- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen. N2 topicban írtuk, hogy küldjön fotót a gépéről. Küldött is, de valaki megtalálta, hogy netről lopta a képet. Szóval minden, amit ír, csak kamu. Kamu a rossz helyesírás, kamu hogy ő mekkora balfácán (a történeteket is fórumokból ollózza), és még akkor is hazudik, amikor kérdez.
Tipikus unatkozó kiskamasz. Még mindig jobb, ha itt bohóckodik, mintha a weboldalakat törne föl heccből, mert egyébként pont az a fajta.
-
Én most is félisten vagyok, mit nekem egy PH rang
-
válasz
quailstorm #1589 üzenetére
a Note2-m dögrováson van 8megy gariba), így most elővettem a régi SGS-emet. ha nem volna ilyen pinduri, nem is volna rossz
-
válasz
quailstorm #1555 üzenetére
Értem én, ajándék lónak... De azért ha egyszer lehetőséged adódik, nézz körül fejhallgatópiacon, találsz olyan előrelépési lehetőséget, ami nem kerül pénzedbe.
Igen, N2 a telefon.
-
válasz
quailstorm #1553 üzenetére
Olcsón is lehet jót találni, drágán is van szar.
Telefonon hallgatom út közben a fejhallgatót, és van 7000 forintos fejhallgatóm is, amit szintén használok, mert jó. Az ár semmit nem jelent egy fejhallgató hang- vagy egyéb minőségének szempontjából. Ráadásul a Beats Pro nem is egy olcsó füles.
-
válasz
quailstorm #1550 üzenetére
A szarnak is sok halmazállapota lehetséges. És ez nem árfüggő. Nem attól jó valami, hogy sokba kerül. Sajnos és szerencsére egyszerre. Sajnos, mert akkor az ár alapján biztosan lehetne tudni, hogy valami milyen, és szerencsére, mert így olcsón is lehet találni jót.
-
válasz
quailstorm #1547 üzenetére
Tök mindegy, az eredeti éppoly szar, mint a hamis.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest