- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ironhand
tag
válasz
roberto211 #11050 üzenetére
Igen teljesen az, nem csak annál fordul elő ha jobban megnézed.
-
roberto211
őstag
válasz
roberto211 #11176 üzenetére
ELKELT!
-
Regirck
senior tag
válasz
roberto211 #11152 üzenetére
Ahogy néztem nagyjából 10eFT. Átalakítónak átalakító, de én egy sima dugóra gondoltam azért mondtam, hogy nem valószínű, hogy van. Van csak az akkora mint egy kisebb könyv.
Gondolom nem valami egyszerű az áramköre, hogy analógból digitálist csinál. Persze pont ezért nem is osztogatják ingyen.
-
Regirck
senior tag
válasz
roberto211 #11150 üzenetére
RCA az analóg míg az Optikai kábel pedig digitális. Nem hinném, hogy létezik ilyen átalakító. Bár ne legyen igazam ha neked ez kell.
-
Ursache
senior tag
válasz
roberto211 #11138 üzenetére
Csak nem mindegy, hogy milyen a minősége. Lehet, hogy métere 400 forint...
-
Ursache
senior tag
válasz
roberto211 #11134 üzenetére
Igen. 2010 nyarán gyártották. (Június)
-
*Ropi*
félisten
válasz
roberto211 #11115 üzenetére
A tévéadások azért halkak, hogy a reklámokra rá tudjanak tolni még plusz hangerőt. Figyeld meg: a reklámok mindig jóval hangosabbak, mert az figyelemfelkeltőbb.
Meg szó szerint is felkeltő, ha éppen elszunyókálnál...
-
Ursache
senior tag
válasz
roberto211 #11110 üzenetére
Szerintem ne engedd be a szobába. De még most is sírok azon, ha eszembe jut a story
-
poli27
veterán
válasz
roberto211 #11104 üzenetére
Nekem mikor küldte a UPS ez volt feltüntetve :
Csomagok száma: 1
UPS Szolgáltatás: STANDARD
Súly: 27,4 KGS -
válasz
roberto211 #11104 üzenetére
25kg
-
Satyricon
addikt
válasz
roberto211 #11101 üzenetére
Mert szerintem ha van egy Z-5500-ad, az kielégíti a füleidnek minden vágyát!
De ha el akarod adni, akk hajrá.
Mennyiért is adod a mélyet?
És az ST-t? Lehet engem érdekelne a dolog a közel jövőben, a szüleimnek jól fog jönni az 5 Z-5500 szatelit mellé!
-
Satyricon
addikt
válasz
roberto211 #11099 üzenetére
Egy rácsfeltét miatt szeretnél féláron vásárolni Z906-ot jól értem?
Ha igen és szükséged van egy újabb rendszerre tedd, én a helyedben átgondolnám az egész dolgot. Mert az egy dolog hogy megéri féláron a 906, de vajon szükséged van rá?
A másik: Akkor most mivan a grillráccsal? Nem megy a helyére, mert eldeformálódott a széle?
ha igen, azt meg lehet oldani könnyen.
Am már nem emléxem mit írtál, h ragasztva is volt-e a rács. Ha nem, akkor lett volna egy 1000x könnyebb leszedési technika. Még az AeroEngine II-es házam elején a ventirács leszedésekor találtam ki, tuti a Z5500-nál is működik...Ha érdekel, majd leírom. Ha nem, akkor "egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki!"
Am én azt ajánlom, hogy maradj a Z-5500-nál és szenvedj a rács felrakással, mert a Z906 fele annyira se néz ki jól, mint az 5500. Már csak a mély tekintélyt parancsoló kinézetéből kiindulva is...
Üdv és sok sikert hozzá!
-
törölt tag
válasz
roberto211 #11096 üzenetére
Kalapáld meg egy kcisit a szélét: 2:30-tól
-
törölt tag
válasz
roberto211 #11093 üzenetére
Ha a "rács" szóra rákeresel a topicban, akkor találsz pár embert, akik már leszedték, esetleg írj nekik egy privát üzenetet ezzel kapcsolatban.
-
törölt tag
válasz
roberto211 #11091 üzenetére
Van az önmetsző csavar (magyarul facsavar
), amelynek ha fúrsz egy lyukat és belehajtod, akkor a menetet kivágja magának. Ezután érdemes békén hagyni.
Na ha ez ilyen, akkor vehetsz belőle nagyobb átmérőjűt, belehajtod (ésszel) és tart. Feketében nehéz lesz szerezni, de a Faboryban biztos tudnak segíteni. Vagy lefestesz egy normál, fémszínű csavart.
A másik felét meg úgy értem, hogy a csavart befogod egy satuba, leflexeled róla a menetes részt, a csavarfejet pedig visszaragasztod, hogy esztétikailag rendben legyen a cucc. Ezt persze csak akkor, ha most nem megy vissza a helyére - ezt az előbb kifelejtettem a mondatból.
#11093:
Azt nem tudom, de többektől hallottam már, hogy nagyon odatették a Logitechnél, erősen a helyére szorul. Én sosem próbáltam leszedni, saját tapasztalatom nincs.
-
törölt tag
válasz
roberto211 #11089 üzenetére
A régebbiekben biztos nem volt beleragasztva.
Ha önmetsző a csavar, akkor vehetsz bele nagyobbat. Ha nem akkor én levágnám a szárat, a csavarfejet pedig visszatenném pillanatragasztóval.
Ha teljesen visszamegy, akkor a menetbe is lehet ragasztót cseppenteni, de így tartani nem fog, és nyűgös lehet, ha esetleg meg kell majd igazítani a kör alakú előtétet, pl. mert a 3 csavar kevés neki és rezonál. Nem hiszem, hogy ez előfordulna, de fő az elővigyázatosság.
Ha félsz ettől akkor meg tudod előzni a problémát úgy, hogy leszeded most, majd 3 csavarral és ízlés szerint 4-6-8 ponton vékony kétoldalas ragasztóval is rögzíted.
Válaszd azt a megoldást, amelyik a leginkább tetszik.
-
Ursache
senior tag
válasz
roberto211 #11085 üzenetére
Sajnos nem =( De erősen feltételezem, hogy ragasztva van.
-
Ursache
senior tag
válasz
roberto211 #11083 üzenetére
xDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
Ursache
senior tag
válasz
roberto211 #11081 üzenetére
Miért akartad leszedni?
-
kaboska
aktív tag
válasz
roberto211 #11071 üzenetére
Nekem is a gyári van mióta megvan 2,5 éve! Nem tudok viszonyítani de ez így is király
-
Ursache
senior tag
válasz
roberto211 #11069 üzenetére
én gyári. nekem így is megfelel, viszont kíváncsi vagyok más véleményére/ötletére
-
Ursache
senior tag
válasz
roberto211 #11066 üzenetére
Ennyi. Ráadásul van 50-60-ért használtan... vagy vehetsz valami labtecet
-
Satyricon
addikt
válasz
roberto211 #11057 üzenetére
Vagy a hangkártya driverében mis lehet...
-
szaszapi
őstag
válasz
roberto211 #11057 üzenetére
Elvileg egyforma az összes hangfal teljesítményre.Nem állítottad el a hangerőszabályozást?Lehet külön erősíteni a sourrond,center és sub-ot a távirányítón.
-
Ursache
senior tag
válasz
roberto211 #11055 üzenetére
Tehát: kösd össze optikaival a z-5500-t meg az xboxot
a halkság meg nem tudom, állítsd be, tudod konfigurálni az ST-n.
-
Ursache
senior tag
válasz
roberto211 #11052 üzenetére
Max azért, mert a tv "leoldja" a jelet. Vagyis, nem küld a Z-5500-nek adatfolyamot. Ha jól értelmeztem, akkor úgy van összekötve a cucc, hogy HDMI-n megy a tv-be minden, majd onnét jön ki optikaival? Mert alapból az xbox, legalábbis nálam az xbox360 slim 4gb-os verzió, nem "kapcsolgatja" az adatfolyamot, folyamatosan azt jelzi, hogy DD Digital. VISZONT!!! Arra alapozom az állításom (a tv ki-, bekapcsolja az adatfolyamot), hogy van egy acer 5739g notim. Optikaival van összekötve az ST-vel, és ha éppen nincs mi szóljon, akkor az ST kiírja, hogy No Digital Data. Ezt lesd meg! Vagy kösd össze az xbox360-al, ami folyamatosan streamel, így nincs váltás. Szerintem ebből ered a probléma, de kérnék választ
-
Satyricon
addikt
válasz
roberto211 #11052 üzenetére
Foggalmam sincs. Bal fülem kissé sántít, van 1 kis halláskárosodásom. De a jobb tökéletes állapotban van.!
Ebben a helyzetben nem vettem észre azt, hogy halkabb lenne a center...
-
Satyricon
addikt
válasz
roberto211 #11050 üzenetére
Üdv.
Baromira nincs kedvem most visszaolvasni, ezért sorry a modiktól és a topic lakóitól... Szóval... Nem tudom írták-e előttem, de a pattogás lehet pl.: nagyobb fogyasztóktól, pl.: bojler, hűtőláda, grillsütő, stb... És lehet attól is, hogy nincs földelés a szobában... Ha meggyőződtél róla h van földelés, + nem megy semmilyen nagyobb fogyasztó, akkor lehet megijedni, hogy valami nem stimmel a cuccal...
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
roberto211 #11046 üzenetére
Szia !
+ nem árt az XBOX 360 hangmenüjébn is Digital 5.1-re állítani a hangkiemenetet, mert van Digital Stereo is de az nem jó...
Egyébként lehet hogy más a baj... ha ez nem oldja meg van még alternatíva...
Árthat a ki / be húzgálás menet közben de nem minden esetben... egy tuti sokszor nem jó ezzel hülyülni a lényeg hogy már jó
Ne aggódj megoldjuk
-
Ursache
senior tag
válasz
roberto211 #11044 üzenetére
Ne aggódj! Dugd bele erősen. Az optikai kábel csatlakozófején van kis kitüremkedés, ez fogja bele a kábelfejét a csatlakozófelületbe. Ha pattan, akkor jól van benne, viszonylag nehezen megy bele, de aztán be fog járódni.
Valószínűleg ez lehet a baj is, hogy a fény nem megfelelően megy át az ST-be (SoundTouch)
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
roberto211 #11042 üzenetére
Szia !
Ha menet közben ad ilyen hangot akkor vmi a mélynyomón belüli elektronikával ( erősítővel ) lehet...
Nekem Coax digitális összekötésnél szokta ezt eljátszani, mivel néha megbolondul a bemenet választója, és 1-2 sec-re Stereora rakja és vissza... aztán minden rendben...
Mikori PID-es a rendszered ?
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
roberto211 #11040 üzenetére
Pukkanás nem lehet kábeltölt, inkább az erősítővel lehet vmi bibi...
-
Ursache
senior tag
válasz
roberto211 #11038 üzenetére
A hátulján az a kapcsoló arra szolgál, hogy a három db analóg szintű bemenetet feldarabold, három különböző sztereó bemenetre.
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
roberto211 #11035 üzenetére
Hali !
Kb 2010 február... szóval még zsenge húsi, és jó széria...
A Dolby Digital 5.1 és a DTS 5.1 valós 6db hangkeltő térbeli hangpozicionálását teszi lehetővé veszteségesen ill esetenként 6.1-et is tehát összesen 7 hangkódot is hordozhat ( Dolby Digital EX, DTS-ES ) ettől fejjebb is term 7.1 stb HD lossless stb
Ezen felsoroltak esetében valós mozis térhatásról beszélünk, minden csatornára speciálisan kevernek, de sajnos a magyar szinkron rendre egy rakás szar, az Angol szinkron ált otthadja dinamikára és minden más téren egyaránt...
Ajánlott filmek: JURASSIC PARK ( T-Rex első megjelenése
), Ryan közlegény megmentése, STAR WARS SAGA, Indiana Jones SAGA és a jobbak...
A THX pedig nem egy hangzásmód, hanem egy standard amit Lukács bácsi kreált, de már régen nem ez a legjobb van már THX Select 2 stb...
-
Regirck
senior tag
válasz
roberto211 #11032 üzenetére
Ne a THX-el foglalkozz hanem inkább a dts-el! A THX az csak egy embléma a háttérben pedig nincs semmi (van csak olyan kifejezett film nincs, az egy minősítés, hogy torzítás meg stb-stb.-ben jó a hangfal), viszont a dts az maga a hang minősége.
(Mivel a THX-t tudtommal George Lucas találta ki így az ő filmjei elvileg THX-s. Indiana Jones, Star Wars, viszont ott se mindegy, hogy mp3 vagy ac3 vagy dts-ben nézed meg, dts-nél is van 640-es és 1536-os is...)
Eszerint válasz filmet!
-
poli27
veterán
válasz
roberto211 #11027 üzenetére
[link] Én itt vettem tessék
Amúgy meg nem neked szántam hogy minek vettél aranyozottat, csak arra reagáltam hogy milyen nagy lehúzós duma
-
poli27
veterán
válasz
roberto211 #11024 üzenetére
Sose értettem minek kell aranyozottat venni optikánál
ott egy üvegszál viszi a fényt, ergo attól mert aranycsatis nem lessz jobb a fény XD sima analógnál van értelme de ennél.... marketing !! Meg sztem a 300ft os kábel és a több ezer ft os között max a kinézet a különbség, gyakorlati haszna nincs sztem !
-
Ursache
senior tag
válasz
roberto211 #11024 üzenetére
semmi
-
ÁdiBá
veterán
válasz
roberto211 #11019 üzenetére
Azért van a mély ládának gumi talpa, hogy ne legyen ilyen gondod.
(#11020) Satyricon Gyorsabb voltál!
-
Satyricon
addikt
válasz
roberto211 #11019 üzenetére
A mélynyomó alatt gumitalp van. Nem kis átmérőjű... Sztem nem lesz vele gond.
-
Regirck
senior tag
válasz
roberto211 #11017 üzenetére
Mindegy szerintem. Nálam simán a parkettán van egy asztal allatt.
-
HUAFBANDITA
tag
válasz
roberto211 #10983 üzenetére
Inkább Z906-ot vegyél....
-
willturner
csendes tag
válasz
roberto211 #10983 üzenetére
Hali, még a PID számot nézd meg, a satellitek alján található, meg asszem a vezérlőn is rajta van. PID 0xxx ha 0-val kezdődik, akkor jobb mert az újabb széria és kevesebb az esélye, hogy kiég a vezérlő háttérvilágítása pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest