Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szélesebb belső kijelzőt és újragondolt külsőt kaphat a Huawei Pura X2
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
- Honor Magic V2 - origami
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Hááát ez elég furi...mikor indulsz akkor 3 pontot kapsz..azt tudod szétosztani...és kb. minden szintlépéskor kapsz 2-2 pontot.
Ennek így kellene működnieeeeeeeeee...
Óóóóó... hoppácska...lesd meg a beállításoknál...meglehet adni a játékmenetnél, hogy pontok szétosztása - te magadnak akarod... csapatodnak auto gép vagy te is és csapatod is magától gép legjobb döntése alapján osztja szét.
Lehet beállítottad, mert nem tudtad mi az mindet autora.Először én sem tudtam mi az, de utána leesett, mikor megvolt az első szintlépés.
Erre tudok gondolni és remélem 99%os a találatom...te érdekedben is remélem ez, mert ha nem akkor valami nagy gánya van.
Remélem tudtam segíteni!!!
Minden jót!
Új hozzászólás Aktív témák

- 27% Corsair Dominator Titanium Rgb Ddr5 96Gb (2X48Gb) 7000Mhz Cl40 !
- iPhone 15 Plus 128GB Black 100% akkuval!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest