- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
lck
senior tag
válasz
mekker #42328 üzenetére
Alternate DNS-t használom.
Különösen a wifivel használt mobilomnál hasznos, a reklámszűrése. -
AtHoS
nagyúr
válasz
mekker #42328 üzenetére
Nálam router kínál több választható DNS szűrő beállítást. Első kanyarban Comodo Secure DNS-t választottam, de gyorsan beleszaladtam több ártalmatlan oldalnál is blokkolásba, ahol ugyan kínált ideiglenes - választható - időre feloldást az adott oldalra, de ez valahogy nem akaródzott neki 95%-ban aktiválódni. Gyakorlatilag erősen kényelmetlen volt így a böngészés.
Átraktam Yandex Safe DNS szűrésre, amivel az előbbi problémák megszűntek, szóval a saját böngészési szokásaimhoz jobban fekszik mint a Comodo-é
-
blattida
nagyúr
válasz
mekker #42134 üzenetére
Mi az, hogy rád erőlteti?
Egyik kiegészítő funkció használata sem kötelező és nem lassítják amúgy a programot vagy a számítógépet, csak ott vannak. Ha ez Téged zavar, az OK, de ettől még a program nem lassú és nehézkes.
A qvm valóban tud fals jelzéseket adni (ami nem is meglepő, mivel az egy matematikai alapú, mesterséges intelligenciát használó viselkedés elemző), azonban, ez nem gyakori, másrészt, a 0. napi kártevők esetében meg kimondottan jól teszi a dolgát.t72killer
A mobil 360 kevésbé fogja meg a telefonokat, mint az avast.
Ha ennyi mindent szeretnél egy droidos védelemben, akkor nagyon leszűkül a kör, tedd föl a comodo megoldását, abban mindegyik van, sőt, több is... -
daimonion
senior tag
válasz
mekker #32125 üzenetére
El ne felejtsd azt hogy a win 10 hez csináltak egy KÜLÖN VERZIÓT
[l360TS_Setup_For_Win10_TP_5.2.0.6071 -
-
válasz
mekker #32123 üzenetére
Uninstalláld teljesen (pl Wise program Uninstaller(van portable változata is, használd azt))az Internet Security-t és tedd fel a 360 Total Security-t.
-
kivlov
aktív tag
válasz
mekker #28622 üzenetére
Ha kell tűzfal, hips és magyar nyelv akkor eset ESS7...
Ha kell sandbox és nem akarsz havonta kódot írogatni és megy az angol akkor 360 IS már ha nem vagy bizalmatlan a kínai termékekkel...
Én az asztali gépemen ESS7 et a kis házi szerveremen pedig 360 IS-t használok peerblock-kal...mindkettővel elégedett vagyok...egyik sem eszi a gépet...
Comodo nem olyan erős antivirusban csak tűzfalban de nekem is ezért lett elegem belőle ment a levesbe, mert agyamra ment a sok kérdezősködés miatt...ha valamit engedélyeztem még vagy 10x megkérdezte biztos biztos? -
blattida
nagyúr
válasz
mekker #28622 üzenetére
...vagy épp kérdés nélkül letörölt dolgokat
Ilyet biztos, hogy nem csinált, már csak azért sem, mert maximum karanténba rakhatta őket (a törlés nem opció), de ez pusztán beállítás kérdése.
CJ4567
Szerinted mire jó?Ugyanarra jó, csak az adatbázis személyleírás alapú, a proaktív meg viselkedés alapú.
-
kivlov
aktív tag
válasz
mekker #28619 üzenetére
Avira avast free vagy fizetős mert nem mindegy....
Én az avirát nem szeretem mert kevés szolgáltatást ad free verzióban az avast nagyon jó mert sok extra van benne a freeben is és jól véd és jól konfigolható viszont néha akadhat a gép tőle ,az esetből,a smart securityt ajánlom, mert ahoz is jó az újságos kód és többet nyújt av, tűzfal, hips, stb...és szerintem többmindent megfog és jobban konfigolható...szerintem!))
Én szoktam javasolni a böngészőbe is az ad block plust és a trafficlight és ghostery kiegészítőket mert sok mindent megfognak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest