Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple Watch
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuchy
őstag
Megjött az adapter a Canon FD 300mm f5.6-hoz, működik vele szépen a blende állítás is.
Mai nap tesztelgettem is kicsit, de meglepően jó képeket csinál. f5.6-on kicsit lágy és van egy kis CA is, f8-on már élesebb képet csinál, a CA csökken de még mindig van, F11-en tovább élesedik itt már karcol, CA egy pici itt is van, f16-on meg már megint elkezd lágyulni, de a CA szinte teljesen eltűnik. Tovább meg nem mentem mert nincs értelme ilyen gyújtótávolság mellett.
Ami nehéz, az kitartani, hogy ne legyen bemozdulva. Azért napfénynél is még kíváncsi vagyok mit produkál, mert az megint kicsit más helyzet. Amúgy szerintem jó lesz. Bíztam benne, mert a Canon FD obik elég élesek és ez is közéjük tartozik. Amúgy durva hogy ilyen gyutáv mellett milyen kicsit a mélységélesség még rekeszelve is.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 26
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én meg itt idegeskedek mi legyen vele.