- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
este olvastam h nem sokára jön ki a 10.2-es. talán addig nem kérdezget, és javítják azt a bugot ,ami miatt nálad sem jó. itt egy fórum, ahol másoknak is hasonló problémáik vannak a flash player miatt -> [link]
van akinél megoldást jelentett a 10.2 beta. legrosszabb esetben ha újra frissíteni akarna ,akkor azt kellene kipróbálnod. -
Krystal_s
addikt
én már abban bízom h végleg megszűnik a flash player és helyette a sokkal kevesebb erőforrást igénylő html5 fogja jelenteni a megoldást. [Flash kontra HTML5]
nagyon zavaró,amikor egy oldalon sok flash alkalmazás van, akkor szinte használhatatlan lesz a rendszer a magas cpu terhelés miatt.
oka van h az Apple sem használja. szarul van megírva. ahogy láttam neked elég jó kis géped van és elvileg nálad ez nem kéne h gondot okozzon. én még nem tettem fel a 10.1-et ,mert olvastam h nem igazán jött össze nekik a nagy okosság miszerint kevesebb cpu terhelés és inkább a jó vga erőforrásait használná ki. sok embernél megmaradt a proci terhelés is és a vga-t is terheli...Vannak oldalak, amik egy idő után "követelik" a frissítést, különben nem működik az ott lévő pl. zene lejátszó stb.
nálad bármi bekavarhatott és lehet h ha most feltennéd ,akkor már jó lenne a 10.1-es is. nyugodtan frissítheted ,mert ha ismét nem lesz jó ,akkor legalább tudod h valóban az okozta a hibát és a Flash player uninstall progival bármikor törölheted és felteheted a mostanit.
örülök h tudtam segíteniui : lehet h sunyi, de magától nem szokott upgradelni
rá szokott kérdezni...kiírja h megjelent az újabb, és választhatod a telepítést, vagy a későbbi figyelmeztetést, vagy kihagyod.
-
Krystal_s
addikt
a [Flash Player uninstaller]-el tudod leszedni teljesen . és utána feltudod telepíteni a másikat...
-
Krystal_s
addikt
melyik verziót használod ? pár napja jelent meg a 10.1-es flash player.
gépfüggő ,akinek újabb vga és cpu van a gépében ,annak előnyös lehet ,mert kihasználja a vga erőforrásait , de állítólag a proci terhelés nem sokat javult.
ha régebbi flash player-ed van ,akkor érdemes lenne kipróbálni hátha segít,ha viszont a frissítés óta van ez a jelenség ,akkor vissza kéne tenned a régebbit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Synology NAS
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest