- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
válasz
kushwavez #36168 üzenetére
Köszönöm!
A Wi-Fi igazából annyit most nem érne nekem, mivel csak szórakozásból kezdtem bele a dologba, és ha kell, akkor szerencsére a vezetékes hálózat rendelkezésre áll. Plusz nem tudom tud-e ilyet a macOS Androidos telefonokkal, de van a telefonomban egy lehetőség, miszerint azt használom USB-n keresztül mint hálózati eszközt.
A 18-as és 30-as id-t kipróbáltam még tegnap éjszaka, de sajnos nem működtek. Ahogy olvasgattam, ebbe belefutottak már mások is, és ott is az általad említett VoodooHDA lett a megoldás. Pár id még maradt, de ha azokkal sem lesz jó, akkor rápróbálok a VoodooHDA-ra.
Igen, HD4000, csak valamiért 4400-ra emlékeztem. A támogatás megszűnéséről tudtam, viszont olvastam olyat, hogy ennek ellenére most még működik a 3D gyorsítás, mert nem lettek eltávolítva az ehhez szükséges dolgok. Igazából csak azért kezdtem azzal, mert kíváncsi voltam, hogy hol tart most a macOS.
Az Acidantheras tippet köszönöm, mindenképp kipróbálom. Az érintőképernyő egyébként életre kelt, akárcsak a TrackPoint és annak gombjai, de ez csak akkor van így, mikor nincs a gépbe dugva USB eszköz. Gyanítom IRQ hiba lehet, pedig ezt direkt ellenőriztettem az SSDTTime segítségével, és bele is raktam a javításokat a config.plist-be, illetve az aml(?) fájl is a helyén van. Ugyanakkor ez a jelenség Big Sur esetén nem jött elő, viszont ott nem is használtam SSDTTime-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LED világítás a lakásban
- Synology NAS
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest