- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbolada II
őstag
válasz
PrinceHerceg #11490 üzenetére
Daniek K. vagy a Kx driverről beszélsz?
-
oPalRx7
aktív tag
válasz
PrinceHerceg #11460 üzenetére
lehet, viszont az otthonom adottságai miatt ha analóggal kötök össze hangkártyát és hangszórót, nem lesz benne sok örömöm sajnos
tiszteletbe tartom a tudásod/véleményed, és igaz lehet az esetek döntő többségében, de nálam sajnos nem játszik
-
törölt tag
válasz
PrinceHerceg #11460 üzenetére
Na látod a PAX drivert nem próbáltam ki. (Pontosabban de, de csak az Audigy 2 ZS-sel.)
És nem, ezért nem veszem meg a kártyád.
-
törölt tag
válasz
PrinceHerceg #11451 üzenetére
Ne kérj ilyenre, mert szemrebbenés nelkül megteszem.
És ezt félig komolyan írom, mert ha rákeresel itt a topicban akkor láthatod, hogy volt egy X-Fi Fatal1ty-m és egy Auzentech X-Fi Prelude-öm is. A hardver nagyon rendben volt, de a driverrel nem voltam megelégedve. Az Auzené még tűrhetően működött, de valami aztán ott is előkerült, ami miatt végül vettem egy Xonart. Akkor még Vistát használtam, Windows 7 alatt nem tudom hogyan viselkedik az X-Fi.
Mondom még egyszer, a vas az bitang, a hangja több, mint elég egy Z-5500-hoz, az Elite Pro ráadásul full extrás, csak a driver, azt tudnám feledni...
-
soresi
csendes tag
válasz
PrinceHerceg #11451 üzenetére
Nagyon jó a cucc,de szerintem ehhez a rendszerhez az x-fi extreme music az igazi
-
törölt tag
válasz
PrinceHerceg #11449 üzenetére
Ja elsősorban magadnak.
-
poli27
veterán
válasz
PrinceHerceg #11444 üzenetére
Szakmai topicban nem lehet hirdetni!
-
poli27
veterán
válasz
PrinceHerceg #11413 üzenetére
Nekem ezzel van megoldva, kényelmes az ágyból kapcsolgatom
És a tv-hez meg a műholdvevőhöz is ilyen van berakva
-
soresi
csendes tag
válasz
PrinceHerceg #11399 üzenetére
Én most yamaha ax-570 stereo erősítővel táplálom a logi subját
Igaz a yamaha csak 140w 8 ohm-on,de valamiért jobban meghajtja,mint a gyári erősítője.
-
soresi
csendes tag
válasz
PrinceHerceg #11397 üzenetére
Hát azért a z-5500 é kinézetre is brutálisabb darab.
-
Zé777
tag
válasz
PrinceHerceg #11349 üzenetére
Futár lenne...
Én is gyanakvó típus vagyok alapvetően, de attól is parázok, hogy nem marad nekem új Z5500 ha sokat tökölök... -
Zé777
tag
válasz
PrinceHerceg #11346 üzenetére
De teljesen elzárkózik a kibontástól, pedig úgy már többen is vitték volna...
Most vagy azért mert gatya széria vagy tényleg meg akarja tartani bontatlannak. -
Ursache
senior tag
válasz
PrinceHerceg #11343 üzenetére
Én nem használom a szettet ilyen melegben, vagy max nagyon kímélt üzemmóddal. Mondjuk Thor után szinte égetett a hűtőborda, sajnáltam is, nem szeretem kínozni. Azóta nem volt bekapcsolva, és szerintem ezt a hetet is szabin töltheti
-
Turbolada II
őstag
válasz
PrinceHerceg #11286 üzenetére
Nincs olyan nagy hangnyomása azért a Z5500-nak.
-
Turbolada II
őstag
válasz
PrinceHerceg #11282 üzenetére
Nem ment semmilyen zene, mert akkor szerintem be sem mászott volna a mélynyomóba.
-
Turbolada II
őstag
válasz
PrinceHerceg #11249 üzenetére
A Z906 még nem bizonyított.
-
törölt tag
válasz
PrinceHerceg #11188 üzenetére
Beteszel egy olyan anyagot amelyiken DTS hangsáv van és automatikusan átvált, feltéve, hogy coax vagy optikai kábellel kötötted be a rendszert.
-
Regirck
senior tag
válasz
PrinceHerceg #11185 üzenetére
Egy ideig nálam panelba volt. Ha ott bírta a 35-38 fokott úgy, hogy egy pörgős filmet végig hajtottam vele. Akkor nem hiszem, hogy gond lenne vele bár hol is.
-
F4ther
tag
válasz
PrinceHerceg #11047 üzenetére
Hali!
Egy 5.1-es hangfal rendszerrel szeretnek a pc-mnek beujitani, max 70-80k-t raaldolzva, es erosen egy logitech z5500-ason gondolkodok, viszont ha meg melle veszek egy hangkartyat, akkor erosen tullepnem a raszant osszeget.
Nem tudom hogy hasznaltan egy ilyen kaliberu hangfal mennyire reabilis, nem szoktam hasznalt cuccokat venni, de mindenesetre 30%al olcsobb!
Azert is ezt neztem ki mert ugy tunik az ar - teljesitmeny kategoriaban ez tunik a legjobbnak!De barkinek barmilyen epito jellegu tanacsat elfogadom es megkoszonom!
fo szempontok: hangtisztasag, hangero, eros bass
-
roberto211
őstag
válasz
PrinceHerceg #11048 üzenetére
Oksa.:
Hát igen én is ettől féltem h ha menet közben kicsúszik nehogy valami baja legyen, mert mikor kikapcsoltam, tehát leáramtalanítottam, és akkor tudod úgy kapcsolt ki, hogy nem rögtön tünt el a kép hanem folyamatosan.. Na s ezután nem volt jó a irányítás , tehát a távirányító meg stb.. Na de ugye mondtátok h nyomjam bele az optikait, áramtalanítottam, benyomtam a hangszóróba is, meg a tv be is erősen, azóta semmi gond nincs..
Hát remélem nem ártottam neki hogy menet közben kicsúszott, uténa meg visszadugtam az optikait, de most már remélhetőleg nem lesz ilyen..
Köszi mégegyszer srácok.:
-
roberto211
őstag
válasz
PrinceHerceg #11043 üzenetére
R024.. De most egy kicsit ideges vagyok a z5500al kapcs.-ban segítsetek légyszi.
Ma xboxozni szerettem volna, bekapcsoltam a z5500az, erre fel NO DIGITAL DATA.. Optikaival van összekötve.. Akkor megnéztem a tv-n,hogy nincs e kihúzódva semmi.. Megnéztem a sound touch hátulját, ott se.. ÉS hiába állítgattam semmi, csak mikor át tettem a tv.-re és vissza az xboxra, akkor volt jó.. De ez jó esetben.. Valamikor még ekkor se.. Aztén mikor nem volt jó, próbálgattam távirányítóval, de mikor bekapcsoltam a kék led nem villant fel, a gombnál csak sima világítás nélküli volt, akkor kikapcsolni nem tudtam , csak ha áramtalanítottam, és amit észre vettem h a panel hátulján az optikai csatlakozónál iszonyat módon instabil a optikai csatlakozó, tehát kicsit meghúzom előre a panelt már kicsúszik.. Ez gyárilag ilyen vagy valami baja van, és az előbb felsoroltakkal van valami tippetek?
Várom választ.. Köszi előre is Üdv: Robi
-
roberto211
őstag
válasz
PrinceHerceg #11041 üzenetére
pl??
-
roberto211
őstag
válasz
PrinceHerceg #11037 üzenetére
Aham.. Köszi..
És az hogy néha pattan az valószínű a kábel miatt van nem??
Ja s méág a sound touch hátulján van egy 6 channel kapcsoló.. Az mit jelent?, tehát az mit csinál??
-
Ursache
senior tag
válasz
PrinceHerceg #11030 üzenetére
Nekem is összemosódva tűnnek el (PID R104) ez nem hiba! Néha nekem is pukkan, de csak bekapcsolásánál, és csak akkor, ha nagyfogyasztó megy mellette, szerintem nem tesz kárt benne. A háttérvilágítással nincs semmi baj, plusz más hangfalrendszereket is csak a subon lévő gombbal tudod leáramtalanítani, amiről beszélsz a potmeter alatt, az hivatalosan a stand by gomb.
-
Regirck
senior tag
válasz
PrinceHerceg #10309 üzenetére
Egy hibátlan szett megér szerintem simán 60-65-t. Aki újonnan vette az se ingyen kapta... Nem tervezem, hogy megváljak az enyémtől, de ha mégis úgy hozná a sors, akkor 55eFt alatt nem adnám ki a kezem közül...
Az más, hogy ami neked van (szétszedve stb...) azért 20eFt-t nem adna épelméjű ember, kivétel ha ért hozzá is.
-
Turbolada II
őstag
válasz
PrinceHerceg #10300 üzenetére
A 200 Hz az nagyon sok. 40-120Hz-ig sokkal szimpatikusabb lenne.
-
válasz
Szerintem túl sok neki a 200Hz, kb. 50Hz-tól 100~120Hz-ig az ideális. 20Hz? Nagyobb hangszórókon így tudnak produkálni, asszem 35cm~40cm körül jó neki, különben nem nagyon szól, de lehet hogy nincs igazam.
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Sry a helyesírási hibákért...
Nem jó dolog össze-vissza formázgatni a kész szöveget, de már látom !
-
Turbolada II
őstag
válasz
PrinceHerceg #10298 üzenetére
Szerintem 360W-nál még a tekercs is kigyulladna. Bár a Somogyi féle """360W"""
meg se kottyanna neki. A mélyládában most milyen hangváltó van (ohm, vágási frekvencia)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X AORUS Eladó!
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 2023 Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged