- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #8202 üzenetére
Igen szerintem sajnos az ...
Elsőként telepítsd újra a rendszer és ne rakd vissza a 9500 GT majd próbáld ki, előtte csinálj Bios reset, ha ezek után is csinálja akkor 99% hogy táp hiba lesz, de az is lehet hogy a 9500GT kinyírta a tápegységetSzerk.
Új AMD procik ( A7700 K ) milyenek, valaki véleményt róla ?
-
Blackmirror
őstag
-
HuMarc
veterán
válasz
Ed3r_X_ #7952 üzenetére
Elvileg igen.
3.3. A Weboldalról megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát kedvezőtlenül nem befolyásolja. Online bankkártyával történő fizetés kezdeményezésekor, az elektronikus fizetési értesítő kiküldése és a termék átvétele közti időszakban bekövetkezett árcsökkenés esetén nem áll módunkban pénzt visszatéríteni. Az online fizetési tranzakció biztonsági ellenőrzése minimálisan 24 órát vesz igénybe, a termék átvétele csak ezt követően lehetséges.
-
Tim82
félisten
válasz
Ed3r_X_ #7898 üzenetére
VladimirR azért van akkora
trollszakember, hogy egyrészt mindig kitiltják, másrészt mindig visszaengedik, akár másik reggel is.Én mondjuk személy szerint nem igazán sajnálom a ban-okért, de tény és való, hogy 1. van tudása, 2. elég sokszor van igaza, amikor vitába kezd. (Az más kérdés, hogy ezt igencsak visszataszító módon tudja csinálni, nekem is kedves húzásokkal lopta be magát régen a szívembe.)
-
Blackmirror
őstag
válasz
Ed3r_X_ #7809 üzenetére
Tudom,hogy mennyi ezért mondom hogy az drága.Tehát egyszerűbb megoldani ajánlottal HA megbízol az eladóban.Én nem bízom senkiben
Meg is lepődtem h előre utalt meg ilyesmi.
Na akkor keress valami olyan izét* a környékeden.
*izé: felvettem a fórumozók jó szokását,nem tudom miről van szó csak kommentelek
amúgy ha vmi kocka dologról beszéltek ennyit látok:znjsljddséajd táp 555288754696nfjkdk kdsljeipo etető jlsfjlsorerj csigaház ksékfopées 658789+ mkdo kártya -
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #7800 üzenetére
Hát igen ... esetleg posta ?
Én már azt sem tudom hogy ha majd új gépet veszek hogy milyet vegyek és hogy megéri egyáltalán ? ezeket néztem eddig GTX 650 / GTX 660 / HD 7770 / HD 7850 / R7 260X ...
De szerintem lehet hogy jobban járnék egy Xbox 360 -al
Majd kiderül ... viszont az már szinte biztos hogy i3 4330 lesz
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #7772 üzenetére
Mire használnád a videó kártyát ?
Nekem egy HD4350 Silent van már 3 éve, tökéletesen működik böngésző HW gyorsításra bőven elég, végigvittem vele a Cod MW 2 -t / és a Cs 1.6 szépen 100FPS -el megy, na meg a Full HD filmeket / Youtube simán viszi, én ennyi pénzért nagyon ajánlom
Következő kártyám szerintem majd egy HD7770 vagy GTX650 lesz
Ne szórakozz Zohannal Link
Szerk.
Valaki nem ismer olyan időjárás alkalmazást ami olyan mint a Fancy Widgets ?
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #7757 üzenetére
Nincs hely, nincs igény, nincs értelme. Most is rajta van, elég friss, csak ugye a vinyó hibás. De azelőtt is szenvedés volt bármilyen frissítés, vírusirtás.
Office+netre jobb a linux. Meg nem kell neki 40giga.
XP-n meg nem minden Win98-ra írt játék megy maradéktalanul hibátlanul. -
mikersz1
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #7722 üzenetére
Na, lehet félreértik a többiek, amit írsz Te itt.
Gondolom, hogy nem a gombot találja, de nekem még úgy nem sikerült cd-t belerakni gépbe, hogy elnyelje, ha rosszul állt benne, akkor nem is tudta becsukni. Gépházból könnyű kicsúsztatni a meghajtót, utána szétszedhetjük, na de egy laptopnál.
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #7654 üzenetére
Már rég megvette...
Csak panaszkodik hogy nem tetszik a rendszere...(#7655) Blackmirror: nem hiszem hogy használtan ennyiért ment el. Tippre 40-et mondanék rá max, de még az is sok. Egy ilyen teló SZÁMOMRA 30-at érne max, másnak mondjuk 38k-t.
Egyébként tényleg alig van rá épeszű ROM -
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #7545 üzenetére
Jah értelek ... akkor egyelőre marad a kapcsoló
És pl. kívülre a gép hátuljára sem fér fel a 12-14 venti ?Nagyon nagy mázlim van mert elől/hátul full rács, vagyis elől van egy nagy 12cm venti ami szívja elől a levegőt és hátul meg távozik a meleg levegő, gyárilag nagyon jól ki van találva, és a proci hűtő pedig egy ilyen kis 3kg -s passzív hűtő Link
-
w333
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest