- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Szia, az új Flash Payer-ben kell kikapcsolni a Védett módot (Protected Mode). Ez a legtöbb esetben megszokta oldani a problémát. Amennyiben mégsem lenne jó, akkor egy régebbi Playert kell visszatenni.
pl itt van egy leírás róla...
Mozilla blog: Flash Player-hibák a Firefoxban -
Krystal_s
addikt
válasz
katt777 #1255 üzenetére
szia
telepítés előtt érdemes az adobe uninstallert futtatni, ami törli a korábbi nyomokat...
Adobe Flash Player 11.1.102.55
IE - flash_player_11_active_x_32bit.exe
FF - flash_player_11_plugin_32bit.exea címek innen vannak.
-
Krystal_s
addikt
válasz
bobalazs #1240 üzenetére
szia, 10.3-as flash playerrel én is hasonlót tapasztaltam az egyik régi gépemen ( 3-4éves ), amikor youtube-on Full screen-re tettem a videókat ,akkor csak hang volt és fekete kép...
amikor kikapcsoltam a hardveres gyorsítást ,utána jó lett.
nevetséges ,hogy még nincs normális alternatívája ennek a procizabáló adobe xarnak -
Krystal_s
addikt
válasz
CarrGomm #1230 üzenetére
szia, ezzel a hivatalos flash player uninstallerrel távolítsd el, hátha vmi megsérült korábban és ez elvileg javítja, töröl minden maradékot...
majd utána próbáld újra telepíteni a playert... -
Krystal_s
addikt
válasz
laszlohu #1221 üzenetére
mert egy újabb VGA-nál nem fogom állandóra kivenni a pipát
sőt a régin sem ,ha alapbeállítással, azaz hardveres gyorsítással is normálisan tud működni...nálam egy frissítés megoldotta. vmit biztos segít az a beállítás, h a procit ne terhelje annyira. az más kérdés ,h kinek mennyire támogatja a videó kártyája... -
Krystal_s
addikt
válasz
GeryFlash #1219 üzenetére
szia, okozhatja VGA driver is. nálam is volt olyan, h bizonyos videókat nem tudtam lejátszani, mert szétesett a kép kockás és zöldes lett, mint amikor hibás egy videó. kikapcsoltam a hardveres gyorsítást, akkor nem volt gond, de zavaró volt, h kapcsolgatni kellett, ezért frissítettem a driver-t és utána végleg jó lett.
-
Krystal_s
addikt
válasz
fair play #1165 üzenetére
szia az Adobe Flash Player uninstaller-el tudod eltávolítani a régit. és utána bármelyiket feltudod telepíteni.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Oliverda #1137 üzenetére
szia, innen letudod tölteni -Adobe Flash Player v10.1.102.64 - November 4, 2010
-
Krystal_s
addikt
este olvastam h nem sokára jön ki a 10.2-es. talán addig nem kérdezget, és javítják azt a bugot ,ami miatt nálad sem jó. itt egy fórum, ahol másoknak is hasonló problémáik vannak a flash player miatt -> [link]
van akinél megoldást jelentett a 10.2 beta. legrosszabb esetben ha újra frissíteni akarna ,akkor azt kellene kipróbálnod. -
Krystal_s
addikt
én már abban bízom h végleg megszűnik a flash player és helyette a sokkal kevesebb erőforrást igénylő html5 fogja jelenteni a megoldást. [Flash kontra HTML5]
nagyon zavaró,amikor egy oldalon sok flash alkalmazás van, akkor szinte használhatatlan lesz a rendszer a magas cpu terhelés miatt.
oka van h az Apple sem használja. szarul van megírva. ahogy láttam neked elég jó kis géped van és elvileg nálad ez nem kéne h gondot okozzon. én még nem tettem fel a 10.1-et ,mert olvastam h nem igazán jött össze nekik a nagy okosság miszerint kevesebb cpu terhelés és inkább a jó vga erőforrásait használná ki. sok embernél megmaradt a proci terhelés is és a vga-t is terheli...Vannak oldalak, amik egy idő után "követelik" a frissítést, különben nem működik az ott lévő pl. zene lejátszó stb.
nálad bármi bekavarhatott és lehet h ha most feltennéd ,akkor már jó lenne a 10.1-es is. nyugodtan frissítheted ,mert ha ismét nem lesz jó ,akkor legalább tudod h valóban az okozta a hibát és a Flash player uninstall progival bármikor törölheted és felteheted a mostanit.
örülök h tudtam segíteniui : lehet h sunyi, de magától nem szokott upgradelni
rá szokott kérdezni...kiírja h megjelent az újabb, és választhatod a telepítést, vagy a későbbi figyelmeztetést, vagy kihagyod.
-
Krystal_s
addikt
a [Flash Player uninstaller]-el tudod leszedni teljesen . és utána feltudod telepíteni a másikat...
-
Krystal_s
addikt
melyik verziót használod ? pár napja jelent meg a 10.1-es flash player.
gépfüggő ,akinek újabb vga és cpu van a gépében ,annak előnyös lehet ,mert kihasználja a vga erőforrásait , de állítólag a proci terhelés nem sokat javult.
ha régebbi flash player-ed van ,akkor érdemes lenne kipróbálni hátha segít,ha viszont a frissítés óta van ez a jelenség ,akkor vissza kéne tenned a régebbit. -
Krystal_s
addikt
válasz
GEPESZ66 #1106 üzenetére
valóban célszerű eltávolítani egy un. flash unintalller alkalmazással.
amit le lehet tölteni az adobe weboldaláról : Adobe Flash Player uninstallerazt tudnod kell ,hogy ez nem csak a firefoxhoz telepített flash playert szedi le ,hanem azt is ,ami az IE-hez van.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Krystal_s #1063 üzenetére
találtam egy fórumot, ahol pont erről írnak...[link]
lehet h nem fog menni...ezek kódolt és védett képek...
"also- this site is using EREZ IMAGING to serve the photos.
It takes a master image and then only certain sections of it can be "served" up for inspection.
The actual master image is not accessible via a web browser."
ez egy olyan oldal ,ami úgy védi a képet ,hogy az eredetit feldarabolja és a tényleges fő kép nem hozzáférhető egy webböngészőn keresztül. hm...
Mac OS X rendszerre van egy program,mivel letudták menteni ,de az sem a teljes méret... -
Krystal_s
addikt
-
Krystal_s
addikt
nálam tuti h a slide-show terheli, mert ahonnan azt feltöltöttem ott csak az van és ott is látom. haverom már kielemezte ,egy üres tárhelyre is feltette külön. ezért nem érdemes már szétszedni. Elemzésnek jobb lenne ott egy ismertebb ember profilja, ugyanis náluk még rosszabb...a sok kis videó és kép miatt...vagy lehet ,hogy fut valami a háttérben.
ha megnézel egy videót a 4tube-on ,akkor látni fogod ,hogy nincs semmi a cache-ben sem, mind1 melyik böngészővel nyitod meg. Nekem amikor szólt az ismerősöm, akkor 4 féle böngészővel ( opera is köztük volt ) + pár programmal próbálkoztunk.Külföldi fórumokban is még keresik a megoldást...sima video capture progikkal tudták leszedni, de az nem az igazi...
-
Krystal_s
addikt
"Szerintem attól is függ, hogy az adott oldal milyen Flash-es kódot használ, mert a saját magam által készített Flash oldalak nem voltak hibásak
én is erre gondoltam, hogy bizonyos oldalakon változtattak,újítottak ezt azt a kódokban pl a minőség miatt és ez lehet az oka. pár hete az egyik ismerősöm szólt,hogy a P3-as notiján már nem tudja lejátszani a youtube-os videókat.Fekete kép...cpu meg 100%.Korábban akadozva, de ment neki. Vannak más hasonló oldalak kis videókkal azokat megtudja nézni.van már olyan oldal is, ahonnan pl nem lehet letölteni a flash videót...elég sok módszer van erre, de ott 1ik sem működik én sem akartam elhinni...az okos progik megtalálják a forrás címet, de egy idő után kiírja h hibás a cím. 4tube.com-on Flash player + JW player keveréke...
-
Krystal_s
addikt
én is úgy vettem észre, hogy nem minden oldalnál eszi a procit. nekem a myspace-en tűnt fel a jelenség. pl slide-show meg a zenelejátszók miatt stb. és ha sok youtube-os oldalt nyitok meg egyszerre...( korábban nem volt ezekkel gond ) flash block-ot használom az segít ezen ha nem is oldja meg...és várom az újabb FF-t, talán javítanak ezt azt, írják hogy optimalizálják pl a flash kezelést is. Talán nem lesz gond és nem kell másik böngészőt használnom.
tudom, hogy vannak "érdekes" emberek, sok fórumot olvasok...csak amikor személyesen kell átélni hirtelen rossz érzés ( ok nélkül ).Aki fórumozik annak tudomásul kell venni, hogy nem lesz mindenki kedves és jóindulatú, de az nem engem minősít. Igen a többség még szerencsére "jófej" és miattuk már megéri ide benézni... -
Krystal_s
addikt
üdvi , nálad is majdnem 100% cpu-t esznek ezek az oldalak olyankor ?
én is észrevettem ,hogy egy ideje valami nem ok a flash playerrel...mivel Firefox böngészőt használok,ezért pár napja a Mozilla firefox topikba kérdeztem rá a jelenségre, IE7-el nem eszi annyira a cpu-t.
érdemes elolvasni mit és milyen "kedves" választ kaptam valakitől...[link] #6791 volt az én hsz-em.
azóta inkább a külföldi oldalakon keresem a választ.Sokan panaszkodnak a jelenségre,de pontos megoldást még nem találtunk a haverommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Spórolós topik
- Foxpost
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest