- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Ezeket az "érveket az uefi mellett" nem csak saját szemszögből néztem, hanem globál. Nem mindenki linuxozik, sőt szerencsére a többség nem, így az uefi alaplapos tulajok túlnyomó része valszeg windows only.
Na de lássuk:
"Arra ott a live cd. 1000 éve."
Nekem sincs mindig liveCD-m, mert kevés a pendriveom. Ha egyszer befulladna mindhárom rendszer ami most van a gépen, akkor beszívnám
De igen, kellene lennie egy livecd-nek mindig. Azonban egy win only usernél nem ilyen egyszerű a történet, neki jól jönne egy uefis böngésző pl.
"POnt a kis géppel szemvedtem ezt meg. mert a w7 telepítő sp1-el nem ismerte az usb 3-at. Oké, hogy teszed be a drivert? Bedugod pendriveon, beírod a parancsot, hogy.... izé.... usb3-omban a billentyűzet."
Most akkor mondjam el, hogy amúgy én USB3-ról telepítettem a win10-et, a debiant és az arch-ot is?
Mert így történt. Meg most hogy mondod, az egér meg a bill is az usb3-ba van bedugva ;D
Másrészt, nekem pont jól jött volna ez a funkció, ha lett volna annyi eszem hogy megfogadom a saját tanácsomat, azaz RTFM. Mivel nálam pont nincs optikai meghajtó, és a win10-ből nem értem el a netet, (mivel az agyalapi lan-t nem ismerte fel a hülyéje) így a kapott CD-t beraktam egy másik gépbe, az ott lévő drivereket felmásoltam pen-re, és úgy raktam fel windowsra. Pedig elég lett volna, ha használom az uefibe épített, drivert usb-re felküldő funkciót, amit pontosan erre az esetre találtak ki, amivel én jártam."Csodás. Sose akartam biost updatelni. Ha mégis, arra van a freedos, nem?"
Mondjuk ha annyira elvetemült lennék, hogy jövőre lecserélem a skylake i5-öt kaby lake-re, akkor elég lenne annyi hogy gép bekapcs, uefi-be lép, update now vagy mi és kész. Ennél egyszerűbb szerintem nem létezik. Aztán már mehet is a friss, ropogós cpu az alaplapba.
"Nagyszerű. Szerintem a régi biosok is tudták, annyi, hogy nem ellenőriz. Jó majd kivárom szépen a 10 secet. Amúgy be lehet lépni akkor is a biosba, csak sokat kell nyomkodni a delt."
Nem, nem lehet belépni. Tényleg nem. Csak az áram off és elemkivétel segít.
"A bios dolga az os megkeresése. Pont. A régi szép időkben a linux is szart rá, hogy mit csinál a bios, kirúgta a rákba és tette a dolgát.
"
A fentiek ellenére abszolút egyetértek.
-
F34R
nagyúr
UEFI nem egyenlo a BIOS-al, tehat hiaba akarsz normalis telepitest csinalni nem fog menni.
Vagy Legacy modban rakod fel es ugy is hasznalod, akkor nem kell szaroznod, vagy efi modban de akkor eleve rosszul fogsz hozza. Kell megy egy particio ahova berakja az efi valtozokat, meg a rendszernek fentarthato 100MB-n kivul. Eleg jol leirja Fire/SOUL/CD [link] -
Apollyon
Korrektor
Ha kifekszik az os és nincs más opció, akkor el lehet érni valami minimális bizét, amin lehet netre csatlakozni.
'Dózhoz lehet drivereket kiírni penre, ha nincs meg a szükséges lan driver az alaplaphoz és nincs optikai meghajtó.
Lehet updatelni a bios verziót os nélkül.
Van ultra gyors boot, ami annyira gyors hogy cmos reset nélkül be sem lehet lépni többé a biosba, cserébe bekapcs után azonnal tölti az oprendszert – így 10 sec helyett 4 secDe ha ezeket mind lehetett a régi bios-szal is, akkor nem szóltam
Amúgy ha lehetne választani, nekem is bőven elég lenne a régi bios.
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
Részemről az lenne az elvárás hogy legyen verseny. Az AMD jelenegi szituja az intelre is rossz hatással van. 1st-6th generation közötti különbség ~35% teljesítménynövekedés. Azért most úgy hasra ütve, 2003-2008 között nem csak ennyi volt a fejlődés...
Amúgy én is AMD-t vettem volna, ha lenne mit... Mert a már 7 éves DDR3 platformba nem raknék pénzt. Meg igazából a teljesítmény/fogyasztás aránya se meggyőző. -
bambano
titán
maga a hőmérséklet szenzor nem nagy tétel, 1300-3500 forintért is van már, pl. ez platinaszálas érzékelővel.
hogy ezt mivel értékeled ki, az kérdés. ugyanitt erre lancontroller fantázianevű lomot ajánlanak.
amitől majd elszáll kicsit a költségvetésed meg lesz fejvakarás, hogy ha fontos neked, hogy tisztességesen mérj, akkor kevés, hogy tudod, hogy 5 fok. azt is tudnod kell, hogy mi volt 5 fok, és akkor jön majd, hogy valahogy azonosítanod kell, hogy mibe dugtad a szenzort, stb. a végén úgyis veszel egy kamerás rpi-t, amivel tudsz realtime vonalkódot leolvasni, és azt letenni adatbázisba a hőfok mellé. meg azért szoktak mérni, hogy a mérési eredményt felhasználják, akkor már latexben fogsz jegyzőkönyvet faragni, raksz egy programot a webszerverére, ami csv-ben letölti az adott minta mérési eredményeit, stb.
nem ám úgy van az, hogy csak úgy kenjük be sárral
-
bambano
titán
hogyan tudod meg a lötty hőmérsékletét? beledugsz hőmérőt, hozzátapasztod, stb?
a lötty milyen kémiai tulajdonságú: mar, lúg, beledugsz bármit, szétcincálja-e...
önmagában a málna nem rossz gondolat, csak szöszölni kell vele, és lehet, hogy drága.
én vennék mfi-t, érzékelőkkel, oszt jónapot. -
vargalex
félisten
Ez ahogy a kolléga is mondja RPi-vel, 1-wire szenzorral (szenzorokkal) még shell script-ben cron-ból ütemezve (vagy, ha 1 percnél finomabb felbontás kell, akkor simán ciklusban sleep-el) is megoldható. Akár valamilyen file-ba, vagy adatbázisba (MySQL, rrd) írva az eredményeket.
Az 1-wire szenzorokból vannak vízálló verziók is. -
bambano
titán
a korza az tényleg női autó.
de a korza opc nürburgring edition a maga 200+ lóerejével és mechanikus sperrdifijével már rohadtul nem női autó, csak annak látszik...
bár vbh meg ss is járhat ilyennel és akkor minden a helyére kerül.a turbó meg azoknak a mániája, akiknek kicsi a
.
.
.
.
köbcentijeturbót is tudnak mostanában már gázosítani, csak semmi értelme, mint ahogy a dízelnek sincs.
nekem csak azért tetszik egy-két japó szekér, mert más gyártmányokban ritkán jön össze az összkerék a többi megfelelő tulajdonsággal. meghátugye az sti is meg az evo is mégiscsak egy relli legenda. -
-
Ketten vitáztunk össze egy másik ismeretlennel, ezért említettem. De említhetném azt is, hogy senkise vagyok, ezt a küklopszok általában bekajálják.
(#6258) spammer
OK! Engem meggyőztél, bár hiba esetén fura, hogy a belső man-hoz fordulsz, nem a bővebb dokumentációkhoz, de én nem értek ehhez sem.csak megállapítás, nem vitaalapnak szánom:
Az amúgy érdekes, hogy Debian/Ubuntu alapúak semmilyen opciót nem adnak meg, Arch- exArch alapúak noatime-t adnak meg, egyedül az Arch használja alapból a relatime-ot, már azok közül, amikkel találkoztam.(#6261) bob.zxr
Szerintem a politikus pályára kettőnk közül te készülsz, és különben is már belőlem is kihozod a hülyeséget!Ha újra születnék, biztosan az lennék, csak nehogy egy skandináv ország legyen! Csak azt lehet kihozni valakiből, ami megvan benne!
ezt csak most láttam:
Ha megnyitsz egy fájlt:
noatime-nál a megnyitás ideje nem íródik felül.
strictatime-nál mindig felülírja hogy ebben az időpontban megnyitottad.
Alapbeállításként relatime-nál pedig csak akkor írja át az olvasás ideját, ha a módosítás ideje újabb.Sok hasonlóság van az ebben linkeltekkel.
(#6262) Vladi Te milyen atime opciót használsz, ha már a másságnál tartunk?
-
Raynes
tag
Lehet bölcsészmérnökéknél meg jávai egyszeműeknél máshogy vannak a relációs jelek, de szerintem te kevesebb, mint 30 percet akartál írni, és az 30>perc.
lionharted: ha annyira 0%-on ragadt be a W7 frissítése, akkor lődd le, és indítsd újra. Értelmetlen a végtelenségig beragadva hagyni, ha ennyi idő alatt semmit nem mozdult, akkor már nem fog később sem. Pedig a W7 támogatott rendszer, és mégse jön hozzá új SP, ez is milyen lámaság már.
-
-
Már sikerült megtalálni 160 körül. Első körben...
Legalább 5 perce kattintottam a letöltésre, azóta 0KB jött le.
Arról nem is beszélve, hogy a gyárilag SP1-es telepítésre, újra ajánlott kicsivel több, mint 9 MB SP1 frissítést... az nem fért bele a telepítőbe, vagy mi a tök.
Sebaj, hosszú még az este.A Lubuntu frissítéssel is szívok, kicsit furán van megoldva a xenialra.
-
Syl
nagyúr
Munkám alig 2-3%-át teszi ki a Photoshop, de az is CMYK-ban megy, merthogy én papírra dolgozom, nem webre. Hidd el, nincs Linuxon alternatíva.
>Mert most nincsenek ilyenek?
Tele van a PH most is ilyen gyökerekkel, de szerencsére a Linuxos topicokat kerülik
Aki ide betéved az általában tisztában van a gugli, bing stb. kereső fogalmával.
-
törölt tag
Nekem a legjobban a network nanager és a ráépülő pár dolog ami bejön. Sose szerettem a wvdial-t. Igaz én csak 2004 óta használok pc-t, de azt tudom, hogy szívás volt az instabil mobilos wap/net csomagot ráķötni a pc-re. Utána szívás volt az első 3G modemem, szinte csak win alatt ment rendesen. Vagy esetleg gprsec-el, de inkább azzal sem.
Ma meg már azért kicsit más. Feldugom a mifit a laptopra, és felismeri. Ha meg nem akkor van hozzá Vodafone.sh amit futtatva menni fog.Amire én használom a gépet gyakorlatilag tökmindegy minden más.
A nautilus (vagy fájlok, vagy ki tudja ezen a héten mi a neve) szemre nem sokat változott. (De az mc sem.
)
A javuló hw támogatást azért még általánosan meg lehet említeni. Meg ehhez kapcsolódóan a gyártói támogatást aminek a következtében pl már van Steam, meg ilyesmi...
És, hogy mára szinte mindenből van csomag valamelyik disztróra. -
spammer
veterán
Mondjuk szélesebb körű lett a hardvertámogatottság, többen fejlesztik a kernelt, drivereket, kevesebbet kell szívni, jó esetben OOTB megy a wifi, webcam, printer, scanner, lónak a faxa. Fejlődött a Wine, egyre több a natív linuxos játék is (AAA címek is, nem Tux Racer és hasonlóak), van Steam, van a már említett next-next-finish GUI-s telepítő, vannak újabb, esetekben jobb/alkalmasabb fájlrendszerek, lettek/fejlődtek olyan szoftverek, mint pl. Open/LibreOffice, Gimp, Krita, Darktable.
bambano írta, abban az időben a Debiannak volt normális csomagkezelése először. És a Debian nem az átlagjúzer Desktop linux volt akkor, ha jól sejtem.
Most(anra) meg kb. mindennek van normális csomagkínálata és normális csomagkezelője, még ha a legtöbb nem is olyan jó, mint a pacman.
-
spammer
veterán
Tehát akkor te a 2002 utáni évekről beszélsz, én meg '95-'96 környékéről. Szerintem nem mindegy ez a "pár" év.
_(#5945) Iscariah : tapasztalatból mondom, jobb, ha minél előbb elfelejted a nyilakat, hiába gyorsabb még most, csak hátráltat abban, hogy megszokd a hjkl-t. Szenvedős, de majd rögzül.
~/.vimrc-be akár be is rakhatod ezt:
map <Up> <Noop>
map <Down> <Noop>
map <Left> <Noop>
map <Right> <Noop>Akkor aztán hiába nyomkodod a nyilakat, rá leszel kényszerítve a megfelelő használatra.
De akár ez is mehet az előző helyett:
map <Up> :echo "Use the 'k' key, Luke!"<CR>
map <Down> :echo "Use the 'j' key, Luke!"<CR>
map <Left> :echo "Use the 'h' key, Luke!"<CR>
map <Right> :echo "Use the 'l' key, Luke!"<CR> -
Raynes
tag
Ez a 2006. októberi dátum elég határeset. Egyrészt még inkább 9 éve volt ez, mint 10, ráadásul ebben a korszakban kezdődött, hogy tényleg használni is lehetett desktopon. 8 éve meg már szerintem is használható, én kb. innen számítom.
@robokuty: sokan MS Office-oztak már Win 3.0 és 3.1 alatt, akkor még sehol nem volt semmilyen StarOffice. Ahogy írod, grabber is csak 1999-től, mplayer is csak 2000-től volt rá, és még sorolhatnánk, ami csak 2000 után, márpedig itt 1999 előttről volt szó. DC++ pl. a mai napig nincs Linuxra, igaz már nem használja szinte senki, de annak idején népszerű volt, előtte meg a KaZaa és társai. Az ilyen Quake szintű játékokat is elég sokára portolták, utána, hogy nyílt lett a forráskódjuk, meg most már a Wine is használhatóbb. Szóval ezt a 20 éve szöveget bebuktad. A 10 évvel ezelőttről talán már el lehetne vitatkozgatni, de szerintem még akkor is elég necces kijelenteni.
Azt viszont aláírom, hogy a grafikus felülete és a hálózatkezelése 20 éve is fejlettebb volt, pont akkor viszont ez az átlag felhasználót még nem érdekelte annyira.
A *(La)TeX meg desktop usernek sose volt alternatíva. Pedig a TeX-et (értem ezalatt a plain TeX-et, és az újabb variánsait, plain XeTeX/LuaTeX) megéri megtanulni, mert nagyon jó cucc, de a LaTeX-nek ellene vagyok, sok idióta csomag, egymást ütik, nem látja az ember, hogy mit csinál, túl nagy ár ez a dokumentum strukturáltságáért. TeX-ben nem kellenek csomagok, és legalább látja az ember, hogy mit csinál, mit mire állított, közvetlenül lehet a formázást alakítani, plusz egy TeX-es dokumentum nagyságrendekkel gyorsabban fordul le (gyenge vagy régi gépen akár húszszoros különbség is lehet azonos dokumentumnál), és épp úgy el lehet benne valasztani a tartalmat és a formázást, és épp úgy lehet strukturálni abban is a dokumentumot. A legtöbb embert a LaTeX riasztja el a TeX-ezéstől, pedig ha TeX-kel kezdenének, akkor sokkat többen megszeretnék, az sokkal könnyebb. Ha Lamport nem kotnyeleskedik bele, ma a TeX talán sokkal népszerűbb lenne. Pl. LaTeX-ben alap dolgokat elég körülményes megcsinálni, nagyon nehézkes betűtípust váltani, meg tört pontra pontos, tetszőleges betűméretet (csak ilyen-olyan kókler csomagot, ami az egész dokumentumot szétcseszi), meg a margókat, mindezek TeX-ben pofon egyszerűek. Sajnos a neten sok a kókler, összemosták a TeX és a LaTeX fogalmakat, a legtöbb TeX-es weboldal, oktatóanyag és fórumtopik valójában LaTeX-hel foglalkozik, mintha ugyanaz lenne. Azon szoktam röhögni a tex.stackexchange.com-on (már a webcím is megtévesztő, mert 99%-ban LaTeX variánsokról szól) jön a kérdező, hogy XeTeX-ben ezt és ezt nem tudja megoldani, hogyan lehet, erre a sok idióta nyomatja neki intravénásan a hülyeséget, hogy ilyen meg olyan LaTeX-csomagot (persze abban már hanyatt-homlok különböznek, hogy melyiket), meg milyen környezetet használjon, aztán mikor a kérdező rájuk szól, hogy plain (Xe)TeX-es a kérdés (és ezért van TeX-taggel megjelölve, nem LaTeX-essel), akkor még ők vannak megsértődve, hogy a kérdező milyen hálátlan, meg hogy a (Xe)LaTeX különben is mennyivel jobb, vagy használjon ConTeXtet vagy dezodort, mert még az is jobb, mint a TeX 2015/16-ban. Aztán ott vannak az online fordítós LaTeX-es oldalak, pl. sharelatex.com, elég jó megoldás lenne, de nem, a sima TeX-et csesznek támogatni, mikor pedig annak a támogatása sokkal egyszerűbb lenne, és a szervert is kevésbé terhelné, de hát minek, mikor a LaTeX-et kell tukmálni mindenkire. Először én is LaTeX-hel kezdtem, és vagy 2 évig csak kínlódtam benne, egy elfogadható dokumentumot sem tudtam csinálni, aztán átálltam XeLaTeX-re, ezzel már sok mindent meg tudtan csinálni, lettek végre tényleg szép dokumentumaim, nem csak ilyen szabvány, csomagos, default szarok, de igazán nagy lendületet ott vett nálam a dolog, mióta TeX-ezésre adtam a fejem, és átálltam XeTeX-re, azóta is mérgelődök, ha utóbbival kezdek, mennyi felesleges szopástól kíméltem meg volna magamat, és lett volna 2 év előnyöm a mostani szinthez képest. A LaTeX alatt a csomagok olyan problémát oldanak meg, amit eleve a LaTeX generált, tiszta Windows-feeling.
-
N0zer0
senior tag
Elég nagy baj, hogy Linux alá nincsenek ilyen frankó ransomware-ek, sérti a linuxosok esélyegyenlőségi és a kártevőírók és vírusvédelmi szoftverek íróinak bevételtermeléshez fűződő alkotmányos jogait, maj' minnyá' szólok az ohmbucigörlnek. Már az ókori görögök is megaszonyták (Melveripidész és követői), hogy nincs értelme a létnek, ha nem vírusozhatod össze a gépet.
-
_Dumber_
őstag
Meg minek is törölni? Winnél is pont a dokumentben lévőt nem kéne.
Most költöztem át másik gépre. Rendszert feltelepítettem, /home-ot átmásoltam. Programokat egyesével telepítem, és azonnal úgy használható ahogy a régi gépen otthagytam..
Configok megy egyébként is picik... -
-
Apollyon
Korrektor
Nekem viszont a tévé remek alapot adott az angolhoz. Amikor elkezdtem tanulni oskolában is, sokkal könnyebben ment mintha 0-ról indultam volna.
"Nem olvastam el, de biztos, hogy a mai szülők nem fordítanak elég figyelmet a gyerekükre. Nem készítik fel a gyereket az iskolára, ahogy az óvoda sem."
Szerintem már gyereknevelés helyett is faxbúkoznak a telefonjaikon.
bob: Igen ezek a magyar mesék mind megvoltak. Főleg az Igazságos Mátyás, no az a magyarok közül mindent visz, és igen, a zenéje is tökéletes, imádom.
(#5400) bambano: De, ezek is megvannak, viszont ezeket nem nyomták reggel 8-tól este 8-ig
(#5407) tvamos: No igen a dohányzó kismamák! Van egy kolléganő a cégnél, terhes volt. Az irodánk, ahol egy másik kolléganőnkkel vagyunk ketten, kissé el van dugva, és egy fás kertbe néz. No a terhes kolléganő oda járt bagózni mert ott nem látta senki, de már akkor is nagy volt a hasa. Napi 2-3x legalább. Vagyis láncdohányosként ugyanúgy folytatta szokását mintha mi sem történt volna. Ergo anyuka első ajándékként cigit nyomott a gyereke szájába.
-
Apollyon
Korrektor
Csatlakozom.
Azért használunk régi dolgokat, mert azok még működnek. Mondjuk linuxnál az új is működik, csak kérdés hogyan
Részemről én is Debian stable-t preferálok, ez a 8.2 már elég jó, de ha ez nem működne akkor a Centos lenne a másik. Erre az ancient gépre az bőven elég lenne.
-
Apollyon
Korrektor
-
N0zer0
senior tag
Ó, ez még semmi. Én ismertem olyan ELTE-s progmatos csávót, akinek humán diplomával nekem kellett segíteni feltenni a Visual Studiót, meg beállítani, plusz megmutatni hogyan működik (windowsos C++-os fejlesztéshez kellett neki), mert az egyetemen papíron (!) tanították csak őket programozni, gyakorlat szinte semmi nem volt, alig láttak gépet, akkor is valami géptermi előtelepített és szétgányolt szart használtak, amiről fogalmuk nem volt, hogy micsoda
-
Apollyon
Korrektor
Már letettem róla, csak hirtelen felment a víz amikor elolvastam a cikket
A hvg is bekerül a tiltólistára többi szennylap közé.(#5336) spammer: Volt itt egy tag a fórumon, aki meg CD-DVD-ből csinált széket. Vagy legalábbis tervezett. BTW, a tablet engem nem fogott meg, billz nélkül nálam esélytelen az ilyesmi.
-
N0zer0
senior tag
Na, nem mondod, hogy javai szcsrépör is voltál. Gondolom szép lassan szabadultál meg a leopárdbőrös toptól, meg körbetáncoltad a neandervölgyi furkósbotot, de a küklopszos napszemcsi maradt, esetleg kiegészült egy jó kis Village People sityakkal
Mondjuk a bölcsész meg a jogász szakok ilyenek, szinte nincs is fiú.
-
spammer
veterán
Szerintem nem nagyon, max kisebb különbségek vannak, de összességében... Tematikus oldalak, blogok, amik még tartják magukat, ahol nem a klikk és a pénz a lényeg.
Sajnálom egyébként, hogy a PH lapcsaládon is eléggé romlik a színvonal az utóbbi időkben.
Bár ebben az országban mi nem romlik? No mindegy, inkább bele se menjünk ebbe a témába.
-
Apollyon
Korrektor
Már folyamatban
Most sem érdekel úgy kimondottan a fb. Viszont a barátaim használják, és én úgy érzem ők rabjai a rendszernek. Ott szerveznek mindent, és nem veszik észre hogy ez gáz. Én pedig ha tetszik ha nem, lázadok ellene és amíg lehet köpködni a faxbúkot, én köpködni fogom és rosszhírét keltem. Ez nem kerül semmi energiába.) Pár embert már leszoktattam róla, szóval nem hiábavaló
-
Apollyon
Korrektor
Nemjó. Használtam, de vagy az asztal és a böngészés tearingelt, vagy a videók. Ha néztem egy filmet a gépen, akkor ki kellett kapcsolnom valami videobeállítást vagy mit, már nem tudom. Csináltam is neki egy külön gyorsikont a tálcán. Ez volt, meg talán még egy bug ami miatt már lassan egy éve váltottam KDE-re. De a mate akkor sem gnome2, valahogy nem ugyanaz a feeling.
Ja amúgy Kali linuxon viszont a gnome 3 teljesen jó, bár nem lehet ott sem szénné konfigurálni, de valahogy jobban meg van oldva, tök jól használható, sokkal jobban illik a különféle programokhoz. Viszont mindennapi használatra nem a legjobb a Kali, a Debian vonaltól meg nem igazán tudok, és nem is akarok elszakadni
-
tvamos
nagyúr
-
Apollyon
Korrektor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest