- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay #743 üzenetére
Akkor nem tudom, de nálam a legtöbb zárra azt írja, hogy kevés a skillem, pedig ott a csajszi...
-
válasz
MasterDeeJay #741 üzenetére
Azt hogy lehet, hogy a csajszi nyissa ki a zárakat?
-
tiv83us
veterán
válasz
MasterDeeJay #294 üzenetére
"Pásztor Pálinkás"?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #291 üzenetére
Csöcsös Shepard.
-
Mozso26
senior tag
válasz
MasterDeeJay #266 üzenetére
Aha köszönöm szépen , tényleg sokat segitettél mert ha nem lesz szemcsés és löni is foguk tudni kitudja .. még jo is lehet.
-
-kdM-
senior tag
válasz
MasterDeeJay #262 üzenetére
Chora's Den-ben voltal mar? Az mi hogy beulsz a szekbe es a "kek bizbasz" razza ott magat neked?
Ashley is beszol, hogy tobbmillio fenyevre a foldtol ugyan az megy mint otthon, "lanyok" razzak a segguket a szinpadon.
-
Silenzio
addikt
válasz
MasterDeeJay #221 üzenetére
Azt a 250 Ft-ot szerintem megéri a doboz. Meg a látványa, a tapintása
Tényleg az Unreal 3 engine-t használja? Nem láttam az elején a logot. Szerintem annyira nem is hasonlít, bár a színkezelése jellegzetes.
-
Silenzio
addikt
válasz
MasterDeeJay #218 üzenetére
Mennyibe kerül dollárban? És hogy tudod megrendelni?
-
Frigo
őstag
válasz
MasterDeeJay #215 üzenetére
EA-s játék szóval kizárt hogy Steam-en megjelenjen ,EA LINK-en keresztül lehet online megvásárolni és letölteni a játékaikat.
-
Gyusz
őstag
válasz
MasterDeeJay #215 üzenetére
Nem tartom lehetetlennek, de ha nem reklámozzák még, hogy vásárold meg Steamen, akkor egy ideig még biztosan nem lesz.
-
tiv83us
veterán
válasz
MasterDeeJay #192 üzenetére
A Splinter Cell-t StarForce vedte, azzal nekem is volt bajom anno, de ezt a hibat mar egy ideje kikuszoboltek, hogy ne pocsmorogjon eredetivel.
A fentebb emlitett uriember egy masfajta vedelemrol erdeklodott /szamomra egyertelmu, hogy miert/, de hogy megnyugtassam, a hir nem igaz, nem kell majd 10 naponta aktivalni a jatekot a neten, max ha a Verbatim verzsonnel jatszik, akkor nem tud majd frissiteni, illetve uj kuldeteseket letolteni.
-
tiv83us
veterán
válasz
MasterDeeJay #181 üzenetére
Ez egy jo valasztas, abban az esetben ha biotics vagy, nem soldier vagy ilyesmi. Garrus jol fog jonni kesobb a Sniper skilljeivel, Wrex meg shootgunnal es assault riffle-al is hatasos /es a humora is sotet, de jo
/
En most egy ruthless soldier vagyok, ugyhogy en Kaiden-t es Garrus-t hurcolaszom magammal, de csak azert, mert a tobbi taggal mar vegigtoltam
ps: Ha valaki elakad, lehet kerdezni a doktort
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Strix RTX 4090 Evangelion 2.0
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest