- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
bajaki #28688 üzenetére
Szerintem a galaxy 3nak pont olyan szar kijelzője van mint a mininek.
Tehát egyik se jobb/rosszabb a másiknál.
Nekem minim van... Hát mit is mondjak, mikor ipod után ránézek... de am szerintem használható, és ami nem utolsó szempont, hogy pont a kicsi felbontása miatt bitang gyors. (androidhoz képest) -
mr.kocka
aktív tag
válasz
bajaki #28680 üzenetére
Galaxy Mini-t vegyél szerintem..
Hardveresen nem sokkal rosszabb, viszont, igaz ami igaz, a kijelzőfelbontása tragédia, viszont a Galaxy 3-ra nem lesz 2.3hivatalosan, illetve a Mini jobban elterjedt, több minden van rá, ha esetleg akarsz bajlódni a romokkal, stb.Volt mind2telefonhoz szerencsém, Galaxy 3bírta tovább, én rosszul voltam tőle. hátlapja botrányos ütembe kopik, maszatos lesz, stb.
-
Weißturul
senior tag
válasz
bajaki #28685 üzenetére
Mivel az Android nem olyan univerzális, hogy kérdés nélkül felcuppanjon bármely készülékre, ezért mind a gyártónak, mind a lelkes romfőzőknek optimalizálni kell a rendszert, de ez érdekük is: előbbinek azért, mert a vásárlók elpártolhatnak a márkától, utóbbiaknak meg a jó hírnév a fontos és minél több az elégedett felhasználó, annál valószínűbb, hogy donate-olják
-
zsoltyyy
senior tag
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robogó, kismotor
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest