- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
nálam tuti h a slide-show terheli, mert ahonnan azt feltöltöttem ott csak az van és ott is látom. haverom már kielemezte ,egy üres tárhelyre is feltette külön. ezért nem érdemes már szétszedni. Elemzésnek jobb lenne ott egy ismertebb ember profilja, ugyanis náluk még rosszabb...a sok kis videó és kép miatt...vagy lehet ,hogy fut valami a háttérben.
ha megnézel egy videót a 4tube-on ,akkor látni fogod ,hogy nincs semmi a cache-ben sem, mind1 melyik böngészővel nyitod meg. Nekem amikor szólt az ismerősöm, akkor 4 féle böngészővel ( opera is köztük volt ) + pár programmal próbálkoztunk.Külföldi fórumokban is még keresik a megoldást...sima video capture progikkal tudták leszedni, de az nem az igazi...
-
Krystal_s
addikt
"Szerintem attól is függ, hogy az adott oldal milyen Flash-es kódot használ, mert a saját magam által készített Flash oldalak nem voltak hibásak
én is erre gondoltam, hogy bizonyos oldalakon változtattak,újítottak ezt azt a kódokban pl a minőség miatt és ez lehet az oka. pár hete az egyik ismerősöm szólt,hogy a P3-as notiján már nem tudja lejátszani a youtube-os videókat.Fekete kép...cpu meg 100%.Korábban akadozva, de ment neki. Vannak más hasonló oldalak kis videókkal azokat megtudja nézni.van már olyan oldal is, ahonnan pl nem lehet letölteni a flash videót...elég sok módszer van erre, de ott 1ik sem működik én sem akartam elhinni...az okos progik megtalálják a forrás címet, de egy idő után kiírja h hibás a cím. 4tube.com-on Flash player + JW player keveréke...
-
Krystal_s
addikt
én is úgy vettem észre, hogy nem minden oldalnál eszi a procit. nekem a myspace-en tűnt fel a jelenség. pl slide-show meg a zenelejátszók miatt stb. és ha sok youtube-os oldalt nyitok meg egyszerre...( korábban nem volt ezekkel gond ) flash block-ot használom az segít ezen ha nem is oldja meg...és várom az újabb FF-t, talán javítanak ezt azt, írják hogy optimalizálják pl a flash kezelést is. Talán nem lesz gond és nem kell másik böngészőt használnom.
tudom, hogy vannak "érdekes" emberek, sok fórumot olvasok...csak amikor személyesen kell átélni hirtelen rossz érzés ( ok nélkül ).Aki fórumozik annak tudomásul kell venni, hogy nem lesz mindenki kedves és jóindulatú, de az nem engem minősít. Igen a többség még szerencsére "jófej" és miattuk már megéri ide benézni... -
Krystal_s
addikt
üdvi , nálad is majdnem 100% cpu-t esznek ezek az oldalak olyankor ?
én is észrevettem ,hogy egy ideje valami nem ok a flash playerrel...mivel Firefox böngészőt használok,ezért pár napja a Mozilla firefox topikba kérdeztem rá a jelenségre, IE7-el nem eszi annyira a cpu-t.
érdemes elolvasni mit és milyen "kedves" választ kaptam valakitől...[link] #6791 volt az én hsz-em.
azóta inkább a külföldi oldalakon keresem a választ.Sokan panaszkodnak a jelenségre,de pontos megoldást még nem találtunk a haverommal. -
harry
veterán
Kösz a tippet, belenéztem a flash help-be is, de utálom, bármit írok be, van vagy száz találat, nehéz választ találni, de megnézem majd a másik fórumot is.
Esetleg dupla kattintás figyelésére van valahogy lehetőség? Egy bonyolult elképzelésem van, de talán lehet egyszerűbben is. -
doc
nagyúr
engem C++ után nagyon idegesít, olyan összedobált feelingje van
pl. egy csomó new, delete nélkül
de amúgy is, teljesen más a felfogása mint pl. a C++-nak
viszont rengeteg mindent nagyon egyszerűen meg lehet benne csinálni, ez tetszikMOD: ja, időközben kiderült hogy a Flex SDK tud sima flash9-es swf-be fordítani, szóval megvan az ingyenes flash megoldás
-
doc
nagyúr
köszi a választ
ez hova tölti pontosan? már úgy értem, egy sprite-nál pl. egyértelmű, de egy movieclip-nél minden frame-en ott lesz? azt meg lehet vhogy mondani hogy melyik frame-re akarom rakni? vagy előtte álljak arra a frame-re egy gotoandstop-pal?sajna a gugli folyton régi (actionscript 2-es) példákat meg doksikat ad, nekem meg AS3 kéne
-
Na, az előző megoldódott, de van újabb kettő:
Hogy lehet egy moziban lévő másik mozik úgy duplikálni, hogy az új mozi ugyanoda kerüljön, mint ahol az eredeti van, vagyis ha tul_mc-ben vagy egy adat1 nevű mozi, akkor csinálni akarok mellé egy adat2-t, ami pont ott van, ahol az adat2 (ugyanazon a layeres, stb.)
És mindezt a tul_mc-n kívülről.
Hogy tudok egy ciklusban generált moziból az előzőre hivatkozni?
Így nem megy: ''_parent.tul_mc'' + i
Azt szeretném megoldani, hogy egymás alá kerüljenek a mozik, és ha valamelyik mérete változik, akkor az alatta lévők kövesség ezt a változást.
Lényegében azt akarok lekérdezni, hogy az előző sorszámó mozi hol helyezkedik el, és milyen magas.
Köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest