- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
őstag
Ha f1 játékban végre hagyod hogy beelőzzelek vagy tuti tippet adsz akkor elárulomEgyébként sehogy ,mert egy gigás verzióm van.
böngészőt tekintve igaza van quailstormnak, első nap kipróbáltam.Nem tudtam sírjak-evagy nevessek hogyvan egy ltes telóm egy ilyen böngészővel.Ilyesmire inkább az s4et használom,igaz nagyon merül chrome alatt.
A többi dolog korrekt,nincs nagyon bajom vele, de szinte csak email, telefonálásra használom+offline térkép jó ha kéznél van. -
Ed3r_X_
nagyúr
Valószínűleg vagy gyenge szektor, vagy hibás szektor van rajta, esetleg szimplán öreg a vinyó. Elvileg a 100/99 még nem vészes, de idővel csökkenni fog a kondíció, és hibázhat a HDD.
De HDD eladással, cserével azt is meg lehet oldani felfejlesztve 60-ból. Ráadásul a monitor se rossz.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Meg +2GB RAM-ot, és okés.
Vagy ebbe egy HD 7770 Kis alku mondjuk ennél beleférhetne. Viszont cserébe OK a merevlemez.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Oks!
Ha megvan a gép:
1. i3 vétele (belefér még így a 60k-s keretbe, 40+15k körül)
2: Proci kicserélése
3: Pentium eladása
4: Jó táp vétele (tanácsot szívesen adunk, de előbb legyen meg a gép)
5: HKC eladása
6: HD 6770 eladása
7: 6770 árához picit hozzáraksz, és veszel egy jobbat
8: Örül a jó gépnekProcesszor, és táp eladás felcserélhető szabadon, rajtad áll
És így már nem fog gondot okozni egy FC4 se, illetve Unity se valószínűleg.
w333:
G3220 kevés lesz a 2 szál miatt.. Inkább akkor már s1155 i3, azokkal sincs semmi gond. Erős gép lesz az úgy is.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Érdemes. És akkor legalább jobb géped lesz. Ha valami nem tiszta a bővítésnél majd (ha oda jutsz) akkor segítünk.
Olvasd át azt a hsz-t amit írtam, sokszor szerkesztettem
quailstorm:
Lehet, de 4-ért 400-as FSP-k futnak, amik oda-vissza verik mindenben a HKC-t. Ellenben valóban szép
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nagyon sok a túlárazott cucc..
Az említett gép amit linkeltél nem rossz.
De táp csere, és egy erősebb procit vennék bele (i3 15k körül futkos bele, a Pentiumot meg el tudod adni 7k körül). A HKC tápot is elszórod 2k körül. Kb 50-re jössz akkor ki, i3-mal, és normális táppal.
10k-t hozzádobsz a VGA-ra (persze a HD 6770-et eladod), és kijön egy HD 7770/7790, vagy nVidia oldalon GTX 650. És 60-nál vagy, és van egy viszonylag jó géped.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Kompromisszummal szerintem, de elég. FC4-re és új AC-re gondolok.
HD 1280x720, medium mellett ok szerintem. Unity viszont nem igazán. Black Flag menni fog normálisan.
Ha még most megjelenő új játékok is a cél, akkor inkább másik. De abba már i3 a minimum, meg legalább egy HD 5850/GTX 460, stb.
Mennyi a keret? Lesek aprón.
-
w333
félisten
Persze simán megéri ... majd a HD 5450 -t eladod kb. 3-4k- ért ebből már veszel +2GB/RAM -t, aztán a fennmaradó összegből, 20-25k -ért kapsz egy használt GTX 750 -t amivel már a BF 4 is simán fog futni, szóval igen mindenképp csapj le rá !
Későbbiekben (ha kell) i5 -re is tudod fejleszteni, ez alkalmi vétel
-
quailstorm
félisten
Ha játékra kell, akkor i5 vagy jobb, nVidia GTX6xx vagy megfelelő GCN-es Radeon, esetleg HD6970/50 ha nem GCN-es. 8GB RAM.
Ennél lejjebb nem mennék. AMD-t nem ismerem.Amúgy lehet ám úgy is csinálni, hogy nem egyszerre veszed meg mindenből a legjobbat. Tehát pl 4GB RAM, i3 vagy Pentium G és egy komolyabb VGA. Aztán ahogy tudod, cseréled jobbra, lehetőleg mihamarabb.
Lassan 5 éves lesz haverom gépe, az i7-2600+8GBRAM+HD6970 megérte nagyon. Egy VGA csere lesz a nyáron GCN-esre.
Megéri sokat kifizetni egyszerre. Én feleannyiért vettem gépet ami végig szar volt és ráköltöttem sokat hogy ne legyen annyira szar. Ő meg használta... -
quailstorm
félisten
-
Tim82
félisten
Ennyiért nagyon nem éri meg szerintem.
20-30k közötti áron még szó-szó.
Hogy mit bír el? Barátnőm egy Xeon L5420 / 8 GB RAM / GT520 kombós gépen játszik, ott egyértelműen a videokártya a gyenge pont, de eleve nem 1920*1200-ban nyomja. Dragon Age Inquisition még szépen fut a gépen, de közepes részletességen és azt hiszem, 1280*800-ra visszavett felbontáson. Ilyenek, mint új Assassin's Creed-ek pl. felejtősek.
Amúgy én is ilyesfélét raknék össze magamnak most, ha játszani akarnék desktop gépen, de mondom, nem biztos, hogy ennyit adnék az egységcsomagért.
-
quailstorm
félisten
haver egyszer nem bírt róla lebeszélni egy komát, aki a telenornál vett volna telót, ott nézegette őket, kérdezte a sorban álló haveromat, hogy ugye jó lesz-e, ő mutatta a 2k-val drágább droidot, ez meg vette a star 3-mat mert wifis, jó az
champ viszont smooth
buta, de legalább alapfunkciók mennek -
Ed3r_X_
nagyúr
Gigabyte HD6850 Series 16k
Intel Quad core 2,5 GHz Gyanúm szerint C2Q, nem hiszem hogy i5 lenne8-9k
Chieftec 550W táp Itt is jó lenne típus
2x2G ram 8kHáz ha olcsóbb simán lehet kevesebb. 2 ezerért is pofás régebbi kecókat osztogatnak. Több kéne, több info. Ez csak tapogatózás.
-
w333
félisten
Vadállatok ...ha kicsivel vastagabb lenne nem állna ki a kamera és nem hajlana zsebben, ezt nagyon jól összehozták minden sz@r, arról nem is beszélve míg i5S -nél ha erősebben nyomod a kijelzőt nincs elszíneződés, de i6 és plus -nál pedig már igen ... nagyon sokat romlott a rendszer smoothsága, én szó szerint ledöbbentem mikor láttam az akadásokat és laggokat
-
quailstorm
félisten
Kénytelen leszek szláv nyelvet is tanulni
Tudom te érted is egyből. Azért tetszik.Amúgy komoly ez a cetli gyerek, fogalmam sincs mennyire gondolta komolyan anno a Herbyfika videót, de az tény hogy azon a nézettségen kapaszkodott fel, és attól lett ismert. Persze nyilván a produktum is komoly, meg a most linkeltnél már a képanyaggal is törődött.
Amúgy mi a szart lehet azon ennyit nézni? 150 ezer? Ennyire érdekes ami Herbyvel történik vagy miafasz?
Jobb is hogy anno kimaradtam belőle. -
quailstorm
félisten
Kissada telója legalább recsegett és ropogott is, meg magától leesett a hátlap.
Ő megúszta ennyivel.HuMarc telójának kijelzőjén egy ujjnyi csíkban lehaltak a pixelek, kijelzőcsere, az új meg beég.
ProPolice telóján a bekapcsológomb (HTC HD2 után kifejezetten boldog volt tőle). Alaplapcsere lett.
Soósada telója alaplaphibás volt, badblockos nand... +hátlap
Ez eddig 4/4.
-
quailstorm
félisten
Na igen. A droid se egy király OS. De azért az a 80-100MB szab RAM WP8.1-en az ömm, gáz.
A kalap fosba vedd bele az érzetet, anyaghasználatot. Más egy 2-3 éves prémium teló mint egy L520 fogásra, érzetre. Főleg ha pl kék hátlapos. Gagyi műanyag. De legalább értelmes kameragomb az van.
Maradjunk annyiban, hogy L520-at P1-hez hasonlítani az Opel Astra vs BMW 530 kategória.
-
quailstorm
félisten
leírtam a topicban, elolvashatod a véleményem
P1-hez képest egy kalap fos
mai piacon egy korrekt vétel semmi többPróbáltam megszeretni, de sose sikerült. A Nokia tömegtelefonjait kísérő szériahibák jellemzik, és a kevés hardver.
Attól függ mire kell.
Zenehallgatás olyan fülessel, amivel nem érzed az EQ hiányát, alap navi, soundhound, kamerázgatás, alkalmi netezés kevés füllel, egyszerűbb játékok, TELEFONÁLÁS ÉS SKYPE (ugye vannak mobilok amik pont erre nem jók
), erre tökéletes.
Droidot hamar tönkre lehet vágni, de több teljesítmény kipréselhető belőle L520-nyi hardverből hozzáértő kezek alatt. -
Tim82
félisten
Ez nem annak az összeesküvés-elmélet hívő elmebetegnek a másodregje? Nagyon hasonló a stílusa.
-
quailstorm
félisten
-
Picike8
aktív tag
Jól elvagyok a háttérben, nem vagyok én holmi címlaplány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest