- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
Krystal_s #1061 üzenetére
Köszio, hogy utánanézel. Igazság szerint próbáltam én is mindent, "Live HTTP headers"-el, operával forráskódból kihalászni, de sehogysem sikerül. Valahogy el van rejtve és az eredeti képből csak beállításoknak megfelelően tölt be cache-be részleteket.
a kód szerintem elvileg ez lenne:
http://images.kb.se/erez4/erez?src=images/urn-nbn-se-kb-digark-48461.tifDe erre csak az indexméretet nyitja meg.
Itt lenne az eredeti oldal: [link]Próbáltam átalakítani a kódot a http kódból visszaírni közvetlenre, így:
[link]
De itt pedig csak max 2000-ig engedi a hosszabbik oldalt és szintén konvertált.Ha pedig külön ablakban nyitom meg (maximize) és átarom a player ablakának felbontását a címsorban, akkor kirajzolja a teljes képet, de szintén nem menthető:
[link]Na itt kezdtem tanácstalan lenni
-
Zola007
veterán
Sziasztok
Valakinek lenne ötlete, hogy ebből a playerből a teljes méretűre kinagyított képet hogyan tudnám kiszedni vagy a helyét megtalálni a szerveren?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest