- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
Siriusb #7485 üzenetére
Nekem meg pont hogy bejön a breeze .. legalábbis nagyon jó alap.
Amit a tint2-ről írtál azt sajna nem tudom a plazma tálcájával megcsinálni, és e miatt ragaszkodom hozzá.Sajna a KDE is kezd elwindowzosodni. (hű de hesszú szó
) Ezt arra értem, hogy GUI-ból szeretne mindent megcsinálni az ember, de ott a szabadság erősen korlátozva van. Lehet, hogy (biztos) megoldhatóak a dolgok a motorháztető alatt is, de arra meg alig van segítség, mivel mindenki a GUI-t nyomja.
Ma nagyon kiakasztott.. Csak pár apróság:
El akartam indítani 2 conky-t induláskor. Hát az beállítások/indítás-leállítás alatt nem igazán lehet 2db ugyanolyan nevet berakni.. vagy ha lehet akkor fél óra bacakodá után sem jöttem rá hogyan..
Jobb gombra rá lehet állítani a menüt (mint az openboxnál), de a menü sorrendjét már nem lehet állítani. A menüszerkesztőben lehet mozgatni az bejegyzéseket, de ezt a rendszer leszarja..
szóval pont azt vették el a júzerektől amit szerintem a linux képvisel.. a szabadságot.
(vagy én vagyok nagyon béna..... ugyanakkor openbox alatt pillanatok alatt meg tudtam oldani a fenti dolgokat)gondoltam akkor kde-openbox-session.. na az a halál.... vagy látszik a háttér, vagy nem. Vagy a kde kerül "előtérbe" (értsd látszik a tálca), vagy az openbox.. (nem látszik a tálca).. stb hülyeségek és anomáliák..
nem beszélve a leállításról.. vagy a Neworkmanager gondolkodik 1.5 percet, vagy valami más.. random.
Az openbox meg kikapcs és kész !úgyhogy most én kérdem: miért sz*patom magam a KDE-vel?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged