- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
krisztian112 #21158 üzenetére
Azért írtam a végére, hogy viszont szolgáltatónál vásárolva jóval olcsóbb.
Elolvastad? -
molnarpeter
nagyúr
válasz
krisztian112 #21070 üzenetére
Én használom is, és csak pár megjelenítési bugot tapasztaltam, az is 1-2 pixeles elcsúszás vagy kis 'lemaradt rész' volt, mindenesetre észrevehető, de nem kifejezetten kellemetlen, bár tudjuk, hogy van jobb. Akkuról pedig nagyon jól bírja, eddig csak egyszer sikerült lemerítenem töltőtől távol, kb. 7 óra netezéssel, videóval (yt) és játékkal vegyesen.
mp
-
lorcsi
veterán
válasz
krisztian112 #20982 üzenetére
az aprók között elég sok e52 megy 25-ért. úgyhogy van erre esély
köszi, megnézem ezeket is
a galaxy mini nem olyan rossz külsőre..de elég pici lehet a nagy lapát kezemben
az lg-re sok panaszt hallottam, mert nekem sport tracker-hez kellene a gps tudás..és az lg-kel elég sokszor nem passzolnak az iylesmi szoftverek, sajnamolnarpeter: jó ötlet, ezt a ZTE is megnézem...hátha még beleférne
picur220: nem fontos az érintős képernyő..sőt. de hosszabb távra veszem a telót és akkor lehet csak az érintős lenne az okés
amúgy a nokiák stabilitása és üzemideje nagyon tetszik (a 6300 és a 6310 széria sokkal frankóbb mint az én samumazóta vágyok nokiára)
-
n0_gAboR
őstag
válasz
krisztian112 #20779 üzenetére
Ezek kozul egyertelmuen a Defy-t ajanlanam, lenyegesen jobb a tobbinel.
-
bluobluo
aktív tag
válasz
krisztian112 #20666 üzenetére
Ok. Köszi.
Azért is néztem, mert a Blade már a vodánál is elérhető.Esetleg más konkurenst aki tud a ZTE-hez az szóljon!
-
korpicschess
veterán
válasz
krisztian112 #20666 üzenetére
.. meg jóval jobb hardver, etc...
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
krisztian112 #20640 üzenetére
Meg GPS, meg képernyő, meg ilyenek.
mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
krisztian112 #20594 üzenetére
Írta, hogy érdeklik ők a főzött ROMok is, az akkus dologra meg ennyit mondok: SetCPU+normális ROM. Ha üzemidő kell, akkor van más, harmónikusabb teló is.
mp
-
pandor
tag
válasz
krisztian112 #20520 üzenetére
http://www.telenor.hu/mobiltelefon/lg/optimus_2x/
pl. 180 perc tarifa
Nem rossz ajánlat.@molnarpeter: Kösz a részletes választ. Valszeg Ace vagy 511 lesz, még átrágom, hogy mennyire kell nekem a qwerty, mert összeszereltségben az ACE lényegesen jobb érzetet kelt (az 511 egy kicsit bumfordi és a plasztik-érzés erősebb).
Ha pedig elszalad a ló, akkor ha jól értem (meg ahogy a tesztek is sugallják) az Optimus, a Desire és Galaxy is tökéletes választás, legfeljebb egy-egy szegmensben valamelyik valamivel jobb a többinél... -
Athos1987
csendes tag
válasz
krisztian112 #20483 üzenetére
Ma voltam a Mediában, és hát igen...ekkora képernyőn ilyen kicsi felbontás bizony zavaró. A mini tényleg nagyon gyors meg minden, de engem biztos zavarna hosszú távon. Az X8-nak csak a "kis" testvérét (X10 mini) láttam, de amennyire tudom abban is nagyjából ugyanaz a szoftver, ott se volt gondom a sebességgel, szóval egyelőre az X8 a befutó, sajnos GT540-t nem láttam. Egyébként lehet, hogy várok, amíg a P500 ára lemegy, mert az már minden szempontból fedi az igényeimet
-
zaba
tag
válasz
krisztian112 #20425 üzenetére
Várom, mert azért danilla videója elég meggyőző.
Szerencsére előbb ki kell gazdálkodnom a büdzséből a telefont és csak akkor kell döntenem.
Mert az X8-ból a multitouch, a Miniből meg a felbontás akadályoz az egyértelmű döntésben.Ezért lesz talán Gio, ha egyszer annyiba fog kerülni, mint most a független Mini.
-
Inarus
addikt
válasz
krisztian112 #20412 üzenetére
Legfeljebb nem kell nyűglődnie az app2sd-vel.
-
danilla
őstag
válasz
krisztian112 #20408 üzenetére
Tudom mennyibr kerül, mivel azt is számításba vettem a vásárlás előtt, és szerintem egyàltalàn nem érte volna meg jobban.
Dhampir: szerintem is. Most is a telóról netezek és nagyon èlvezem :-)
-
blt.62
őstag
válasz
krisztian112 #20370 üzenetére
Pü,ment!
-
totem87
tag
válasz
krisztian112 #20370 üzenetére
Köszi a választ. Igazából a mininél egyedül a felbontás aggaszt. Jelenleg egy nokia 6131-esem van- öreg mi?
- és azt szeretném lecserélni. A nokia előtt sony ericssonom volt és semmi baja nem volt. Köszönöm szépen a válaszodat.
-
picur220
veterán
válasz
krisztian112 #20248 üzenetére
Nekem is.
-
r4z
nagyúr
válasz
krisztian112 #20215 üzenetére
Hát azért a SE is távol áll a minőségtől, ha már az X8-ról van szó...
Felhozhatnám a Meizu M9 vs. Samsung Galaxy S összehasonlítását. Lehet, hogy még soha nem hallottál az előbbiről, de elveri a Samsungot. -
r4z
nagyúr
válasz
krisztian112 #20207 üzenetére
"csak ugy általában mindeni itt ár/érték arányozik"
Talán azért, mert a ember a lehető legjobbat akarja a pénzéért?
Amúgy szerintem is jobb a Blade az X8-nál, annál viszont jobb a Galaxy Ace. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
krisztian112 #20209 üzenetére
vodánál nincs defy
ígéret van rá, h lesz, de drágulni fog! (lehet, nem is lesz!)
nem most jött ki, már azért technikai időben nézve régen kijött, és már Tnél lejjebb is vitték az árát egy 20assal (vagy 10essel?!)
m1, én szerintem jobb az ACE á/é-je a bladenél és az xnyóc-nál is... ez az én véleményem!!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
A Galaxy 3 is elég gördülékeny, az aksija is jól bírja, a processzor jól húzható, keveset is fogyaszt, nem melegedik jelentősen, csak a képernyője nem szabvány felbontású.
mp
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
azért szerint sokan inkább a Bladet vennénk, mint az X8at, pedig én a Bladet nem nézem semmibe
amúgy miért nem jó az ACE ár/érték aránya? egész jó kijelző, átlagos HW, jó akksi üzemidő, minőségi anyaghasználat...
-
r4z
nagyúr
válasz
krisztian112 #20204 üzenetére
Csak úgy mellékesen, én hol istenítettem? A konklúziót olvasva ők sincsenek elájulva tőle.
molnarpeter hozzászólásában van az igazság. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
krisztian112 #20204 üzenetére
Ár/érték arányban jó, de kevésbé van összhangban. Ilyen áron nem kell tökéletest várni azért
mp
-
korpicschess
veterán
válasz
krisztian112 #19955 üzenetére
Támogatom. Bár kicsit drágábbak, de jobbak.
Szóba jöhet még akkor SE X8, LG Optimus One is. Mondjuk az X8 szerintem kevésbé opció, mint az i5800.
Ha hajlandó vagy kiadni többet (ezek kb 45-ök) akkor ezekből kell választani. Esetleg mondhatnál bővebb dolgokat még, vagy, hogy melyik szimpatikus az is nagy szempont. -
picur220
veterán
válasz
krisztian112 #19923 üzenetére
Ha a sarki GSM-nél úgy veszed a telot, hogy gyári garis, akkor a gyártó szervizébe szól, és akár megszűnik a bolt, akár nem, van garid. Egyetlen hátrány lehet, hogy nem biztos, hogy közel van a szerviz, ahova be kell vinni. De postával akkor is megoldható.
-
driver18
tag
válasz
krisztian112 #19788 üzenetére
Hangzásban melyik a jobb? (fülessel és a saját hangszórójával is érdekel)
-
Tim82
félisten
válasz
krisztian112 #19791 üzenetére
Azért a Desire dizájnban szvsz szebb, meg hát a műanyag hátlap mínuszpont az SGS-nek, de ezzel ki is fújt, amiben egyértelműen vezet(ne) a HTC.
-
korpicschess
veterán
válasz
Kisebb kijelző, sokkal gyengébb hangminőség, gyengébb kamera (nappal, de kis fényben sem ér sokat az a gyenge led), gyengébb hardver, jóval gyengébb grafikus teljseítmény, nincs 8gb memória alapból stb.. SGS gyengéje a GPS.
Magam részéről sosem cserélném le Desire-re. -
papi99
aktív tag
válasz
Igen tudom hogy a HTC jó azt is szeretném de csakis fehérbe jöhet nálam szóba az viszont nem találtam olyan árba mint a galaxyt sajna..
-
Ti4x
aktív tag
válasz
krisztian112 #19724 üzenetére
Szia!
A telefon hangszórói engem nem érdekelnek annyira. Kb szólhatnak úgy is, akár a kukafedő, de a 3.5ös jacken ami kijön a jó minőségű füleseimbe, az legyen olyan, amilyennek lennie kell.
Egyre jobban gondolkodom egyébként egy drágább telóban. Most, hogy olvasgatom az X8ról a dolgokat, látom, hogy a szoftver fejlesztése abbamarad. Jó lenne inkább olyan telefont venni, amihez még évekig lehet szoftvereket letölteni. Az Androidos telók, amelyek tudják a 2.2es, 2.3as Android OSt, azok biztos ilyenek.
Még a végén 50 körül is költök rá, de akkor legyen olyan, hogy minden van benne - Wifi ; szép, majdnem tökéletes audio jel a 3.5ös jacken, GPS, legyen már nHDs a kijelző, legyen 3as kamera vakuval és autofókusszal és nagyon fontos, hogy a Oprendszer teljesen rugalmas, bővíthető legyen a jövőben. Tudtok valami ilyet ajánlani 50körül? (Nagy elvárásaim vannak ennyi pénzért vagy mindenképp le kell csípnem valamiből?) -
jacis
nagyúr
válasz
krisztian112 #19704 üzenetére
Az általad felsorolt telefonok közül kell figyelembe venni az árát és hozzá kapott tudást. ( így értettem)
-
keszo
őstag
válasz
krisztian112 #19683 üzenetére
ÓÓ..jaj!!
Egyre jobban belezavarodok a dologba.
Szóval valami olyasmi kellene:
-qwerty billentyűzet (mindegy hogy BB-is vagy kicsúsztathatós csak "valódi" legyen)
-wi-fi
-gps (csakis net forgalom nélküli, akár kártyás is lehet)
-nem muszáj hogy új legyen, de nem kell előfizetős max. telenoros -
Saccco
nagyúr
válasz
krisztian112 #19618 üzenetére
Meg is van:
Capacity: 1730 mAhAprócska hiba, hogy nincs benne GSM modul...
Asszem marad a 2X a képben... Feltéve, hogy nyerek a lottón.
-
istnag
addikt
válasz
krisztian112 #19556 üzenetére
hosszú távon használhatatlanok
Ezen jót nevettem...Próbálj ki egyet,le fog esni a állad....
-
Vitár
csendes tag
válasz
krisztian112 #19559 üzenetére
Atóól független h az x10 nek 1Ghz es a processzora sztem nem marad el tőle sokkel a Defy nemtudom nekem valamiért a Defy joban bejön
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
krisztian112 #19559 üzenetére
jobb support (főzött romok) X10-re
szebb/jobb kijelző Defynek!én is még mindig vacilálok, de annyira bejövős a Defy, h kénytelen leszek kiköhögni a jósok + lóvét
-
jooker82
nagyúr
válasz
krisztian112 #19540 üzenetére
Az első két gond már eltünt a mostani kiadásokban....De hogy a képe fakó..az nem reális....inkább egyes telefonoknak túl élénk a képe....
19541
Elavult?? egy 2 magos telóhoz képest...de van aki nem ahhoz méri,mert nem lenne sose 100+ ft-ja telefonra...
Ennyi erővel mérhetnénk egy 6 évvel ezelőtti VGA kamerás telóhoz,azokhoz képest csúcs telefon...ne pont azokhoz amik most jönnek kifele... -
kungzi
veterán
válasz
krisztian112 #19540 üzenetére
pont ilyenekre gondoltam
-
válasz
krisztian112 #19471 üzenetére
Nem.
Perckedvezménnyel sokkal jobban jössz ki anyagilag.
Előfizuval pláne. Téssel meg mégpláne.Ha vkit érdekel v5ről ^3ra való váltás pár észrevétele este/holnap legenerálom.
szerk: Új operákkal műxik már rendetesn a ph-n a html tagelés? -
picur220
veterán
válasz
krisztian112 #19471 üzenetére
Milyen csomagban, melyik szolgáltatónál? A Telenornál 20k Mobilkvartett150 csomaggal, ami 150perc, 75 SMS, 10 MMS, 150 MB.
-
paix
tag
válasz
krisztian112 #19449 üzenetére
MC Pite
krisztian112Hálásan köszönöm!
-
picur220
veterán
válasz
krisztian112 #19397 üzenetére
Nekem Optimus One (=O1) van.
Van 3D chip, Ardeno 200.
Nekem nagyon tetszik a telo, de nem vagyok jós, én sem tudom megmondani, hogy meddig lesz jó vétel, ha a Wildfire S meg a Salsa olcsóbb lesz, mint ez, vagy ilyen áron lesz, akkor azok át fogják venni az O1 helyét.Az ACE engem lenyűgözött konkrétan, a nekemilyenKELL!L effektus jött elő (
), csak ugye az a nem mindegy, hogy 40k vagy 10k, és ezért lett O1. Annyira jó az anyaghasználat, a Design, és a sebességre is nagyon jó. Nekem nagyon tetszett!
Szóval ha van rá pénz, akkor már csak az erősebb hardver miatt is azt venném. De az O1 is nagyon jó választás, ha nem akarsz többet költeni. Sima Optimust a rezisztív kijelző miatt nem vennék, lehet, hogy a jobbak közé tartozik, de akkor is nagyon észre lehet venni, hogy rezisztív.
-
válasz
krisztian112 #19351 üzenetére
Én próbáltam már GT540-et, szerintem egyszerűen borzasztó a rezisztív kijelző. Nekem semmi pénzért nem kéne. Mielőtt megveszed, mindenképp próbáld ki, nehogy hatalmas csalódás érjen. Szerintem amúgy simán megéri a +16 ezret a P500.
-
válasz
krisztian112 #19020 üzenetére
Attól függ mik a szempontjaid. Én inkább vennék helyette C5-öt. De ha külsőre, anyaghasználatra, gombokra jobban tetszik, akkor E52. Más kérdés hogy esetleg egy Elm jobb vétel lehet; de nem tudjuk mit vársz a telefontól.
-
picur220
veterán
válasz
krisztian112 #19020 üzenetére
NEM.
BKazar: A Galaxy 3 fényévekkel gyorsabb, de kisebb a kijelzőfelbontása. Ha lenne rá zseton, akkor mindenképp az LG Optimus One-t javasolnám!
-
Saccco
nagyúr
válasz
krisztian112 #18931 üzenetére
Az összes készüléktípus egyedileg azonosított. Csak azok az appok jelennek meg a marketben a készüléken amelyek kompatibilisek vele.
Jellemzően törekszenek arra, hogy minden felbontás támogatott legyen.
Legelterjedtebb a 320*480-HVGA és a 800*480-WVGA. -
Saccco
nagyúr
válasz
krisztian112 #18928 üzenetére
Inkább a méret a gond szerintem. A 320*480as felbontás sem valami hatalmas, de a 240*400 ennek csak a 62,5%-a... (800*480 a 320*480 -> 250%-a vagyis 2,5-szer akkora.)
-
norton2
csendes tag
válasz
krisztian112 #18007 üzenetére
Köszi a választ, valami ilyesmi kellett, hogy tudjak dönteni. Azért megvárom a ballagási akciókat, mert csak kártyás telefont szeretnék venni és hátha az a 37 ezer kicsit kevesebb lesz. Akkor már csak ki kell találnom, hogy függetlenítem, hogy mehessen bele telenoros kártya. Biztos van valami egyszerű mód, de én leragadtam az 5-7 évvel ezelőtti trendeknél
Krisz: Visszaolvastam kb 6-8 oldalt de a fent említett több éves lemaradásom miatt nem tudtam teljesen eligazodni pro és kontra ügyben
Remélem hamarosan egy X8as tulaja leszek -
Viktojka
tag
válasz
krisztian112 #17993 üzenetére
Omnia7-et nem ismerem, de a Wave-et csak ajánlani tudom. Igaz, vannak kisebb hibái...
Bár leginkább attól függ, hogy mire szeretnéd használni.
De nézz be a Wave topicba, délután pont erről volt szó: Wave vs. Omnia7 -
rizso
addikt
válasz
krisztian112 #17993 üzenetére
Őőő...én most váltok wave-ről, és a az Omnia7 akciós árának hatására kicsit utánanéztem 1-2 dolognak. Tetszene a telefon, de az oprendszer számomra kissé korlátozott olyan "apróságok" miatt, mint pl. háttértár módban nem lehet csatlakoztatni a telefonokat (ha jól tudom). Pedig szimpatikus lenne a telefon is (kiderült, hogy videózás közben van folyamatos AF is).
-
haverzozi
csendes tag
válasz
krisztian112 #17775 üzenetére
de ha annyira gáz akkor hogy adhatta ki a HTC? nekem egy 176x220as SE-m van, ahhoz képest jó?
-
albiosz
őstag
válasz
krisztian112 #17766 üzenetére
igen, marketing és bullshit mentes. néha viszont nem kicsit elfogult tesztekkel.
-
korpicschess
veterán
válasz
krisztian112 #17751 üzenetére
Nem korlátozza, én is mobilnet nélkül használom. Sok helyen van wifi. Nem kell szerintem google acc a névjegyekhez.
viszont markethez kell, meg még biztos van ami igényli, ezért mindenképp érdemes csinálni, pár perc legfeljebb. -
Dhampir
félisten
válasz
krisztian112 #17751 üzenetére
Nem, bár számomra kérdéses a névjegyek elérhetősége Google-fiók nélkül, de majd egy guru megválaszolja ezt is.
Például az APN Droid programmal kényelmesen ki- és bekapcsolhatod a mobilnetet.
Itt egy Androidos élményeket tartalmazó beszámoló: [link]
-
Dhampir
félisten
válasz
krisztian112 #17699 üzenetére
Létezik olyan megoldás, ami nem csúszkás, hanem közvetlenül a lencse előtt záródik, de ennek nem tudom a fotós elnevezését. Az nem vastagítaná meg a készülékeket.
-
picur220
veterán
válasz
krisztian112 #17681 üzenetére
Semmilyen. Egyszer olvastam, hogy Bog legutóbb mit vett, de az még évekkel ezelőtt lehetett, meg már régen olvastam, szóval azóta változott a helyzet.
Általában a teszttelot használják, gondolom.Dhampir: igen, töltődik, 100%.
blt: Az N8 annyival jobb, hogy a kamerája. és az ehhez kapcsolódó funkciói fényévekkel jobbak! (van AF, rendes vaku, stb.)
-
akos3
addikt
válasz
Mivan?
PM?
-
korpicschess
veterán
válasz
Hát most nem tudom megmondani erre a jó választ, de szerintem nincs nekik. Legfeljebb valami alap, de kétlem. Bochának van iPod Touch-a szerintem, írta, hogy azt használja, telefon pedig mindig van nála tesztelésre. Viszont nem tuti, hogy Ő vagy Bog írta ezt, de szerintem Ő.
-
PofaJenö
senior tag
válasz
krisztian112 #17521 üzenetére
Független E-digi 89 000 pénz
-
Inarus
addikt
válasz
krisztian112 #17252 üzenetére
Az enyém független, promó-verzió.
A fólia július óta elől egy pár helyen megkopott, megérett a cserére, de elég jól bírta a gyűrődést, szóval lehet mondani, hogy igen, egy közepesnek talán mondható kijelzővédő fólia van rajta.
Az alsó-felső íveken nincs karc, pedig a hátlapi fólián látszik azért, hogy nem volt kímélve a készülék. -
Inarus
addikt
válasz
krisztian112 #17245 üzenetére
A kopásról nem tudok mit nyilatkozni, nekem még mindig fent van a gyári fólia elől hátul. Igaz, a hátlap fóliáján halványan rajta van a magyarázó ábra a hátlap leszedésének módjáról.
-
Inarus
addikt
válasz
krisztian112 #17232 üzenetére
A GT540 autofókuszos, mellesleg elég jó a képernyő érzékenysége is rezisztív mivoltához képest. A Blade-del mi baj?
-
picur220
veterán
válasz
krisztian112 #17232 üzenetére
Miért nem jó a ZTE? Annál jobb ár/értékűt nem nagyon találsz!
akos3: Hát akkor veszel N-szériát. Ennyi.
-
válasz
krisztian112 #17228 üzenetére
LOL. Annyiért normális androidos telefont is kapsz, nem csak szemetet.
-
akos727
senior tag
válasz
krisztian112 #17075 üzenetére
Pulse gyengébb akárhogy nézzük...
-
akos727
senior tag
válasz
krisztian112 #16982 üzenetére
Badának milyen a szoftver támogatottsága? Mennyi/milyen minőségűek az appok rá?
-
albiosz
őstag
válasz
krisztian112 #16982 üzenetére
+1
-
picur220
veterán
válasz
krisztian112 #16956 üzenetére
Mert az X10-es nem kapacitív MT kijelzős?
Egyébként szerintem is SGS.
-
zsoleer
senior tag
válasz
krisztian112 #16902 üzenetére
és a desire?
-
Klemens
őstag
válasz
krisztian112 #16897 üzenetére
Igen, maga a telefon havi 5100Ft, de tedd még hozzá a 2000Ft-os csomagot is, ami így már 7100Ft havonta, ami sok.
-
blt.62
őstag
válasz
krisztian112 #16866 üzenetére
Legyen ez a végszó ebben a témában!
Megírtad az igazságot, nincs miről beszélni. Köszi!!
-
picur220
veterán
válasz
krisztian112 #16757 üzenetére
A Nokiában ne keress logikát, nincs benne. Megnézheted a s^3 böngészőjét is az N8-on, tetűlassú, utólag persze már van rá jobb, de akkor is...
A C7 lehet, hogy tényleg az N8 miatt lett olyan, amilyen, de egy AF-es 8MP-s, LED-"vakus" kamera akkor sem ellenfél egy 12MP-s xenonosnak. -
svili
tag
válasz
krisztian112 #16772 üzenetére
Hol láttál 73k Ft-ért független Wave-t? Most néztem ed*gitalban 89 900...
Feleségemnek van kb. 2 hónapja Wave, T-sen került 70 000 Ft-ba..Sajnos bármennyire kiváló a hardver, a bada még messze van a jól hasznalható oprendszertől. Ugyan létezik már 1.2 bada is "természetesen" hivatalosan nem elérhető.. (Sőt a T SEMMILYEN frissítést nem kínál az általa forgalmazott Wave-ekre.)
Használhatóságban szerintem simán "leveri" a C7 a Wave-t - a ráncfelvarrt symbiannal, amihez tonnányi alkalmazás van.
Ha nagyon kell az AF, akkor érdemesebb a Wave-t választani, de a C7 "enchanced" fixfókuszos kamerája is bőven elegendő mobilos fotózáshoz.
A Nokia mellett szól még az ingyenes navigáció is. -
válasz
krisztian112 #16772 üzenetére
Ja, nem ártanának szoftverek, illetve egy alapos bugfix.
A Wave csak egy rétegnek elég, úgyhogy csak óvatosan ajánlgasd. -
albiosz
őstag
válasz
Áh, ha Androiddal vagy WP7-tel szerelt telót dobnának piacra, akkor beismernék, hogy azok sokkal jobb rendszerek a Symbinél. Ez óriási presztizsveszteség lenne. Meg már annyi lóvét beletettek ebbe, hogy inkább foltozzák, amíg csak lehet. Fogják is egy darabig, amíg meg lehet élni így is.
-
akos3
addikt
válasz
C7ben azért van FF h ne állitson kamerában az N8nak konkurenciát
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest