- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
quailstorm
félisten
válasz
CJ4567 #17564 üzenetére
Ami van PC-re azt inkább PC-n ha lehet.
GTA-ból mindjárt van két PS2 exclusive is...
CoD 5 Final fronts, CoD3, na ezek sincsenek PC-re.Gran Turismo 4
CoD2 Big red one
CoD Final frontsBattle Gear 3
A többi ami megvan nekem, az nem izgis. Meg azt se tudom mi az, ami van GC-re és PS2-re, de nekem ugye GC-re van meg.
-
Tim82
félisten
válasz
CJ4567 #17467 üzenetére
Gondolom, beállítottad a magas érzékenységet + a kesztyűs tapizást is.
Nálam vezetéknélküli töltők in da house, most már minden megvan, ami kellett a Lumia 820-hoz.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CJ4567 #17335 üzenetére
Win7?
Szerintem az is lehet az oka. Nem mai rendszer. Pentium G2030-on pörgött a Windows 8.1, és erősebb volt a Xeon E5410-es procimnál, ami azért 4 mag, 12MB cache. Gondolom az újabb rendszer kihasznál több utasításkészletet, tulajdonságot, míg a régebbi nem annyira.
Mondjuk az is elmond valami a Win7-ről, hogy majdnem Ghz szerint rakja sorba a procikat
A Celeron G1610 se rossz, még az új CoD is elszalad vele. Na meg az árához mérten
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz
CJ4567 #17018 üzenetére
Mindenesetre a fólia melegen ajánlott, ha nem hordod valami kijelzőt is védő tokban, mert nem igazán karcálló az üvege. Fura módon az esést viszont egészen jól bírja, én legalább 3-4 alkalommal ejtettem el úgy, hogy szét is pattant 3 darabra (hátlap, akku, telefon - HuMarc szerint ez feature, hogy így éli túl az eséseket
), ebből egyszer konyhakőre (akkor volt talán két napja meg a telefon?) és azt túlélte karc nélkül.
*
Más: megvannak az első haszonélvezői a black friday-nek: [link].Ha jól számolom, telefononként 7k-t keres rajta a hirdető, ha sikerül eladnia őket a kiírt áron.
-
Tim82
félisten
válasz
CJ4567 #17006 üzenetére
Igen.
Bár IPS-ből is van elég nagy minőségi szórás. Szerintem az 520-nak nem kell szégyenkeznie, de nem is különösebben szép a kijelzője. Legalábbis ha melléteszek egy ClearBlack kijelzős Nokiát (pl. 620, 820, 920), azok azért sokkal jobbak színvisszaadásban.
Ráadásul az 520-nál rengeteg tulaj panaszkodott pixelhibákra, bevilágítási problémákra stb., szóval szinte biztos vagyok benne, hogy jó pár sorozatba részben hibás kijelzők kerültek. Nyilván nem csak egy beszállítóval dolgoztatott a Nokia. Én szerencsés voltam, az én 520-am még az első szériák egyike volt (2013. júliusának elején vettem), a 2013. őszi vételű 520-akkal volt sorozatban ilyen gebasz.
Bkrisz9: az IPS is TFT (a TFT maga a technológia, az IPS vagy PVA/MVA vagy TN a paneltípus). De amúgy 100%, hogy az 520-ban IPS van, a tesztek és a Nokia hivatalos termékinfója szerint is.
Bogéknak szerintem egyébként már szóltak párszor, hogy ne használják a TFT-t a TN panel szinonimájaként a mobiltesztekben, de eredmény nélkül - ill. rémlik, hogy arra hivatkoztak egyszer, hogy ez a tévedés annyira közkeletű, hogy mindenki így érti, hogy "TFT = nem minőségibb LCD".
-
Tim82
félisten
válasz
CJ4567 #16740 üzenetére
Lumia 520-topik teteje, sárgán ott virít a lenyitható összefoglaló... Mondjuk tavaly szeptemberi az összeállítás, én jeleztem, hogy nem lesz időm már vele foglalkozni, azóta is megy a rinya időnként, hogy nem friss, de senki sem hajlandó tenni érte semmit.
Az 520 piros hátlapja nem ilyen.
-
Tim82
félisten
válasz
CJ4567 #16730 üzenetére
Az 525 narancs hátlapját nem láttam még élőben. (Amúgy nem kell nekem magyaráznod az 520 és 525 közötti különbségeket, én állítottam tavaly össze az 520-topik összefoglalóját - azóta se aktualizálta senki...
)
batai15: amennyit én játszom telefonon mostanában, pont lényegtelen.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CJ4567 #16719 üzenetére
Gondolom az induló cuccoktól is függ, most hogy semmi sincs fent, nekem is gyorsabban betölt.
De mikor megy a vírusirtó, a rendszerrel indul a PowerISO, uTorrent, HD Audio Manager, stb. (ilyen driveres cucc) akkor kell neki.
De ehhez hasonlítom a 8.1-et, mert ugyan ezekkel a programokkal bőven ráver 30mp-et minimum. Ami már nem mindegy.
-
-
-
HuMarc
veterán
válasz
CJ4567 #16142 üzenetére
A billentyűzetem a legolcsóbb-legszarabb bill., amit lehet kapni, de gépelni lehet vele. Az egerem meg vezetéknélküli Logitech. Nem éppen gamer.
De játszani valóban konzolon szoktam, kontrollerrel
Régebben lehetett Linuxot telepíteni PS3-ra, az enyémre nem lehet már. Amúgy én nem warezolok játékot, minden eredetiben van meg. PS3-ra és PSP-re is. Gépre is van pár játékom, pl. Torchlight.
Amúgy Pesten kapsz 7,5k-ért vezetékes Xbox-kontrollert, azt nem tudom, hogy a vezetéknélküli hogyan kompatibilis a PC-vel, a de a vezetékes az biztosan kompatibilis.
-
HuMarc
veterán
válasz
CJ4567 #16139 üzenetére
Az érzés, amikor te vezeted a helikoptert (IRL) felbecsülhetetlen...
Amúgy tényleg ki lehet lőni? Nem is tudtam. Mondjuk a katonai FPS-ek (vagy egyáltalán az FPS-ek) nem az én világom (a Borderlands 2 csak emiatt nincs meg), mert kontrollerrel nehéz FPS-t irányítani (mondjuk megszokható, CoD BO2-ben imádok coopozni).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest