- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
holodp
aktív tag
válasz
Krystal_s #1360 üzenetére
Sajnos a védett mód kikapcsolása nem segített.
Viszont újraraktam megint mindent, és egyesével raktam fel dolgokat, ellenőrizve a Flash működését.
A probléma a .NET keretrendszer 4-nél jött elő újra, előtte nem volt semmi gond a Flash-sel. Mi a fene ez egyáltalán? Csak azért raktam fel, mert a Catalyst minden egyes indításnál nyávog, hogy neki márpedig kell a keretrendszer 4-es verziója.
Mit lehet ezzel tenni? -
laszlohu
addikt
válasz
Krystal_s #1241 üzenetére
Azoknak, akik rendszeresen kikapcsolt hardware acceleration - nel használják a flash playert és a videókártya driverük 2011. 03 hónál későbbi, és nem túl öreg a videókártyájuk, van egy jó hírem, ui. kijött a Chrome 14 - es stabil nemrég, ami akkor is használja a GPU - gyorsítást, meggyorsítva ezzel a flash lejátszást, ha egyébként a flash playerben ki van kapcsolva a hardware acceleration.
Azt nem mondom, hogy bug mentes, de kb annyi hiba van benne, mint más böngészőkben.
-
laszlohu
addikt
-
Pá
addikt
válasz
Krystal_s #1121 üzenetére
közben újrahúztam a gépem, úgy néz ki feleslegesen...
igen a 10.1 van fent és teljesen szétfagyasztja a gépem. régen még csak a böngészőt, de most a reinstall óta teljesen kinyírja és csak reset segít.
leszedtem amúgy és megpróbáltam felrakni a 10.0-t, de a telepítésnél kiírja, hogy van újabb verzió és a régit nem engedi feltenni. lolilyenkor mi a teendő? csak az én gépemet utálja ennyire? másoknál simán megy?
-
Krystal_s
addikt
válasz
Krystal_s #1063 üzenetére
találtam egy fórumot, ahol pont erről írnak...[link]
lehet h nem fog menni...ezek kódolt és védett képek...
"also- this site is using EREZ IMAGING to serve the photos.
It takes a master image and then only certain sections of it can be "served" up for inspection.
The actual master image is not accessible via a web browser."
ez egy olyan oldal ,ami úgy védi a képet ,hogy az eredetit feldarabolja és a tényleges fő kép nem hozzáférhető egy webböngészőn keresztül. hm...
Mac OS X rendszerre van egy program,mivel letudták menteni ,de az sem a teljes méret... -
Zola007
veterán
válasz
Krystal_s #1061 üzenetére
Köszio, hogy utánanézel. Igazság szerint próbáltam én is mindent, "Live HTTP headers"-el, operával forráskódból kihalászni, de sehogysem sikerül. Valahogy el van rejtve és az eredeti képből csak beállításoknak megfelelően tölt be cache-be részleteket.
a kód szerintem elvileg ez lenne:
http://images.kb.se/erez4/erez?src=images/urn-nbn-se-kb-digark-48461.tifDe erre csak az indexméretet nyitja meg.
Itt lenne az eredeti oldal: [link]Próbáltam átalakítani a kódot a http kódból visszaírni közvetlenre, így:
[link]
De itt pedig csak max 2000-ig engedi a hosszabbik oldalt és szintén konvertált.Ha pedig külön ablakban nyitom meg (maximize) és átarom a player ablakának felbontását a címsorban, akkor kirajzolja a teljes képet, de szintén nem menthető:
[link]Na itt kezdtem tanácstalan lenni
-
válasz
Krystal_s #1055 üzenetére
Megnéztem az oldalt.
Nekem is magas a proci terhelés, de nem 1005-os, és nem is hal meg a gép, csak jó alaposan leterheli az oldal. Nem értem, hogy miért lehet.
Ha lesz időm a héten nekiállok elemezni az oldaladat (letöltöm, szétszedem, összerakom), ha nincs ellene kifogásod, és megkeresem a probléma okát. Engem is érint mert néha muszájból készítek weboldalakat.A letölthetetlen Flash videók a böngésző cache-ben sincsenek meg? Opera mondjuk e téren jobb, mert egy-az egyben tároja a fájlokat, csak át kell nevezni a megfelelő formátumba.
-
válasz
Krystal_s #1045 üzenetére
Most látom, hogy írtál nekem is.
Nekem egy ideje nem jelenetkezik a probléma. Szerintem megjavították.
Igen, nálam is 100% volt a proci terhelés, vagyis 50%, mert két magból csak az elsőt használta el.
Egyébként furcsa volt a jelenség, mert nálam FF is csinálta, de ritkábban, mint az opera, holott tudtommal ugyanazt a Flash playert használják.
Szerintem attól is függ, hogy az adott oldal milyen Flash-es kódot használ, mert a saját magam által készített Flash oldalak nem voltak hibásak, pedig hosszasan teszteltem őket az adott időszakban is.A másik topikban bunkóskodó júzert meg ne szívd mellre, mindenhol vannak ilyenek. A többség (99%) itt is jófej.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest