Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsolt19

csendes tag

Hogy neked mennyire igazad van. De nem értettél meg engem amikor a szatellitekről és a mélyről beszéltem. Én nem veszem fel a mélyeket a szatelitten, hanem a mélynyomója ilyen 3D-s hatást kelt és elhiheti veled hogy azokból a ,,kis szarokból" jön a mély. Sőt még akkor is a 10 centire hajolsz oda hozzá :D vmi eszméletlen :D amikor meg leveszed a mélynyomót csutra akkor már rájössz hogy mégse. de tényleg ilyen kis 6 centis hangszoróból ilyen hangerőt kisajtolni :D komoly mondom hangosabb mint a volt Onkyo 501-es erősítőm az 6x85W-jáva. Szóval ez se igaz hogy kamunak van ráírva az 505W-t. Engem meggyőzőtt :) Amúgy én a jack-es megoldással kötöttem be a Crea-t, 3 jack-el az azt UPmixeltem föl 7.1-re de hangereje az közelében nem volt a logiénak :D Na de várj ami nagyon tetszik, hogy mindig jönnek azokkal a képekkel hogy mennyivel jobb az S750 erősítője :D kit érdekel? Voltam olyan barom hogy hittem nekik. Ez is a Logi-nak adja a bonuszt hogy egy kisebb erősítőből is jobb hangot tud kihozni :D:D:D Logitech-nek részemről 1 fájó pontja van hogy azért a Crea minőségileg odaveri. Én megérintettem az S750-es minden darabját olyan érzésem volt mintha aranyból lenne :D Szerintem nem lenne hogy az az S750-es szett ha mondjuk 30 ezerrel olcsóbban adnák, tennének bele egy 25 centis mélyet, és vmi logiéhoz hasonló vezérlő részt, meg 1 jó távirányítót :D Amúgy ebben nagyon igazat adok, hogy a Cambridge Soundworks mekkora nagy márka és 2008-ban erre képesek :D vmi vicc. Komolyan mondom a az X-540-es szatelliteknek jobb a hangjuk mint a S750-esnek. De látod milyen makacsok, arra élvezkednek hogy szebbb az erősítője az S750-nek :D Amúgy a Logi azóta csinál jó hangrendszereket amióta megvette a Labtec-et. Emlékszem 5-6 éve de akartam egy z-560-ast :)

Új hozzászólás Aktív témák