- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz
Naeniver #29244 üzenetére
Nyugodtan vedd a htc-t. Én is azt vettem lilában a páromnak, nagyon tetszik neki, minőségi külső, megfelelően kicsi, de a képe nem az, és vékony. Elég gyors, sose fagyott le, nem kell újraindítgatni, sem mókolni, nem akadozik, szóval női telefonnak tuti.
Egy idő után viszont kevés a belső memória, ezért az app-okat érdemes átrakni az sd kártyára, ez minden amit állítani kell rajta... -
aggleány
addikt
válasz
Naeniver #29248 üzenetére
Nagyon nagy különbség lehet a kamerák között, nem csak az számít, hogy hágy megapixel.
Ha a lila HTC tetszik nagyon, akkor legyen az. Nálunk fontos az, hogy tetsszen is a cucc, különben nem fogjuk örömmel használni.
Az androidos telefonok menüjét mindig lehet változtatni, annyi felületet töltesz le magadnak, amennyit akarsz.
Az Xperia Mini miben jobb? Pl. kamera, videófelvétel, proci, legújabb rendszer, kijelző, van külön exponálógombja. Hirtelen ennyiben.
-
aggleány
addikt
válasz
Szerintem kb. egyforma tudásra a két készülék. Ha fotózgatni is akarsz, akkor mindenképpen jobb az Ace, viszont a HTC-nek ott a Sense felület, amit nagyon szoktak szeretni. Az avatarodból úgy gondolom, hogy Te is nőnemű vagy, így valószínűleg számít, hogy tetszik-e a kütyü vagy nem. Az a 0,3" nem igazán számít, ha nem szoktál meg egy nagy kijelzőt, nem lesz semmi baj vele. Az Xperia Mini nem jöhet szóba? Mindkettőnél erősebb, kb. egy árban vannak, és az általad említett két készüléknél erősebb. Helyes, vagány kis telefon, és könnyen zsebre lehet vágni.
-
Joci42
tag
válasz
Szia!
Gondolom hosszú távra szeretnéd a telót. Tehát a külső is számít de a gyorsaság is.
Az a picivel nagyobb kijelző sztem nem oszt nem szoroz. De arra is gondolj talán elromlik vagy alkatrésze elromlik mennyi cserélni vagy javíttatni. De igazából én nem nagyon értek hozzá ez csak az én belátásom.
Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest