- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
Athos1987 #20557 üzenetére
Amit molnarpeter kolléga írt a felbontásról, az azért gond, mert így sokkal kevesebb progit tudsz rá telepíteni, mint a jobban elterjedt felbontású készülékekre. Ha már tudtad, akkor nem szóltam. Ilyen árban még a Galaxy Mini sem rossz, de annak elég pixeles a képe. Részemről kicsit drágábban a Galaxy Giot merem ajánlani, az mindent tud, amit a Galaxy 3 is, sztenderd a kijelző felbontása, és 2.2 van rajta (App2SD miatt lehet fontos). Plusz benne van a Galaxy 3-ból hiányzó grafikus mag is
Drágább, mert most 55.000,-, de nemsokára le fog menni az ára valamennyit. Ha nem sürgős, én kivárnám a helyedben, főleg, ha hosszabb távra tervezel. A Galaxy 3-ról nem jöttek olyan hírek, hogy megkapná a 2.2-t.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Athos1987 #20557 üzenetére
N-es wifit dobál, nem túl elterjedt a kijelző felbontása, a GPS használatához általában kell egy optimalizáló progi. A hangminőségen tudsz 'turbózni' is
Ebben az árban Blade, ha nem kell hosszú üzemidő (a ZTE üdvöskéje 1 napot bír kb, a G3 kettőt).
danilla: Legjobb tudomásom szerint graf. mag nélkül az AB jobban megy rajta, mint pl. Blade-en, de nem vagyok benne biztos. Mindenesetre nagyon jó processzor az, alacsony órajelen is használható marad a teló, keveset fogyaszt, húzni is jól lehet (pl. 1,3 GHz az Apocalypse ROM OC verziójában).
mp
-
molnarpeter
nagyúr
-
danilla
őstag
válasz
Athos1987 #20474 üzenetére
Szerintem az LG-t semmiképpen ne, mert nagyon nagyon (szerintem fos) nem jó a rezisztív kijelzője.
Ha nem zavar a kis felbontás (320x240), akkor szerintem mindenképpen a Mini, a jó választás. Egy kis videó a telóról, működés közben.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Athos1987 #20388 üzenetére
Szia!
Apndroid és nem megy fel netre
De legegyszerűbb ha szolgáltatónál letiltod a netet. T-Mobilenál és Telenornál viszont már ha túlléped a neted már a legolcsóbb csomagoknál is, akkor sem kell többet fizetned, csak belassítanak.
Ha a programok érdekelnek főleg, meg a netezés, akkor blade jó választás lehet a kijelzője miatt, viszont kamerában zenében videóban kijelzőben az arena oda vissza alázza
Bár a waveken kívül a többi jelöltet is.
C3-01 nem is tudom hogy került egyáltalán ezek közé, azt szerintem felejtsd el
Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest