Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
Krystal_s #1121 üzenetére
közben újrahúztam a gépem, úgy néz ki feleslegesen...
igen a 10.1 van fent és teljesen szétfagyasztja a gépem. régen még csak a böngészőt, de most a reinstall óta teljesen kinyírja és csak reset segít.
leszedtem amúgy és megpróbáltam felrakni a 10.0-t, de a telepítésnél kiírja, hogy van újabb verzió és a régit nem engedi feltenni. lolilyenkor mi a teendő? csak az én gépemet utálja ennyire? másoknál simán megy?
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Ide lettem irányítva.
Pár napja nem nagyon megy semmilyen videolejátszás a gépemen. Youtubnál pl egy csomót bufferol, aztán a hang elindul nagyon szaggatottan és halkan, de kép helyett csak egy sima zöld háttér van, aztán a böngésző szétfagy. Streamek sem igazán akarnak menni. Ráadásul mozgó flash hírdetésekre is elég érzékeny lett a dolog, pl www.a5.hu-n rendszeresen kiakad, de az indexen is nagyon fagyogat a böngésző.
Alapvetően IE-t használok, de próbáltam firefox-szal is és ugyanaz.
Korábban soha nem volt semmilyen problémám a videolejátszással, pár napja van mindez, ötletem nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest