Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapid136
őstag
www.rokkorfiles.com
Szinte biztos hogy az utolsó szériákon már elmaradt a Rokkor felirat és minimális (költségcsökkentés okán) változtatások is biztos hogy voltak, de nem hinném hogy ez látható eltérést okoz.
Én az utolsó előtti MD szériát szeretem, könnyebbek a fém és gumigyűrűs MC változatoknál, de még jóval kevesebb műanyag van benne a legutolsó, rekeszrögzítős darabokhoz képest. -
jjeahh
nagyúr
Én ajánlom a minolta md-t és az újabb zuiko 50/1.8-asokat. Ezek elég kontrasztosak, viszonylag jól bírják az ellenfényt, egyet rekeszelve élesek. Talán az egyetlen hátrányuk a rekeszelve szögletes és ideges bokeh... Ha szebb kerek bokeht akarsz olcsón, akkor helios 44-2, ez viszont életlenebb, sarkakban ken és az ellenfényt nem bírja.
Ebayről természetesen érdemes csemegézni, én pl. a teljes rendszeremet onnan rendeltem
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G szett
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR (makulátlan állapot!)
- Think Tank Retrospective 10 - Prémium fotós válltáska (makulátlan állapot!)
- Sony FE PZ 28-135mm f/4 G OSS
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha volna beugrana.Ez volna a kérdés hogy csináljak-e oda vagy ne 
Nyitva kissé szellemesek a szélek, de melyiknek nem ennyi pénzért... Szerintem az egyik legjobb olcsó 50-es (ha nem a legjobb)