- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cs1csó
titán
válasz
_stick_ #64505 üzenetére
Fene tudja, ha az említett dolgokra használja csak akkor mi a különbség? Bekapcsolja a gépet és a monitort aztán rákattint a böngésző ikonjára és böngészik de a filmnézés sem bonyolultabb.
Sőt, én már hallottam olyat aki nem is jött rá, hogy nem Windows-t hanem más Operációs rendszert használ. A hangsúly azon van mire használja. -
-
válasz
_stick_ #64497 üzenetére
Sajnálom, hogy neked is hasonló vagy ugyan azok a problémáid a Kasperskyvel. Az, hogy gém alatt nekilát frissíteni, az agyf@sz.
Ha ingyenes kell, akkor a gyári beépített Defender kiváló megoldás lehet, ha mindenképpen ingyenes keresel.
Én EAM-ot használok, nagy megelégedésemre, de igaz ez nem ingyenes. Viszont baráti az ára. -
Cs1csó
titán
válasz
_stick_ #64499 üzenetére
+1 Mikubá
+ még
- naprakész rendszer, programok
- böngészőben tartalomblokkoló pl. Ublock Origin használata vagy AdGuard használata mindkettő kiegészítő
- PÓTOLHATATLAN adataidról mentés - offline HDD-re és esetleg még felhőbe
Mama-laptop:Szerintem neki a legjobb lenne valamilyen kis gépigényű linux disztró, vagy én tennék egy próbát Windows 10-el, ami ha beválik akkor maradhat.
A Windows hét január közepe óta több mint 2 hónapja nem támogatott, amúgy is 11 éves oprendszer érdemes nyugdíjazni.
Gondolom anyukád böngészget, esetleg filmnézés arra pedig elég a Linux.
-
junior11
veterán
-
törölt tag
válasz
_stick_ #49443 üzenetére
Amióta hivatalos helyen azt olvastam róla, hogy már nem frissítik váltottam a Ransomfree-re. Itt nincs zaklatás sem, frissítés viszont már többször is volt a telepítése óta.
-
mrszitya
senior tag
válasz
_stick_ #42421 üzenetére
Glasswire mindössze egy külső kezelőfelületet ad a beépített Windows tűzfalhoz, a védelmi feladatokat tehát továbbra is a MS gyári megoldása látja el a háttérben.
A biztonsági szoftverek többsége már évek óta csak a gyári falat használja minimális átkonfigurálással (az újabb Windowsok sajátosságai miatt). Néhány szereplő nyúlt bele csak mélyebben a dolgokba. Gyakorlatilag évekig csak marketing rizsa' volt az IS elnevezés (és társai) a komplett csomagoknál, bár most is az valójában.
#hpq
Elég az Essential, ha nem kellenek a felesleges/hasztalan extrák. A teljes változat előnye még a gyorsabb programfrissítés, az Essential később kapja meg az újdonságokat. Avira bekapcsolása tovább növeli a memória (és esetleg a cpu) igényt. Szerintem nem szükséges aktiválni, de ez egyéni paranoia kérdése is.
-
Cs1csó
titán
válasz
_stick_ #42403 üzenetére
TŰZFAL - a COMODO IS az (ha épp stabil) akkor jó választás mert van benne tűzfal is. Bár önmagában is lehet telepíteni. Ezt lehet komolyabba tudásúnak tekinteni.
Aztán ki lehet próbálni a TINYWALL-t ami elég ötletes program a win falát túrbózza fel próbáltam már többször is ami nagyon nem tetszet az a nagyon magas ram fogyasztás.
Talán érdemes próbát tenni a GLASSWIRE tűzfallal de ennek az ingyenes verziója talán nem blokkol csak monitoroz de azt nagyon átláthatóan teszi szerintem azért jó mert itt pontosan látod hogy épp mi hova kommunikál és mekkora adatforgalamt ezzel is.
Ezeken kívül ha jól tudom - sorra koptak ki az évek alatt a versenyzők, megvették őket a vírusírtó cégek akik követve a trendet ezzel a húzásukkal pikpakk elő tudtak állni egy INTERNET SECURITY programmal ami ugye a vírusírtójuk mellett tartalmazott tűzfalat is - elég gyér a mezőny.
Azt is kérdezted hogy kell e mellé egyáltalán, ez itt a lényeg a win 7-8-10-nek már elég jó beépített tűzfala van szerintem a 360 TSE mellé tedd fel a GLASSWIRE falat ami sokban fog segíteni átlátni a forgalmadat és fülön lehet csípni ha valami szokatlan.
-
Cs1csó
titán
válasz
_stick_ #42394 üzenetére
Üdv ez a kérdés egy kicsit hiányos ugyanis az AVG IS fizeztős - bár úgy tudom van hozzá virágboltos kulcs - a másik meg ingyenes.
Fuss neki mégegyszer:
- Ingyenes vagy fizetős
- magyar nyelv fontos vagy sem
- erősebb gép - gyengébb gép
- mennyire hozzáértő lenne aki használná a gépet
- tűzfal vagy egyéb szolgáltatásra van e igény és ez (pl. tűzfal legyen e beépítve)
Ingyenes vonal: COMODO IS, AVAST FREE, QIHOO 360 TSE,
fizetős : KASPERSKY, BITDEFENDER, F-SECURE, NORTON
és még van pár. -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
_stick_ #41010 üzenetére
- pl. csakKaspersky Antivirus 2190 Ft (2016/17/18) is elfogadja "majd" .
(#41013) _stick_
Nem vásároltam ebay-ről ezért sem reagáltam rá. Figyelni kell a régiókorlátozásra illetve a kulcs eredetére .2500 Ft-os KAV ajánlat számomra a tiszta.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
_stick_ #41002 üzenetére
Mindennap próbálok aktuális mintákat keresni . ( pl.email melléklet Downloader-> Locky) Nagy részét futtatom sanboxban ellenőrzés,következtetés érdekében.
F-Secure eredményével észrevettem egy hibát a csomagon amit javítanom kell . Tömörített állományban lévő kártevőt nem távolítja el ezt a logban is megnézheted . Dr.Web jelzi ,hogy kártevőt tartalmaz a tömörítvény és eltávolítja kompletten míg F-Secure kihagyja . -
-
LLKobe
veterán
válasz
_stick_ #28509 üzenetére
Igen, ez valami bődületesen nagy hiba, ráadásul alapvető. Most, mikor kb. fillérekért lehet SSD-t venni, ez igenis szempont, de ha vinyóm lenne, annak se örülnék ha folyton zakatolna.
Egyelőre marad az AVIRA Free, azt ismerem, bevált, és a tesztekben is jól szerepel. Ráadásul ha az új verziója már nem dobál popupokat, akkor teljesen jó.
Bár mint mondtam én két éve a win8 beépítettjével tolom, és most se a bitdefender, se az avira nem talált semmit. Tudatosan használom a gépet, nem kattintgatok minden sz*rra.
De azért sajnálom, ez a bitdefender nagyon bejött hogy ilyen kompakt, egyszerű, gyors, és nagyon jól véd, nagy kár érte...
(#28511) CJ4567 : Igen, valóban nem tünik rossznak, lehet hogy bepróbálom.
-
Vasinger!
nagyúr
-
Fandango
veterán
válasz
_stick_ #20489 üzenetére
Vannak ilyen feketelistak amik olyan IP cimeket tartalmaznak amikrol bizonyitottan, vagy feltetelezhetoen artalmas szandeku tevekenyseget vegeznek, gondolom ez alapjan szuri. A torrent pedig pont olyan tevekenyseg ahol ezek a rosszindulatu hozzaferesek megbujhatnak. Az AVG IS-ben a tuzfal pedig nem szur ilyen alapjan gondolom, mint ahogy altalaban semelyik tuzfal, csak a kimondottan erre kitalalt alkalmazasok (PeerBlock, ReVolt, stb) jelen esetben az MBAM Pro is.
Mint minden esetben, ha hulyeseget beszelek, majd lesz aki kijavit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- OLED TV topic
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest