Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Popup boltot nyitott a Dreame a Westendben
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Pentacon 50mm 1.8 mc-re gondolsz? Szerintem az annyira nem jó, sőt, nekem nem kéne
A haveromnak van egy, próbáltam és nem vagyok oda érte... ha olcsó 50mm, akkor a minolta md 50/1.7-et meg a zuiko 50/1.8-at ajánlom inkább, elvileg az utóbbiból a késői példányok jobbak, én pont egy ilyent fogtam ki... igaz nyitva ezeket is csak szórt fényben használom (kevesebb CA, képi hiba), de egyet rekeszelve szuper kis üvegek, az ellenfényt is elég jól bírják. Helios-t szvsz akkor érdemes venni, ha tetszik a lágy, kopott képi világa, a flare amit produkál meg az örvénybokeh... én személy szerint imádom 
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Projektor topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A haveromnak van egy, próbáltam és nem vagyok oda érte... ha olcsó 50mm, akkor a minolta md 50/1.7-et meg a zuiko 50/1.8-at ajánlom inkább, elvileg az utóbbiból a késői példányok jobbak, én pont egy ilyent fogtam ki... igaz nyitva ezeket is csak szórt fényben használom (kevesebb CA, képi hiba), de egyet rekeszelve szuper kis üvegek, az ellenfényt is elég jól bírják. Helios-t szvsz akkor érdemes venni, ha tetszik a lágy, kopott képi világa, a flare amit produkál meg az örvénybokeh... én személy szerint imádom