Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
válasz
soresi #11440 üzenetére
Úgy gondoltam, hogy a szateliteket a mélyre, a mélyet meg valahogy a hangkarira... Tudom, speckó kábele van a sub és az st összekötőnek, de a sub csatiját nem lehet valamilyen úton módon megbütykölni, hogy ne "kérje" az ST-t, hanem egyből a hangkarira lehessen kötni?
Szerk.: Ezt értelmesen megfogalmaztam
Dehát Istenem... fél10 van...
-
Ursache
senior tag
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
soresi #11398 üzenetére
Azt Én sem mondtam hogy jobban szólna, de ezt egyszerű lenne eldönteni...
Elvileg a Z-5500 subwoofere 2x75 Watt-ot pumpál ki magából, mivel híd erősítővel dolgozik tehát nem 188 Watt-al, viszont a Z-906 meg 165 Watt-el iparkodik de kissebb membránnal, így a kérdés máris kelleti magát !
Összekellene kötni a Z-906 erősítőjét a Z-5500 mélyével és csókolom, lehetne rengetni + tesztelni !
Én anno a Z-2300-as erősítőjét szerkesztettem egybe Nagybátyámmal és mit ne mondjak elég szépen meghajtotta a Z-5500-ös mélyet a relatíve kissebb erősítővel megáldott 2.1-es 120 Watt-nyi össz kakaó ellenére is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged