- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gizm0net
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni hackintosh-ban?
Nincs nagy problémám, a telepítés megy, de az Nvidia GTX 560 Ti vga kártyát nem bírom Lion alatt működésre bírni.
Tehát a Snow Leopard-ot sikerült feltelepíteni Retail DVD-ről, iBoot segítségével. Multibeast-el hozzá adtam az alaplaphoz szükséges kext-eket és lefrissítem 10.6.8-ra.
xMove-val telepítettem a Lion-t (installer partíció, Lion.app stb.) a meglévő Snow Leopardra. (lásd: http://tonymacx86.blogspot.hu/2011/07/xmove-multibeast-install-os-x-107-lion.html, 4. pontig, DSDT nélkül)
Teljes siker, majd a frissítés után fekete képernyő fogad, de ezt is sikerült megoldani (átmozgatom a GeForce* és NVDA* kext-eket az xtensions-ből és törlöm a /System/Library/Caches/ tartalmát) és van egy bootoló és frissülő 10.7.5 Lion-om (Mac Pro 3,1) Chameleon-nal, igaz nem 2.1-es, de gondolom ezt utólag nem nagyon lehet módosítani. (próbáltam a 2.0 RC5-re, de nem bootol be)
Hang van, a hálózat és a többi eszköz is működik úgy nánézésre. A vga-t viszont nem bírom beállítani.Amit eddig csináltam:
- NVDAGF100Hal.kext telepítése
- a kext-ben a info.plist-ben levő ID módosítása (utolsó sor: 0x120010de&0xffc0ffff)
- repair permission
- com.boot.plist-hez hozzáadtam ezt:
<key>GraphicsEnabler</key>
<string>Yes</string>
- RebootDe így nem működik. (lásd: http://www.youtube.com/watch?v=_2mQbyJSk2Y
http://www.insanelymac.com/forum/topic/260074-fermi-5xx-works-with-lion-dp4gm/)A konfigom:
Intel Core 2 Quad Q9450 2.66 GHz
Gigabyte P43T-ES3G Rev. 1.3 (ALC892)
8GB DDR3 A-DATA 1333 Mhz
Nvidia Geforce GTX 560Ti (Gigabyte GV-N560UD-1GI)
Samsung SSD 830 64GB SATAII (OS X)
Samsung HD322HJ 320GB SATAII (Win7)
Pioneer DVD-RW DVR-112D IDE
Pioneer DVD ROM DVD-120 IDEValami szájbarágós leírásra lenne szükségem, ha lehet.
Igazából mindegy, hogy SL, Lion vagy ML rendszer legyen fenn. A lényeg az lenne, hogy 100%-osan támogassa a vga-mat...
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv: GiZM0net
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest