- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Ez a téma elég ingoványos már, szerintem senki sem szakember közülünk, hogy megtudja mondani mi a jó a gyereknek. Szerintem ami számít a szeretet, persze az oviban meg a suliban divat gúnyolni a másikat ezt mindenki jól tudja, ezért ez elég speciális eset. Persze mondhatnám ne gúnyolják, de a gyerekek rosszak, sőt sajnos felnőtt korban is sok a primitív, állatias viselkedésű.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Az okozott zavar miatt lehet hogy a gyerekből is ugyan az lesz. Isten nem így akarta szerintem, ezért lett fiú, és lány.
A gatyához: 1 csöves gatyám van, lehetne több is, de a többi normálisabb. Nem a ruha teszi az embert, nem egy jó csajt láttam átlagos srác mellett. Kérdés hogy volt-e pénze, vagy sem
-
-
Tim82
félisten
Igazából kb. két-három hónapig gondolkodtam azon, hogy az SGS eléggé az utolsó lábain áll (egyre kevésbé elég a CyanogenMod 10.1-nek a hardver, frissítésről frissítésre lassabb lett - wipe cache/dalvik cache ide vagy oda), mi legyen az utódja.
A WP fejlődését követtem, nagyjából elért arra a szintre, amikor azt mondom, hogy nem kell komoly kompromisszumot kötnöm az én használati szokásaimmal.
Elég sokáig nézegettem a kínai dual SIM-es droidos telefonokat, a Lenovo A820 esélyes volt, de összességében nincs annyira szükségem dual SIM-re (kb. külföldi nyaraláskor tudnám kihasználni, az meg talán évente egyszer esélyes jó esetben), ráadásul nem nagyon akartam 4"-nál nagyobb telefont.
A WP8-ra meg kíváncsi voltam, a Lumia 520-at kedvezménnyel vettem meg (vállalati árlista alapján, mert flottás vagyok), van rá itthoni gyártói garancia. Ennyi a történet.
Keeperv85: nem annyira rossz, de CM-en jelenleg elég elindítani egy Vibert, a hivatalos FB-klienst és marad kb. 35-40 MB szabad RAM az SGS-en. Egyébként egészen sokan esküdnek a CM-re az i9000 topikban lévők közül is. Persze az abszolút favorit a TsunamICS 2.5, csak épp kb. egy-másfél éve nincsen semmilyen frissítése, ha jól láttam...
Másrészt én felhasználó vagyok és konkrétan egyáltalán nem érdekel, hogy melyik rendszernek pontosan milyen a memóriakezelése (miben különbözik, miben hasonlít), az érdekel, hogy folyamatosan, reszponzívan működjön. Nagyon ritkán játszom telefonon, de ne haljon bele egy tárcsázó megnyitásba meg ne legyen olyan, hogy néha-néha "elfelejti" szinkronizálni az email-fiókjaimat (amit a Gmail kliens épp Android-on néha megtett - ez engem jobban zavar, mint az egész WP-s push értesítés-mizéria). És azért, hogy az Android jól működjön a telefonomon, nem szeretnék megtanulni ROM-ot írni/főzni.
Minden bizonnyal meg fog valamikor történni az általad említett memória-elfogyás a Lumiámon is... valamikor.
-
batai15
félisten
most az van fenn.
zsolt: neked mid van?
nekem sok net, zene, film nézés néha. gps.
ami a droidba kell az air droid és pc remote.
nem nagyon játszom igazábol. volt már wp nekem lumia 710 személybem, de sok megszokott app nem volt ezért ment.
a droid baja akár a pc-é. valami nyügje mindíg van.
ill vicces hogy bármelyik telo néha viccesen lassú.
wpm aszem 2 hónap alatt egyszer volt újra indítva. -
Švejk
őstag
Nem tudom kell-e ez nekem. Sok user ezelőtt se zavart, alapvetően a troll-arány nagyon jó itt.
Újabb nyereményjátékok, amiken meg majd jól nem nyerek nem kellenek
Akciókat nem tudom elképzelni milyenek lehetnek...
A klubkártya...hát, sok haszna nincs, azon kívül hogy mutogathatod, hogy mekkora geek vagy.
Tehát hogyha nem tudnak valami jobbal előhozakodni, rám ne számítsnak.Szerk: EBBŐL a képből az utolsó kettőt venném talán igénybe
-
batai15
félisten
Most figyelj, újj ára 10k körül van.
10k ért a kutya nem veszi meg, ahoz 8 körülre, de lehet még lentebb kéne vinni az árat.
4-4 ezer forintból mit lehet venni? nem valami jókat.
Amúgy régen is akartam maxel retro dj füllest az 6 k , annál alább nem szabad menni .
csak sokaltam a 6 ezert. most itt a lehetőség
zenét én amúgy szoktam halgatni. most egy my audio fülesem van hozzá agyba dugós, 3 k volt. jó de idegel hogy kicsúszik a fülemből ha megyek futni pl. -
-
jooker82
nagyúr
Nehogy jelentsétek már....én jókat szoktam nevetni.....
Tud amúgy néha értelmesen irni,én is észrevettem,de néha vicces jeleneteket produkál.... Szerintem ezen jobb átsiklani,nem hinném,hogy ez a fajta tudatlanság belezavarna bármely topicba is.... engem meg sokunkat,akinek van egy kis humorérzéke feltud viditani.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest