- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
batai15 #19947 üzenetére
ez van, nagy csalódás minden márkában
mindenki az összelegózott OEM szemét irányba ment el, mert olcsóbb, átlagpistikének meg mindegy
Spreadtrum és MTK a menő
nem mintha az MTK-nak nem lennének elég jó chipjei, de a customizálást erősen korlátozzabezzeg régen egy Ti OMAP-ban külön fixfunkciós egység volt az alvó CPU mód melletti szinkronizálásra meg notif LED-re
és külön Broadcom BT modul, GSM, Wi-Fi, GPS
ami nagyon szembe megy az integrálással (Qualcommnak régóta jól megy), de az N900 nagyszerűségét app az adta anno, hogy olyan szinten moduláris volt mint egy PC, asztali wifivel, ami tudta az injectiont meg a monitor mode-ot...most meg kapsz egy egybechipes integrált szemetet ami zabál mint állat, és rá egy tucat droidszart, 600GB levakarhatatlan szeméttel ami állandóan ébreszti a telefont
hát kösz nem
maradok a Ti-nél, és az OMAP-nál, amíg tudok
N95 N900 és most már BB Z10 -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #19927 üzenetére
Bivaly egy telefon, az szent. Amúgy nem tudom mi van az iPhoneokkal, de hangzásban verte mindkettő az összes telefonomat. Ezekből legalább a mély is kijön, nem csak fülesen.
Blackmirror:
Candy Crushban nem tudod megnézni, ez a gázos
5 életed van, utána csak negyed óránként ad egyet. De már vagy tizedjére próbálom, és nem megy
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #19924 üzenetére
Nem igazán V is 4.3" volt, de a gombok levettek belőle. Azzal is tök jól elvoltam. De ezt neked kell tudnod, ha van ismerősnek, vagy boltba valahol, nézd meg, jó-e neked.
Épp most toltam egy kis Modern Combat 5-öt vele. Még a végén visszaszokok a telós kockulásra is. Bár most a Candy Crush 23-as "pályája" cseszi fel az agyamat
-
-
pit stop
addikt
válasz
batai15 #19725 üzenetére
Ha felkészülsz nem lesz gond
Szakácsban ha el tudsz érni egy szintet akkor abban mindenképp több pénz van. Rokonom tűzoltóparancsnok, tudom miről beszélek.
De a lényeg, hogy élvezd amit csinálsz.
Ha meg rtlen lesz még konyhafőnök vagy valami hasonló akkor adj be jelentkezést szerintemígy annak is hagysz egy esélyt a sorsnál.
-
pit stop
addikt
válasz
batai15 #19664 üzenetére
Gyári csak egy plusz szócska, de lehet hasznos.
Ugyanakkor lehet csak nekem szúrja szemem. Marketinges diplomát kapom meg most, harapok pár dolog miatt ami mellett a többség elmegyHa sima oldalon hirdeted, ott emberek nem akadnak fent rajta, mert szervízt gyári szervízzel asszociálják, de itt hardveraprón jól tudják többen is hogy van különbség.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #19538 üzenetére
Amit itt leírtam, kicsit kiakadtam tegnap este, nem voltam ideges, csak na, nem esett valami jól
Ma találkoztunk, nem említettem fel, de majd fel fogom, hogy 1-2 dolog szerintem nem jó irányba halad.
Bkrisz:
Persze
Írtam, hogy vagy DPD, vagy semmi. Bár az is 1100, mert 3kg-nál azért több. Nem ér ennyit az egész gép szerintem...
-
Bkrisz9
őstag
válasz
batai15 #19500 üzenetére
Nagyon jó helyről vetted!!
Nekem is tőle van a 8440P és imádom. és amikor lejárt a gari szétszedtem h kipucoljam és gyönyörűen rendben volt minden szépen ki volt pucolva mert nem sok kosz volt benne meg semmi. És még le is hozta nekem Balatonra Pest mellől az útiköltség feléért úgy h egybekötötte egy kis strandolással így mindkettőnk jól járt. Nem kis esély van rá h ha a környéken nem találok jó gépet akkor tőle veszem megint de már felmegyek érte
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #19481 üzenetére
Azzal egyenrangú bőven, minőségben meg felpofozza az ASUS-t ami alfánál van. Német bill nem gond, 2k körül van a magyar matrica, te is fel tudod rakni.
quailstorm:
Gondolkodtam, hogy odaírjam-e, hogy volt Atom, de inkább Celeronként hivatkoztam rá. Az még valamivel jobban cseng, mint az Atom
w333, mindenki:
Képek, csak összedobtam, az állapot nem a végleges, a kábelek most jóval szebben vannak elrendezve, csak lusta voltam már szétkapni
-
Tim82
félisten
válasz
batai15 #19474 üzenetére
Nem tudom, pontosan mire gondolsz 80k-s laptop alatt. Ha újra, amit mondjuk leveszel a polcról egy bevásárlóközpontban ezzel az árcédulával, akkor lehet, hogy hardveresen erősebb (sőt, biztos), de finoman fogalmazva azokat arra tervezték, hogy garanciaidő lejárta után egy perccel beüssön az önmegsemmisítési folyamat. Na jó, egyszerűen csak trágya konstrukciók egy használt üzleti géphez képest.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #19095 üzenetére
Itt is vannak gondok
Azért javulást.
Nem tudom, első kapcsolat úgymond, több mint 4 éve, az együttélés küszöbén, és néha úgy érzem jól jött volna még pár kapcsolat, mire elkötelezem magam egy életre. A vágyak bennem vannak, néha erősödnek, néha háttérbe szorulnak.
Na a gondok nem ebből vannak. Csak mert nem vagyok ilyen "bálos" típus, meg nem szeretem a nagy felhajtásokat, és ezt mindig éreztetni kell velem, meg emiatt elrontani az estém.
Pedig ezt már 4 éve leszögeztem, hogy ilyen vagyok, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Fogyjunk le!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Linux Mint
- Debian GNU/Linux
- Azonnali játékos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest