- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
válasz
batai15 #5367 üzenetére
Huawei Y300 tökéletesen össze van rakva, P6 meg az iPhone-nal vetekszik. Alca Idol Ultra műanyag, de SGS Advance-nál pl. jobb, ZTE-ről most nem ugrik be, mi volt a kezemben. Azért Skate-re nem mondom, hogy jól össze van rakva, de a Blade mindenképpen
Akkor sem írnám le a muszáj-t ly-el, ha muszáj lenne
-
válasz
batai15 #5198 üzenetére
nem hiszem, hogy csak ennyit kellene látnod, ellenkező esetben gond van...
másról van szó, csak vagy nem néztél utána, vagy pedig nem olvastál vissza, mert mint korábban is írtam, zárt bootloader mellett is lehet feltenni eltérő - újabb és régebbi - firmware verziót, csak a nem zárt verziókra nem lehet visszatérni, de az meg teljesen érthető, hiszen azzal kiskapu adódna a védelem kijátszására. -
pit stop
addikt
válasz
batai15 #5093 üzenetére
Android testreszabhatóságára átlag usernél pont most láttam jó példát hétvégén. Csúcs Sony a kézbe, de a csengőhang az alap telenor (háttér szintén)
Utóbbit még megértem, de a hang amit meghall - legalább ennyit csinálna, meg. Valami egyedit rátenni, hogy ne nyúljon érte ha másnál csörög, vagy esetleg ami az ő ízlése. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #5098 üzenetére
Hmm nem rosszak, de trailerrel együtt már ütöm őket
Roppant hangulatos ez a Beyond: Two Souls.
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
batai15 #4815 üzenetére
Rendszert, ha erre koncentrálunk, nem pedig a vasra, amin az fut szerintem is lehet összehasonlítani. Ez a milyen mobilon tök mindegy, maximum csak a komfort érzet romlik ugye, ha egy régi elavult vason nézzük, akkor a sebességdolgot ki lehet hagyni, vagy az csak említés szintjén kezelendő. Nem értem mit kifogásol Keeperv85 kolléga itt.
Ha Galaxy Nexus, i5, Lumia 1020-at néznénk, akkor jogos a kitétel, de csak ha a mobilokat hasonlítjuk. Itt erre nem kell kitérni, és probléma nincs ebből.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
batai15 #4815 üzenetére
Hát de honnan tudod, hogy azok az akadások, amiket a droid produkál magából a rendszerből adódnak és tehetnéd akár milyen vasra, vagy csupán a kiegyensúlyozatlan hardver eredményei? Kvázi mondhatnám azt is: egy Szifon-ra feltett Android vajon menne akadás nélkül? Most persze egy komplett átiratot feltételezve, minden támogatással. Vagy fordítva: vajon az S4-esen futna a iOS úgy, hogy soha sem akad be?
Ezek azért nehéz kérdések, mert a kettő rendszer merőben más elven megy és eltérnek a kiszolgálóik. Még az azonos tesztelációban is nehéz megmérkőzni: lásd évek óta megy a vita: Windows kontra Linux. Pedig ott pc-pc. Akár két azonos felépítésű gépen is lehet nézni. A válasz nem lesz egyértelmű...
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
batai15 #4803 üzenetére
Olvass a sorok közt: nem azt írtam, hogy a Nexus vicc, hanem azt, hogy a Nexus One vs Nexus 4 összehasonlítás pl. nyilván röhejbe fulladna a technikai előnyök miatt.
@Cyberpunk:
Pont a sebesség az egyik, amit nehéz úgy lemérni, hogy nem azonos vas fut alattuk. Inkorrekt egy 4 magos Exynos mellé mérni a szifonon futó iOS-t úgy, hogy erőből kihajtja akadás nélkül az akár rosszabb rendszert is.
Igazán ezeket úgy lehetne megnézni, hogy egy adott vason mindből pl. a legfrissebb verziót megfuttatni. Attól tartok viszont, hogy erre pillanatnyilag nincsen semmi lehetőség, mert még a WP és a Droid csak átjárható itt-ott, addig az iOS nem megoldható...
-
HuMarc
veterán
-
Blackmirror
őstag
-
Blackmirror
őstag
válasz
batai15 #4640 üzenetére
Természetesen szóltam neki.De először taktikásan csak úgy tett hogy mintha nézett volna valamit,majd ahogy fizetett az előttem lévő már kért,mire odaléptem.Kárt,mondom neki hogy hát izé stb:Aszongya ménem szóltam,mondom MOST szólok.De semmi elnézést vagy ilyesmi.Szóval ebből is látszik hogy direkt csinálta,nem azért mert kelekótya öregasszony.Még majdnem neki állt feljebb.
A titkos mókus az w333-nak szólt.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest