskedni kell az szar. Ha én jó képeket akarok, meg beállításokkal vacakolni viszem a DSLR-t. Egy mobil az mobil, de nem ez a lényeg ne kelljen már szarozni vele ahhoz, hogy elfogadható képeket csináljon ez alap nálam! Pillanatot akarom lekapni, hát lehet tovaszáll az, mire belövőm jól.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nem tájképekre gondoltam. Családi nyaralás folyamán egyszer sem volt még olyan, hogy bele kelljen nagyítanom. Látni mindent. Nem egy nyaraláson voltunk, lőttem vagy 270 képet, de mind jó.
Állatkert, várak, strand, ilyenek szerepelnek benne. Persze nem is 100 méterről lőttem a családtagokat, de nem is ez a lényeg.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Blackmirror
őstag
Én kíváncsi voltam azért.Bár azt nem nagyon értem,hogy a htc onet miért kellett idecitálniuk...nem a kameráért szeretjük...inkább helyette megnéztem volna a 925ös múmiát.
A sima telefonteszteknél rendben is van h lőnek képet auton és jónapot,azzal nincs gond,átlaguser úgy használja.Itt picit több lehetett volna....
batai: hát ööö izé...az van hogy nekem jobban bejön a 808.mondjuk fentebb írtam miért is.De nem is háborgok,első két helyre őket vártam,de magasan...nem úgy hogy a szifont köbö egy szintre teszik a 808-al a végén.
A szifonban meg az a csodálatos hogy hülyebiztosAzzal jó képet lősz nem kell állítgatni semmit.
-
w333
félisten
Valószínű hogy a másik gép, másik fázison lehet / van, így ha valami zárlat van akkor először az egyik konnektor aztán a következő zárlatkor pedig a másikat lőtte le !
Ez a félórás különbség simán lehet a hűtőszekrény miatt, 1 bekapcsol lelőtte az első konnektort, majd félóráig kikapcsolt a hűtő és köv. indításkor lelőtte a másikat is (én már jártam hasonlóan)
-
w333
félisten
Az lehet, különben párom telefonja, JB frissítés óta nem igazán volt időm letesztelni, de most egy kicsit elővettem és azt kell hogy mondjam optimalizálásban nagyon ott van a kis gép, most néztem és több mint 600 órája nem volt kikapcsolva
gyorsan telepítettem rá vagy 50db alkalmazást, és hihetetlen de nagyon bírja, akármit is csinálok vele, nem nagyon lassul be és a memória 100MB/RAM alá nem megy
Nagyon király kis telefon ez, főleg hogy ip67 !
Egy kis hátránya van, a kis felbontású kijelző, de legalább nem fakó ! -
Cyberpunk
félisten
A privát az privát. Olyan mint ha egy emailt küldenél, vagy SMS-ben küldenéd el. Ezért nem lehet moderálni, és ezt mondjuk egy arckép döntésnél figyelembe venni. Mivel az nem nyilvános levél! Tehet ellene letiltja a felhasználót azt kész. Persze ha nem kap halálos fenyegetést, az már rendőrségi ügy. Vagy nem terror cselekményt terveznek, bankrablást ilyesmit, de ezeket meg miért PH-n tennék ugyebár?
Viszont ha te engem elküldesz a francba, és én azt a levelet közzéteszem, akkor nem téged vágnak meg, ha nem engem. Érthető?
Akkor ne nézzetek be, a szifon teszt topicjába, mert háborúban állunk.
Mert még a végén kapom a sznob jelzőt.
Nem tehetek róla, utálom a hülyeséget minden formában.
-
quailstorm
félisten
Igen, Mike az ilyen, de hidd el hogy nem ilyen naiv, ez csak a látszat. Ha sokat csinálod még mérges is lesz, na az nála nem néz ki szépen. Ő általában gyűjti magában, és ritkán bosszul.
BTW sztem RFID, NFC-hez mintha kéne állandó áramforrás nem? Megy egyébként is az NFC egy 2 irányú RFID. Ez meg egy irányú.
-
Blackmirror
őstag
ó én csak itt kotnyeleskedem
Egyébként vannak lopásra szakosodott emberek-ööö nem írom le őket mert a végén a moderátor befenyít(békés kedves fórumozó vagyok
)v rásszistának néztek,nem vagyok az- akik például ellopják de nem értenek a szifonhoz,elég agresszívak és sötétek remélhetőleg nem jut az eszükbe ilyesmi.De ők általában elbizniszelik egy orgazdával a telefont az pedig megoldja az ujjlenyomatos kérdést,és a telefon további sorsát.Úgyhogy tényleg csak elméleti síkon lehet erről gondolkozni.
-
Cyberpunk
félisten
Egy gepárd volt az avatárja.
Bár lehet nem annyira rég követitek azt a topicot, de aszem pár hónapja is volt egy vita ezzel kapcsolatban.
Igen a Samsung az szarsung, bár a Note 3 esetében pozitívan csalódtam bennük a hátlapot illetően. Megmondom őszintén nem számítottam műbőr borításra.
Egy jó dolog van a prémium garanciájuk. Azt irigylem is, de az is csak nálunk van ha jól tudom más országokban nem így megy.
-
-
Tim82
félisten
Igen. Azt a telefont, amelyikben épp a SIM-em van, nem szoktam kikapcsolni. (Ez bőven a kikapcsolva nem ébresztő okostelefonok ideje előttről való, vagy tíz-tizenegy éves szokás nálam, hogy mindig elérhető vagyok, semmi kikapcsolás vagy repülőmód.)
Az N9-hez hasonló SoC-kal rendelkező Androidos telefonok meg ugye bőven nem képesek ébreszteni így.
-
Tim82
félisten
Igazából a fene sem tudja, hogy valóban bóvli lesz-e az összhatás, egészen addig, amíg kint nem lesznek elérhetően, megtekinthetően, megtapinthatóan az 5C színváltozatai.
Azt már lehet tudni, hogy polikarbonát lesz, a felülete viszont valószínűleg nem matt, mint a szintén polikarbonát házas Lumiáké.
A dolog számomra jó oldala, hogy biztosan érezhetően lejjebb fogja nyomni a modellfrissítés az i4 és i4s árakat, egy i4s pedig még évekig jó lesz szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest