- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sub-S
senior tag
válasz
Nyugdíjas #1030 üzenetére
Igaz, hogy általánosságban kérdeztem, de milyen infóra lenne még szükség, hogy érdemi választ lehessen adni rá?
Mint korábban is írtam annyi a problémám, hogy ha a Flash progiban pl rákattintok egy gombra ami meghív egy függvényt, ami esetleg lehet több 10 mp is míg lefut, addig nem tudok semmit sem csinálni, csak ha végez akkor kapom vissza az "irányítást".
-
Sub-S
senior tag
válasz
Nyugdíjas #1023 üzenetére
Köszönöm az jó lenne, leginkább ha AS2-es megoldás is lenne rá.
Kiderült, hogy amit írtam korábban (hogy az AS3 20-szor gyorsabb volt) az nem fedi a valóságot, a szintaxist árírtam AS3-ra le is futott szépen és csak a futásidőt néztem, de mint kiderült nem as jó eredményt...
-
bobace
addikt
válasz
Nyugdíjas #1011 üzenetére
on (release) {
getURL("http://www.paticard.hu", "_blank");
}Ennyire egyszerű a "kódom", movieclippel hogy nézne ki? A button neve szimplán 'link'.
szerk: közben jó lett
a kódban kétszer volt valamiért benne az akció, az egyik instance-be is beette magát load-olós movieevent formájában... Pedig legalább 3-szor átnéztem az összes akciót...
-
Sub-S
senior tag
válasz
Nyugdíjas #1005 üzenetére
Ez egy rekurzív, visszalépéses algoritmus, nyilván ha csak ezt kellene megoldani, jobb választás lenne a java, de Flash-ben jóval egyszerűbb/gyorsabb összehozni hozzá a felületet, animációkat...
Ezért is kérdeztem mennyi különbség lehet az AS2 és AS3 "sebessége" között.
-
Sub-S
senior tag
válasz
Nyugdíjas #1001 üzenetére
Igen tömb a tömb-ben dolog
, a kapcsos zárójeles rész az egy javas megvalósítás, ilyesmi szintaxissal megadható egy tömb AS3-mal, vagy csak úgy mint az AS2-ben?
Mi az a 15mp egy végtelen ciklusnak?
Nézegettem az egyik AS2-es script illetve ugyanazon algoritmus java-s változatát, sokkal lassabb(többszázszor!) volt a Flash. -
Sub-S
senior tag
válasz
Nyugdíjas #999 üzenetére
Csak 2 dimenziós tömbökre gondoltam, ha jól tudom az AS2-vel csak így lehet:
adat = new Array(
Array( 1,2,3 ),
Array( 1,2,3 ),
Array( 1,2,3 ));AS3-ban már van lehetőség másképp is megoldani?
Pl. mint javaban:
int adat[][] = {
{ 1,2,3 },
{ 1,2,3 },
{ 1,2,3 }};
Tudja már ezt az AS3? A tömbkezelése, scriptfuttatása mennyivel gyorsabb mint az AS2-é?Illetve van valami lehetőség annak a megakadályozására, hogy ha egy script futása viszonylag sokáig tart, akkor kb 15 mp után ne dobjon fel egy ablakot a Flash Player, hogy leállítsa-e a scriptet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Synology NAS
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest