Hirdetés
- Microsoft Rewards
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Wolverine
üzenetére
fujrosszszarfosgané...elmegy

jahj egyel több lett a cuna szó..mondj még egy nevet

Augy ezek nálam kimaradtak...a Witchert próbáltam..játszottam is vele egy darabig de nemtudtam megszokni a kamerakezelést...egy lépcsőn nem tudtam feljutni mert mire fordultam volna már visszafele jöttem

Bár ott lehet az volt a gond hogy akkor áltam át konzolról PC-re

a BG-k jók..azokat toltam..nemrégiben ujra elővettem a 2-t meg a kiegjét de nem volt rá időm

-
Sirandrish
legenda
válasz
Wolverine
üzenetére
az FF mind kőkemény RPG...és abban is van rengetek duma ez is tény..és rengetek átvezető animáció...de 20percből nem 1et játszok benne...
a Castle az nagyon nagy gém..2D-s még..Ps1-ről..ha tudsz emut próbáld ki...

van 3D-s verziója is ps2-n de azoknak már nem olyan a hangulata

-
Sirandrish
legenda
ahhoz képest hogy nem érdekel hogy szerintem szar mégis ócsárolsz amiért nem tetszik a"olvassá1órából53percet" szinvonalu játék....
Neked tetszik? hát istenem...játsz vele...ennyi erővel amiért nem egyezik az izlésünk akkor most énis mondhatnám hogy te egy "kisstrébervagyokosztolvasokosztegyjátéktóliseztvárommerttökjóhafojikaszemem" tipus vagy? aztán persze mellébiggyesztek zárójelben egy (barminemü sértés nélkül) szöveget és én leszek a laza?
Csak érdeklődöm!
Bejöttem..elmondtam hogy nekem nem jön és hogy miért és akkor én vagyok a paraszt meg a debil hogy ez nekem nem jön be?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Wolverine
üzenetére
Diablo I,II és kiegjei...Dungeon Siege 1,2, Final VII, VIII,X-2, Castle-k (pontosan nemtudom de legalább 2),Nox,TQ és kiegje és még sorolhatnám...ha ez nem elég ahhoz hogy ezzel "A" rpg-vel játszak akkor tényleg nem nekem való...
annyit hozzátennék hogy a az összesbe amivel eddig játszottam nincs ennyi pofázás...a játék nem az olvasásról szól szvsz...legyen benne párbeszéd..legyen benne történet (ez valóban rpg) de ne a játék 95%át tegye már ki... -
Sirandrish
legenda
én olyan nagy kedvel vágtam neki hogy hihetetlen..mindenhol dicsérik..mindenhol csak annyit olvasok hogy huu legjobb meg ilyen fasza olyan fasza aztán ezután hatalmas csalódás volt...20percet ha toltam vele de ha abból 2percet mozgathattam a karaktert akkor sokat mondok...
Volt egy szikla amire nembirtam felmászni mert csak beguggolt mindig a tövébe és nyomta a hülyeséget hogy bal ctrl ha fel akarsz álni...kérdem..és ha fel akarok mászni köcsög akkor mivan...hát leszarta
-
Sirandrish
legenda
ez egy trágya gém

Tegnap kirpóbáltam...hát...inkább könyvet olvasok mit kifojjon a szemem a sok pofázástól... -
Sirandrish
legenda
válasz
Vistaboy
üzenetére
a KOTOR-al pont nem játszottam...de van egy olyan sanda gyanum hogy volt és ebben is van bőven mit megérteni és értelmezni..viszont így az angolt ki se próbálom mert nem igazán vágom...a tényleg ilyen game-hez kellő dolgokat megértem de mikor majd leir egy küldetést csak pislogni fogok..magyar mikorra várható?
-
Sirandrish
legenda
Kérdés...mennyi kell a gamehez Angol tudás mert gameplayeket ahogy elnéztem nem egyszerü a game

-
Sirandrish
legenda
itt senki sem olvas alapelveket???
-
Sirandrish
legenda
oh ez RPG lenni?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Microsoft Rewards
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Revolut
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Magyarországon elsőként: ÖRÖK GARANCIÁS iPhone kijelzőcsere
- Szép állapotú Xbox Series X 1TB+Gyári használt Wireless Headset
- Szép állapotú PlayStation 5 DualSense Edge
- RGH-ás Slim Fekete Xbox360 500Gb+1db joy+Kinect+Játékok!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4080 12gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest