- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Akos93
tag
válasz
aggleány #29915 üzenetére
Tessék, megpróbáltam ahogy írtad. Galaxy S Plus
-
Sütemény
csendes tag
válasz
aggleány #29883 üzenetére
köszi, mini-ben gondolkozok inkább én is igazából nincs nagy kezem
szóval szerintem teljesen jó és kezelhető lesz. meg azért az csak TELJESEN új lesz ami azért sokat számít
azt hiszem meg is rendelem
aztán majd írok én is tapasztalatokat ha valaki esetleg abban gondolkozik
üdv -
IkszIpszilon
aktív tag
-
HS 2142
őstag
válasz
aggleány #29482 üzenetére
Hát ahogy végignéztem:
Sony E: Lényegében kiesnek a kicsi kijelző miatt, az arc elég drága.
HTC: Nem is annyira tetszik a formaterv, illetve a Wildfire kivételével magas árkategóriát képviselnek.
LG: A black az úgy nagyjából megfelel az elvárásaimnak, de többen tanácsoltak el tőle, mint amennyien ajánlották.
Samsung:A Galaxy S, Omnia 7, Ace már kicsit réginek tűnnek, nem tudom mennyire vannak hátrányban az újabb típusokkal szemben. De tetszik mindegyik, bár a Galaxy S és + egy kicsit talán drága.
Motorola:Egyedül a Defy van, nem rossz, de talán itt is az Ace-el hasonló probléma áll fenn.
Nokia:Itt lövésem nincs, talán az N8 hasonló tudású, mint amik eddig a látóterembe estek.Ezért is írtam, hogy ki vagyok fogyva az alternatívákból, mert így újra végigböngészve a katalógust is csak az eddig tárgyalt készülékeket (black, galaxy s, ray), tudnám kiemelni.
-
HS 2142
őstag
válasz
aggleány #29477 üzenetére
Végül is ha már ennyit költök, talán még hozzá tudok csapni egy kicsit, ha jól tudom, akkor október vége felé lesznek ármódosítások, addig lehet, hogy kivárok, akkor talán esik az ára és a keretbe is belefér.
A megkötés annyi, hogy a T-nél venném meg, valószínűleg előfizetésre hűséggel, tarifahűség nélkül. Az op. rendszer mindegy, de ahogy nézegettem az Andorid jelentős túlsúlyban van. Még nem volt ilyen telefonom, így nem értek sokat a módosításukhoz, viszont szivesen rászánom az időt a tanulásra, ha a helyzet úgy kívánja. A fényképező, felvevő funkció másodlagos, attól nem várok csodák, ahogy az aksiidőtől se, viszont zenehallgatáshoz és beszélgetéshez magasabb színvonalat várnék el. A kijelző mérete a netezés miatt lenne fontos (ez lenne a legfontosabb szempont), a Rayt ezért is raktam hátrébb a listámban. -
Naeniver
csendes tag
válasz
aggleány #29249 üzenetére
Hát igen, közben találtam olyan oldalt, ami összehasonlítja a 3 telefon képeit, nekem az Ace tűnik a legjobbnak (jobbnak a mininél)
[link]
Engem a videó annyira tényleg nem érdekel, nem is készítek, nézni se nagyon fogok, azthiszem engem a mini így se győzött meg (pedig mostanában mindenem Sony)
Még vacilálok, köszi a válaszokat -
Naeniver
csendes tag
válasz
aggleány #29246 üzenetére
Teszteken tényleg szebbnek tűnik az Ace képe, de 5Mp-s mindkettő, azért csak nem olyan óriási a különbség nem? Mert persze a beállításoktól fényektől stb.-től is függ gondolom, sajnos olyan tesztet még nem találtam ahol ugyanazt a képet csinálták mindkét telefonnal:S
Hát igen nőnemű vagyok, és az Ace nekem kicsit férfias és talán túl nagy a HTC-ből a lila meg különösen tetszik
Gondolkodtam az Xperia minin is, nézegettem is, élőben is, de valahogy annyira nem tetszik, nekem az már túl kicsinek tűnt,vaskosnak is, és a menüje se tetszik, de még nézegetem, október elején lesz aktuális a vásárlás. Addig még várom a véleményeket
Xperia Mini pontosan miben jobb?Processzor?, videófelvétel? -
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
aggleány #29168 üzenetére
Az 1.h.sz. alapján hiányzó paraméterek:
mindenképpen új és függelteln készüléket szeretnék maximum 90 ezer forintos áron
amire használnám
telefonálás napi negyed óra
1-2db sms per nap
negyed óra internetböngészés(flashes oldalak is bejátszanak)per nap
wifi
mp3
radio
gps(ezt sokat használom jelenleg is)
fontos a kijelző napfényben való olvashatósága
kamera jó minősége(mimium átlagos,mit az alatti)
Ezek jöttek eddig számításba:
SE Neo és Ray modelljét,valamit a HTC Incredible S és Desire S telefonját,valamit a Google Nexus St és az LG Optimus Black
Mindezek mellett a legfontosabb szempont,hogy telefon legyen hangos,mind csörgését mind pedig a beszélgetés hangerejét tekintve. -
törölt tag
válasz
aggleány #29155 üzenetére
A pontosságra gondolok. Magasabb házak közelében erősen romlik a jel. Simán 30m-re romlik a pontosság, míg más készüléken 5-8m. Erre gondoltam. Nem arra, hogy van jel, vagy nincs.
Azt nem tudjátok véletlen mi annak a navigációs appnak a neve, ami kamera képre rajzolja az útvonalat?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
aggleány #29153 üzenetére
Hát akkor lehet menni lobbizni.
Nekem a tökéletes az valahogy így nézne ki: 4,3" IPS WXGA kijelző, slide stílusú 5 soros qwerty billentyűzet, természetesen full fém ház, PS Vita hardvere egy az egyben
Kamera nem kell akár el is hagyhatnák FM rádiót szintén kuka. És teljesen nyílt bootloader amolyan HTC HD2 stílusban mindenevő.
Ugye nem is annyira nagyok az elvárások? -
szasanyi
félisten
válasz
aggleány #29022 üzenetére
Igen, eddig úgy érzem hozza amit vártam. Gyors, nincs se lassulás sem lag. Játékok pompásan néznek ki, és amit hirtelenjében kipróbálta (Shrek Kart HD, Zuma, 3D Mahjong és Angry Bird Rio) az kifogástalanul megy a készüléken. Zenelejátszást is megnéztem, és egy Sennheiser agybadugós fülessel párosítva nagyon jónak találom - a gyárit elő se vettem, arra azt írják mindenhol, hogy csak közepes minőségű.
Egyedül a netkapcsolat nélkül is működő, magyar nyelvű navigációt hiányolom, de nagyon. Eddig az advanced task manager progit tettem rá mindössze, mert egyszerűen és gyorsan az áll kézre a programok kilövéséhez - nekem legalább is.zsoltyyy: az userek megoldották, tehát biztos ment volna a Samsungnak is. Itt sztem a lényeg az volt, hogy kevesebből ugyanolyan, vagy összességében picit jobb készüléket dobjanak piacra. Itt le van írva - többek között az is -, hogy miért.
-
Saccco
nagyúr
válasz
aggleány #29011 üzenetére
Köszi a válaszokat mindenkinek. (Joci42 && zsoltyyy && aggleány)
Kicsit hajlok a Neo felé. Már csak a bejelentett ICS miatt is. Illetve árban igen jól áll, van HDMI kimenete. Csak gondoltam megkérdezek más technokratákat is.
Kicsit elhibáztam a leírás hiányát, de az igazság az, hogy amire használnám arra mindegyik jó.
Úgy fogalmaznám, hogy amit tudnak azt kihasználnám, ha jó képeket csinál akkor csinálok vele, ha nem akkor nem.ZTE Blade-m van és az is jól teljesít.
Módosítom a pixist:
[ Sony-Ericcson Xperia Neo,Google Nexus S,<- a MicroSD kártya hiánya a legnagyobb fekete pont részemről.
Samsung Galaxy S Plus
LG Optimus Black P970 ]
Az utolsó két versenyző jó nagy batár tepsi... -
Cormac
csendes tag
válasz
aggleány #28717 üzenetére
Gyakorlatilag mindegy milyen.
Mivel leváltom a PDA-mat, GPS és internet.....no meg ha várakozni kell, akkor játék....és ha már van rajta normális optika, akkor a fényképkészítés is hasznos lehet, de a minőségi videókészítés nem létszükséglet.Amire biztos sohasem használnám az a zenehallgatás...ugyanakkor filmnézésre nyaralás alatt szintén jól jöhet.
Ami nekem fontos (tudom, ritkaságszámba megy
) az a telefonálás, az sms-ezés és az internetezés...no és az autós navigálás is fontos.
Tehát Neo?
Hmm...ránéztem és ez sem rossz. -
-
szasanyi
félisten
válasz
aggleány #28599 üzenetére
Ez jó hír - kivéve, ha belenyúl az ember pont egy olyanba.
Más: találtam egy elég friss, és érdekes LG Optimus 2x tesztet is. Hát lesz aki nem olvasta, és valami miatt érdekes lehet.
Weißturul: mire alapozod ezt? Én azt sem gondoltam, hogy ilyen létezhet! Ez nem egy olcsó, alsó-középkategóriás, mateszopsz gyártmányú készülék.
-
szasanyi
félisten
válasz
aggleány #28595 üzenetére
És az Arc is mellette volt? Össze tudtad hasonlítani? Mert igazából az a mérvadó, külön-külön becsapós lehet mivel nem olyan nyilvánvaló a különbség. Persze te láttad én meg nem, ráadásul a SGSII is neked van, amihez szintén lehet hasonlítani.
Weeman1 & hitman: ezek tesztképek, nem feltételezek olyan amatőr hozzáállást és szarvashibát a szakújságírók részéről, hogy ez a különbség oka. Persze nem voltam ott, de azért...
MOD: azt elfelejtettem, hogy a BE vs AMOLED összehasonlítások kívül azt is több helyen említik, hogy a Neo kijelzője - bát elvileg csak méretben különbözik az Arc-tól - nyilvánvalóan nem olyan szép, gyengébb minőségű.
-
Gaerity
csendes tag
válasz
aggleány #28584 üzenetére
Számít a kijelző
Nagyobb legyen mint a mostani 3"...A fontos az, hogy kényelmesen tudjam használni netre, szövegbevitelre, stb. Telenor : A Galaxy Ace és HTC Wildfire S is belefér a keretbe. Játék, nem jellemző max. Angry Birds vagy valami hasonló unaloműző a fősulin
Díjcsomag elég olcsó 2900-3000 ft kategória. De az új telót másik számmal használnám. Viszont nem szeretnék 50.000 HUF-nál többet költeni. Egyébként hosszú távra tervezek a phone-nal, 1,5-2 év
-
m@tthew
csendes tag
válasz
aggleány #28542 üzenetére
Na igen! Először Ő is a listámon volt, de tényleg kicsinek találom a 3"-os kijelzőt.
Egyébként videózni nem szoktam telóval, csak a fényképező kell, ha nincs nálam a "nagy gép". Meg kicsit vastagnak tűnik, de lehet, hogy tényleg csak tűnik. Egyébként tényleg nem rossz.
Viszont mivel árban annyival nem olcsóbb, maradok a Defy-nél.
Azért köszönöm az ajánlatot.
üdv, Máté -
-
HS 2142
őstag
válasz
aggleány #28340 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Az LG Optimus Black tűnik árban és tudásban eddig a legközelebb az elképzeléseimhez. Az X Acrot is néztem, de az már túl drága számomra. A díjcsomagokban, mint az előző hozzászólásomban is írtam, nem hiszem, hogy a Media Mania S-nél nagyobbra lenne szükségem, de nem tudom kinek milyen díjcsomagja van és mi vele a tapasztalata.
-
Rickazoid
addikt
-
aggleány
addikt
válasz
aggleány #28232 üzenetére
Értettem, Méltóságos Úr!
Nekem, a gyarló földi halandónak nem jutottak ilyen extra információk a birtokomba, de majd minden erőmet megfeszítve azon leszek, hogy ne hozzak szégyent Uraságodra a téves információkkal, melyek nekem jutottak.
digitalz
Most megfogtál.
Az olyan telók, amik tényleg komolyak, és az általad megjelölt ár körül vannak, mind nagyok. Ami lenne jó méretben, az pedig annyira nem jó. Szerintem reménykedj, hátha lesz Ray a T-nél, az jó kis kütyü. Esetleg egy független Neo? Bár nem tudom, hogy olyan hol van részletre.
szika87
SGS II. Az enyém hibátlan, gyors, nem akad.
-
digitalz
csendes tag
válasz
aggleány #28228 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, készülék cserével venném a telefont (részletfizetésre, feltöltőkártyás).
Samsung Galaxy S-t használtam egy ideig ( pár óra volt összesen ). Nekem a kijelzője kicsit nagy, ( Optimus Blacknek is 4 inches ha jól tudom ) illetve a SGS kicsit törékenynek tűnt nekem, használat közbe. Egy időbe iPhone4-en gondolkodtam, de aztán rájöttem, hogy kicsit drága a tudásához képest ( bár a kinézete nagyon bejön ).Ha esetleg tudsz még valamilyen más készüléket ajánlani azt megköszönöm.
-
szasanyi
félisten
válasz
aggleány #28217 üzenetére
Bocsi.
Én is köszi, csak elbambultam kicsit. Szomorú vagyok, ha KI KELL FOGNI a jó SGS-t, hogy ne legyen gond vele.
Ti. nekem olyan "szerencsém" szokott lenni, hogy ha pölö tíz készülékből 1 hibás, vagy legalább is rosszabb az átlagnál, azt én minden valószínűség szerint véletlenül eltalálom, ahelyett hogy elkerülném.
Még egy kérdés, ami főként az árkülönbség miatt merült fel bennem: a szolgáltatók által forgalmazott, uo. típusú készülékek között van-e, lehet-e különbség?
-
bszotak
tag
válasz
aggleány #28187 üzenetére
Nincsenek extra igényeim, de igazából a meglévő telefonomon (Nokia 5800) tudtam netezni, filmet nézni, játszani, zenét hallgatni, navigálni, így alább nem is szeretném adni, bár ezeket mind tudja egy mai okostelefon is, csak jobban, gyorsabban...
Ezért a lényeg nekem a minőségi előrelépés lenne a meglévőhöz képest (persze amennyire a pénztárca engedné), a filmlejátszást nem lényeges annyira (azt a tablet kiválthatja), viszont a többiben ne szenvedjen hiányt, sebesség is megfelelő legyen, az akkumulátor bírja, valamint egy jó kamera és HD videóképesség is pozitívum lenne, na és persze a megbízhatóság sem elhanyagolható szempont.
És bár gyorsan fejlődik a technika, amennyire lehet 2 év múlva se legyen nagyon elavult (bár ezt megjósolni úgysem lehet
Azt hiszem kb. ennyi az elvárásom(látom, ez alapján SGS II lesz a végén a befutó
)
-
szasanyi
félisten
válasz
aggleány #28192 üzenetére
Van telefon amit tudok használni, de annyi pénz amennyi kéne (SGS II) nincs, és nem is lesz. 80k a plafon, így sok alternatíva - a várakozások kívül - nem marad(t).
Mondjuk jó volna hallani olyan ember véleményét, aki most SGS II-t használ, de előtte volt pár hétig/hónapig 1-2 jobb kategóriás (normál, egy magos 800Mhz-1Ghz CPU, 512MB RAM, stb.) készüléke is, és van korrrekt összehasonlítási alapja, hogy véleményt mondjon: egy átlagos felhasználónak a napi használat során valóban nyújt-e annyi többletet, mint amilyen drága? A kijelző nem nagyon hasonlítható így az más dolog - de pölö az LG Optimus Black is nagyon jó, ott ugye más körülmény van, ami miatt mégsem túl jó választás.Dhampir: az sztem nagy túlzás, és ostobaság lenne. Annyiért (de inkább olcsóbban!) ott a SE Arc, alig többért meg SGS II (~120k). Én biztosan nem leszek a vásárlók között 80k fölött.
Azon kívül, hogy jól néz ki és impozánsak a paraméterek, egy rövid teszt, és annak értékelése is érdekelne, mielőtt elrohannék megvenni.
-
errorcode06
őstag
válasz
aggleány #28162 üzenetére
Megérkezett életem első androidos okostelefonja, végülis Motorola Milestone 2 lett a kiválaszott.
Eddig nagyon tetszik, de a motoblurt lecseréltem saját lock screenre meg launcherre(mégsem tetszik annyira) + 1-2 apróság a blogodról, és máris süvít a cucc.
Qwerty, flash ok, még a gyári böngészőjével is. Angry birds pöpec, a menü kellően gyors bár néha megakad 1 picit.
Aktív témák
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest